Update fra kjærlighetsøya☀️

Hei alle sammen!

(Av Linnéa)

Hvordan står det til med dere? Har dere hatt en fin sommer frem til nå? ☀️🌸

Vel, som kanskje mange av dere fikk med dere, så utvidet Adina denne bloggen med Vicky og meg.

Dere har vært heldige å få mange innlegg av de to andre, men meg derimot har dere ikke sett stort til før nå.

Jeg rakk knapt å introdusere meg selv før jeg i kjent Ariel Søyland stil sporløst forsvant fra bloggen. Jeg har lest bloggen til Ariel helt fra starten av og jeg har sett henne gjøre hva jeg kaller “å ta en Ariel” opp til flere ganger når livet blir tøft eller hun får lyst på en fest eller fler. Da ting ble tøft etter operasjonen min, tok jeg meg rett og slett “en Ariel”, og forsvant sporløst fra jordas overflate.

Jeg har riktignok ikke levd det glade liv i London, ei heller glemt bloggen, men jeg har vært innlagt på sykehus lenge. Nå er jeg i alle fall ute av sykehuset, og klar til å blogge og gi dere juicy details om disse toppbloggerne.

Nok om meg, la oss prate mer om disse Paradise Hotel-deltagere på “Kjærlighetsøya”. Vi må nesten få med oss at vi har en update på Isabel og Pierre fronten. Vi har funnet ut at Pierre+Isabel= SANT (i alle fall enn så lenge!😅) Dette har blitt bekreftet av en god venninne av meg som er på selveste kjærlighetsøya nå. Pierre og Isabel har tilbragt mye tid sammen. Hun har sett dem krangle så busta fyker en dag, og kyssende og romantiske en annen dag. Det er jammen ikke lett å følge med i svingende her. Hun er tydelig redd for å fortelle oss at de er sammen igjen. Ikke så rart siden hun gikk så hardt ut mot Pierre etter han reiste til Mexico, på PH Sverige, og forlot henne sønderknust igjen i Norge. Her er noen av betroelsene fra Isabel, hvor hun skriver at hun har blitt sammen med Pierre igjen, UTEN å faktisk si det..

Skjermdump Sraad.blogg.no

La oss også ta en titt på disse bildene folkens.

Her har vi Isabel med hennes fine solbriller. Ser dere en kjekkas med tattoveringer og orange badeshorts i solbrilleglasset hennes, som knipser dette bildet? Kan det være Pierre mon tro?🙄

Skjermdump Sraad.blogg.no

Hvis ikke det er bevis nok har dere denne snap’en fra Elli Beach💃

(Foto privat)

Her ser dere altså Pierre med hånden sin på inplant… ehhh..rumpa til selveste Isabel!

Trenger dere flere bevis?🙄

Så dette viser jo bare at både Pierre og Isabel skifter meninger like ofte som Isabel knuser iPhoner. Hva de tenkte og følte en dag er definitivt IKKE nødvendigvis hva det føler en annen.

Vi får bare følge med i spenning på dette paret og jeg tviler sterkt på at det er det siste vi ser til disse to. Vi får også håpe at nå som Pierre og Isabel er sammen igjen at Isabel kanskje slipper å knuse flere iPhoner på en stund😘

Det var dagens sladder dere💃

Til slutt vil jeg takke Adina og Vicky for all støtte og deres tålmodighet. Dere er bare helt FANTASTISKE! Tusen takk jenter❤️

Nå tar jeg meg “en Ariel” til jeg plutselig er tilbake igjen💋

48 thoughts on “Update fra kjærlighetsøya☀️

 1. Jeg vil bare få si at denne bloggen er det beste som har kommet på lenge. Endelig slipper jeg å prøve å tolke og skjønne hva alle disse bloggerne holder på med og skriver om – det er faktisk noen som gjør det for meg! Og i tillegg kommer med masse god sladder i ekte Gossip Girl-stil 👍🏻😍 Kjempe kjempe kjempe gøy 👍🏻 keep up the good work! Jeg ser heller ingen moralske problemstillinger knyttet til denne bloggen siden bloggerne fra før av stort sett sier A men ikke B, gir haugevis med rom for tolkning, endrer mening om hva som er riktig/ikke riktig å dele like ofte som jeg skifter undertøy samtidig som de ikke er noen beskyttet gjeng i forhold til “vanlige” (A, B, C) kjendiser. Vedder på at de elsker denne bloggen like mye som meg 😊

  1. Hei Ragnhild!
   Tusen tusen tuuuusen takk! Du aner ikke hvor mye vi setter pris på å høre dette!🙏🏻😃❤️ Kommentarer som dette gir oss masse inspirasjon og en enorm glede! Jeg var selv en stor fan av denne bloggen da Adina startet denne bloggen, og var så glad for å finne en blogg som samlet alt av sladderet,samlet😂 jeg er kjempe takknemlig for din kommentar fordi jeg var nervøs over å poste mitt første innlegg på en lang stund😂 så takk for at du reddet min dag❤️
   Ha en strålende dag videre!😘❤️🌸

   1. Herlig 😊 Jeg er sikker på at det er mange flere enn meg som tenker dette, men som ikke kommenterer! Kjør på videre flinke dere 😁👍🏻 Ha en nydelig kveld ☀️

 2. Velkommen tilbake! Håper alt står bra til for det første, etter sykehuset ❤️❤️💛 Og et veldig bra innlegg. Gleder meg til ferden videre. Tidenes beste blogg ☺️☺️

  1. Hei Ingvild!😊Tusen tusen takk! Jeg er så glad for den koselige kommentaren din,og jeg er så glad du liker bloggen vår så godt!🙏🏻 vi er så takknemlige for at du følger bloggen vår! Ha en strålende dag videre😘❤️

  1. Tusen hjertelig takk! 🙏🏻Du aner ikke hvor glad du gjorde meg nå!😃 Ha en strålende dag videre😘❤️

 3. Om dere går innom instagrammen til sammarina1 så har han lagt ut bilde av Pierre og miss fakie sittende på en solseng for 6t siden 😁 lite tips

  1. Hey Marlin!😃 tusen takk for tips! Det blir vi ALLTID utrolig takknemlig for🙏🏻 var netopp inne å kikket på turtelduene på solsengen nå😂 ha en fin dag videre😘

 4. Dette er en helt fantastisk blogg som jeg nettopp har snublet over fordi Sophie Elise linket til den i hennes blogg! Jeg kommer til å bli fast leser fremover og koser meg med hvert et innlegg fra dere. Det er ikke bare masse sladder som er så bra- men dere skriver jo så bra og med en så humoristisk tone at jeg tar meg i å sitte å humre mens jeg leser- Haha.
  Kommentaren nå tar jeg meg “en Ariel” lo jeg høyt av. Skjønnte med en gang hva dere mente 😂
  Takk for en flott og morsom blogg!

  1. Hei Line😃 Jeg blir helt satt ut nå av denne utrolig koselige meldingen din! Jeg har ikke ord🙏🏻 Tusen tusen takk! Jeg er sååå glad for at du liker bloggen vår og vil følge oss videre!❤️ Jeg har to fantastiske kollegaer som egentlig har all æren for denne bloggen altså. Jeg har jo “bare tatt meg en Ariel” for det meste her…Så æren går til Vicky og Adina!❤️ Ha en fin fin dag og takk for at du fikk meg til å smile i dag😘❤️

 5. Supert innlegg. Kjempeblogg. Dere er bare så dyktig. Heier på dere og gleder meg til hvert innlegg

  1. Tusen takk! Så utrolig hyggelig å høre!😃 jeg gleder meg masse til å fortsette å blogge for dere! 😘❤️

  1. Tusen tusen takk! Så snille og gode dere er!🙏🏻❤️ jeg skal love deg at jeg skulle gledelig overtatt den fete lønningen hennes ja😂 Ha en strålende dag😘

 6. Jeg har tidligere klager litt på sjeldne oppdateringer, men nå vil jeg gi skryt for mye oppdateringer

  1. Hei someone😃 glad for å høre at du er fornøyd! Vi er kjempe takknemlig for at du leser bloggen vår!❤️ ha en fin kveld videre!😘

 7. Elsker elsker elsker denne bloggen! Kommenterer sjeldent, men er innom sikkert 20 ganger daglig 😂

  Takk for at dere holder på. Dette er så underholdene og fantastisk 😀

 8. Mammaen flytter til Oslo… skal vi danse? Farmen? Senkveld? Noe TV-relatert må det vel være 😉

  1. Hmm…si det du. Ikke godt å vite hva den dama gjør😂 men noe er det nok😉 takk for tips! ❤️

   1. Det er skal vi danse, 90% sikkert.. fått det så og si bekreftet av noen I tv2;)

 9. Er på ferie, så orker ikke å titte innom alle de forskjellige bloggene den lille tiden jeg er på nett. Men trenger jo det heller ikke når jeg har dere 😃 Takk for en fantastisk blogg🎍👍🏻👏🏻

  1. Hey Hule😃 Tusen takk for koselig kommentar! Vi setter så enormt stor pris på at du liker bloggen vår, og for at du følger oss! Dere lesere gjør bloggingen sååå gøy! Ønsker deg en god natt ,og håper jeg ser deg snart igjen!😘❤️

 10. Jeg kommenterer aldri fordi jeg er lat, men jeg følger sterkt med altså!! Aldri slutt, denne bloggen oppsummerer hva alle tenker på en perfekt måte🙏🏻

  1. Hei Elisabeth! Tusen takk for kjempe koselig tilbakemelding! Vi setter bare så enormt pris på denne hyggelige kommentaren, og at du klikker deg inn her på vår kjære blogg! Jeg skal love deg det at det vil bli mye juicy gossip fremover!😁 Nå er vi 3 stykker og vi skal gjøre vårt beste med å gi dere masse spennende sladder om disse bloggerne fremover.😈 god natt! 💋

  1. Hei Line!😊 tuuuusen takk du! Det er vi så glad for å høre! Vi er også veldig glad for at du følger oss! Ha en strålende dag😘

 11. Slutter herved å lese de irriterende bloggene som sier A men ikke B, klikkene mine går heretter hit😍
  Jeg DIGGER dere❤️

  1. Hei Lilja!😃 tusen takk for hyggelig kommentar!❤️ vi er bare så glad du liker bloggen vår! Jeg er så enig i at det er irriterende, og derfor er det så bra vi sier B!😈 ha en strålende dag😘

   1. Ha en strålende dag dere også😍 Gleeeeeder meg til å følge dere fremover❤️

 12. Hei! Håper det går bra med deg, at du har kommet deg etter operasjon og sykehusopphold 🙂 Ta den tiden du trenger, og lytt til kroppen!

  Har lest blogg i mange år (noe jeg tror jeg egentlig begynner å bli for gammel til, men ikke klarer å slutte med…leser i skjul 😛 ), men har aldri kommentert før. Må bare rose dere, fantastisk humor, dere er alle tre gode til å skrive, samt synes jeg det er imponerende alt dere kommer med og finner ut av! Fortsett sånn jenter, og aldri slutt med den gode humoren 🙂

  1. Hei Vilde!😊
   Så koselig at vi fikk æren av å få din første kommentar❤️ Nå ble jeg glad. Det er så utrolig koselig å høre at du liker bloggen vår!🙏🏻
   Formen min er langt ifra bra, og jeg har sterke smerter, men jeg må prøve å holde meg litt opptatt med noe og iom at jeg elsker å skrive så er jo blogging perfekt.😊
   Du får ha en strålende dag videre!
   Mange klemmer😘❤️

 13. åååå elsker bloggen!!
  i siste innlegget til SE innrømmer hun vel egentlig rumpeoperasjonen gjør hun ikke?? Jeg setter dere på saken! hahaha

  1. Hei!😊
   Ja,hun har forsåvidt innrømt det uten å faktisk innrømme det. Hun er smartere enn hva vi tror hun der😅
   Vi har tidligere skrevet innlegg for å bevise rumpe operasjonen så det er bare å bla deg nedover i arkivet😘
   Tusen takk for koselig kommentar❤️
   Ha en fin fin dag du!

 14. Hva med kjørligheten i Paris?
  Har dere funnet sånn skikkelig ut hvem SE dater?
  Er det Thodesen?
  “Ellers er jeg forelsket & glad, så jeg gleder meg til besøket mitt kommer.”

  1. Hei du😊
   Jeg tror Adina og Vicky vet det bedre enn meg du, de vet det meste😉
   Stay tuned så ser vi hva vi finner ut om kjærlighets livet til SE.😘
   Ha en strålende dag!❤️

Leave a Reply