FROKOST MED FOTBALLFRUE

Hei alle sammen 🌸

Her om dagen postet Fotballfrue en del bilder av sitt flotte frokostbord i et innlegg som tilsynelatende var helt fritt for reklame:

Dette ser for meg ut som en typisk søndagsfrokost. Jeg ble nesten litt inspirert til å stikke på matbutikken og ordne meg et like koselig frokostbord. Men så viser det seg da, at dette får man ikke tak i på matbutikken:

Nå er jeg litt usikker på hvem som leser denne bloggen, men at leserne er så hjelpesløse at de spør hvor fruen har kjøpt denne frokosten… Skulle nesten tro det var Fotballfruemannen som hadde vært ute og trollet litt i kommentarfeltet igjen 🤔

En oppmerksom leser spør om akkurat det jeg lurer på:

Fotballfrue er jo så god på å merke annonser må vite, så det er klart dette innlegget ikke er sponset. I tillegg mener hun å påstå at innlegget sånn det er nå har null verdi for leverandøren. Der skal jeg være enig, leverandøren er ikke nevnt i innlegget og det ser mest ut som en hyggelig frokost kjøpt på matbutikken. MEN, så var det dette kommentarfeltet da. Og denne hjelpesløse leseren som lurer på hvor frokosten er kjøpt og får svar ganske umiddelbart med link til leverandøren. Ofte er kommentarfeltet det mest interessante på en blogg, så jeg vil nå si at dette har en viss verdi jeg da.

“Kjerringene” på Kvinneguiden lurer også veldig på om dette innlegget er sponset. Eller kan det være at det er en forberedelse til et senere reklameinnlegg? Eller er det fisking etter spons igjen? Så kommer Rebecca inn i kommentarfeltet og tipser om skriveriene på Kvinneguiden:

Uff og uff ja. Kaste bort så mye tid på tull. Enda godt Fotballfrue hadde litt tid til overs så hun kunne legge ut kvittering for bestillingen 😊 En kvittering hvor det står et fakturanummer, men ingen forfallsdato eller informasjon om at det er betalt direkte ved bestilling…

Well well. Innimellom spørsmålene om hvor Fotballfrue har kjøpt disse sjeldne matvarene er det flere som lurer på hvor jumpsuiten hennes er fra. Det får ingen svar på. De som lurer på frokosten får svar med link med en gang. Kvitteringen tar hun seg også tid til å legge ut. Etter å ha lurt på hvor jumpsuiten er fra i nesten to døgn får vi ENDELIG svaret:

(Skjermdumper carolinebergeriksen.no)

Nå kan jeg tenke meg at dere lurer veldig på hvor jeg selv kjøper frokosten min? Som regel er det på Rema 1000. Dersom det er søndag kveld og jeg kommer på at jeg ikke har frokost til dagen etter kjøper jeg den på Bunnpris. Hva jeg spiser til frokost får vi ta i et senere innlegg 😘

❤ Vicky