TAKK

Aller først vil vi takke alle dere supre lesere som trofast titter innom bloggen vår. Uten dere hadde vi ikke orket å bruke tid på dette. Siden vi elsker å lese blogger selv og dere så tydelig viser at vi trengs i bloggverden, tenker vi fortsette å stå på. Så lenge dere er her, er vi her. Takk<3

Så vil jeg takke Sophie Elise som var så utrolig kul at hun linket til bloggen vår i går. Det resulterte selvfølgelig i mange flere lesere og klikk, samt en høy plassering på Blogglisten. Takk<3

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Jeg ønsker å presisere at vi ikke har betalt Sophie Elise for å linke til bloggen vår, ei heller er hun en nær venninne som ønsker gjøre oss en vennetjeneste. Hun liker oss rett og slett, og hun elsker lese om seg selv, sier hun (og andre).

Som vi vet er dama mye på reisefot. Var det 70 flyturer hun var oppe i til nå, kun i år? Med så mye reising (for ei som bryr seg så mye om miljøet) trenger hun sikkert massevis av lesestoff. Heldigvis for henne finnes vi ikke i pocketutgave (hun har angst for pocketbøker), vi er kun på nett. Da kan hun lese om seg selv uten å få noia. Selv om jeg tipper at når nysgjerrigheten tar overhånd så hadde nok sikkert pocketskrekken forsvunnet for en time eller to.

Nå er hun på ferie i Paris helt alene. Eller vent, mulig hun er alene akkurat nå, men ryktene sier at Henrik Thodesen er klar til å joine henne onsdag. Rykter der altså.

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Hva er vel bedre enn å være forelsket og glad og befinne seg i romantiske Paris. Kanskje hennes nye bok “Forelska”, som skal handle om det å være håpløs forelska også burde handle om det å kun være forelska? For forelska er hun. Vi ønsker lykke til med typen, hvem enn det er<3


Kjære Sophie Elise

Vi ønsker selvfølgelig å ha deg som fast leser og ønsker derfor være behjelpelig med at du skal få med deg alt vi skriver om deg. Ønsker du at vi skal tipse deg når det ligger nye innlegg om deg er ute, eller vil du bare kikke innom selv, når det passer og med et håp om at det er skrevet om deg. Vi tipser deg OG alle andre lesere på Instagram så det er bare å legge oss til. Særbehandling får du altså ikke her, her står allelikt.

Om du synes det blir for lite stoff om deg  selv, tips oss gjerne: bloggombloggere@outlook.com 

Adina, Vicky og Linnéa  xoxo