Update fra kjærlighetsøya☀️

Hei alle sammen!

(Av Linnéa)

Hvordan står det til med dere? Har dere hatt en fin sommer frem til nå? ☀️🌸

Vel, som kanskje mange av dere fikk med dere, så utvidet Adina denne bloggen med Vicky og meg.

Dere har vært heldige å få mange innlegg av de to andre, men meg derimot har dere ikke sett stort til før nå.

Jeg rakk knapt å introdusere meg selv før jeg i kjent Ariel Søyland stil sporløst forsvant fra bloggen. Jeg har lest bloggen til Ariel helt fra starten av og jeg har sett henne gjøre hva jeg kaller “å ta en Ariel” opp til flere ganger når livet blir tøft eller hun får lyst på en fest eller fler. Da ting ble tøft etter operasjonen min, tok jeg meg rett og slett “en Ariel”, og forsvant sporløst fra jordas overflate.

Jeg har riktignok ikke levd det glade liv i London, ei heller glemt bloggen, men jeg har vært innlagt på sykehus lenge. Nå er jeg i alle fall ute av sykehuset, og klar til å blogge og gi dere juicy details om disse toppbloggerne.

Nok om meg, la oss prate mer om disse Paradise Hotel-deltagere på “Kjærlighetsøya”. Vi må nesten få med oss at vi har en update på Isabel og Pierre fronten. Vi har funnet ut at Pierre+Isabel= SANT (i alle fall enn så lenge!😅) Dette har blitt bekreftet av en god venninne av meg som er på selveste kjærlighetsøya nå. Pierre og Isabel har tilbragt mye tid sammen. Hun har sett dem krangle så busta fyker en dag, og kyssende og romantiske en annen dag. Det er jammen ikke lett å følge med i svingende her. Hun er tydelig redd for å fortelle oss at de er sammen igjen. Ikke så rart siden hun gikk så hardt ut mot Pierre etter han reiste til Mexico, på PH Sverige, og forlot henne sønderknust igjen i Norge. Her er noen av betroelsene fra Isabel, hvor hun skriver at hun har blitt sammen med Pierre igjen, UTEN å faktisk si det..

Skjermdump Sraad.blogg.no

La oss også ta en titt på disse bildene folkens.

Her har vi Isabel med hennes fine solbriller. Ser dere en kjekkas med tattoveringer og orange badeshorts i solbrilleglasset hennes, som knipser dette bildet? Kan det være Pierre mon tro?🙄

Skjermdump Sraad.blogg.no

Hvis ikke det er bevis nok har dere denne snap’en fra Elli Beach💃

(Foto privat)

Her ser dere altså Pierre med hånden sin på inplant… ehhh..rumpa til selveste Isabel!

Trenger dere flere bevis?🙄

Så dette viser jo bare at både Pierre og Isabel skifter meninger like ofte som Isabel knuser iPhoner. Hva de tenkte og følte en dag er definitivt IKKE nødvendigvis hva det føler en annen.

Vi får bare følge med i spenning på dette paret og jeg tviler sterkt på at det er det siste vi ser til disse to. Vi får også håpe at nå som Pierre og Isabel er sammen igjen at Isabel kanskje slipper å knuse flere iPhoner på en stund😘

Det var dagens sladder dere💃

Til slutt vil jeg takke Adina og Vicky for all støtte og deres tålmodighet. Dere er bare helt FANTASTISKE! Tusen takk jenter❤️

Nå tar jeg meg “en Ariel” til jeg plutselig er tilbake igjen💋