TAKK

Aller først vil vi takke alle dere supre lesere som trofast titter innom bloggen vår. Uten dere hadde vi ikke orket å bruke tid på dette. Siden vi elsker å lese blogger selv og dere så tydelig viser at vi trengs i bloggverden, tenker vi fortsette å stå på. Så lenge dere er her, er vi her. Takk<3

Så vil jeg takke Sophie Elise som var så utrolig kul at hun linket til bloggen vår i går. Det resulterte selvfølgelig i mange flere lesere og klikk, samt en høy plassering på Blogglisten. Takk<3

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Jeg ønsker å presisere at vi ikke har betalt Sophie Elise for å linke til bloggen vår, ei heller er hun en nær venninne som ønsker gjøre oss en vennetjeneste. Hun liker oss rett og slett, og hun elsker lese om seg selv, sier hun (og andre).

Som vi vet er dama mye på reisefot. Var det 70 flyturer hun var oppe i til nå, kun i år? Med så mye reising (for ei som bryr seg så mye om miljøet) trenger hun sikkert massevis av lesestoff. Heldigvis for henne finnes vi ikke i pocketutgave (hun har angst for pocketbøker), vi er kun på nett. Da kan hun lese om seg selv uten å få noia. Selv om jeg tipper at når nysgjerrigheten tar overhånd så hadde nok sikkert pocketskrekken forsvunnet for en time eller to.

Nå er hun på ferie i Paris helt alene. Eller vent, mulig hun er alene akkurat nå, men ryktene sier at Henrik Thodesen er klar til å joine henne onsdag. Rykter der altså.

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Hva er vel bedre enn å være forelsket og glad og befinne seg i romantiske Paris. Kanskje hennes nye bok “Forelska”, som skal handle om det å være håpløs forelska også burde handle om det å kun være forelska? For forelska er hun. Vi ønsker lykke til med typen, hvem enn det er<3


Kjære Sophie Elise

Vi ønsker selvfølgelig å ha deg som fast leser og ønsker derfor være behjelpelig med at du skal få med deg alt vi skriver om deg. Ønsker du at vi skal tipse deg når det ligger nye innlegg om deg er ute, eller vil du bare kikke innom selv, når det passer og med et håp om at det er skrevet om deg. Vi tipser deg OG alle andre lesere på Instagram så det er bare å legge oss til. Særbehandling får du altså ikke her, her står allelikt.

Om du synes det blir for lite stoff om deg  selv, tips oss gjerne: bloggombloggere@outlook.com 

Adina, Vicky og Linnéa  xoxo 

45 thoughts on “TAKK

 1. Ser ut som det er Thodesen på snap ja? Selvom man bare ser hendene, Hahaha! Er for nysgjerrig her🙈 Må være fantastisk å endelig få han for henne isåfall… Elsker bloggen, der har jeg gjort lenge. Bra Sophie Elise kunne spre ordet til flere😄

   1. Absolutt! Kommer nok ikke til å si hvem det er med det første (eller noen gang). Typisk henne det, elsker at folk spekulerer om både det ene og det andre 🙂

 2. Forresten morsomt at hun holder på å skrive bok om å være håpløst forelsket, inspirert av Thodesen, samtidig som de finner tilbake til hverandre. Skjønner at hun synes det er vanskelig å skrive da ja 🙂 Og håper forresten ikke dere slutter å være “kritiske” til SE (og andre) bare fordi dere vet at hun leser bloggen.

 3. Ganske sporty gjort å linke til dere, hadde gjort ganske mye for å gjemme denne bloggen for omverdenen hvis jeg var henne 🙈 Jeg har blitt helt avhengig av denne bloggen, dere setter fokus på de riktige tingene i den overfladiske bloggverdenen. Keep them innlegg coming ❤️

  1. Tenk, nr.20👏🏻 Det betyr at vi er toppbloggere og kan begynne skrive om oss selv😁
   Jeg stemmer Thodesen helt til det evt. er avkreftet 😊

 4. Var en som kommenterte på Facebook til hennes innlegg om forelsket og glad:
  “Vennen” fra Harstad du har et godt øye til da? 😉 …

  Så har hun ikke avkreftet det men bare kommentert <3 osv..

  Er det Thodesen da?? Hmmmm

 5. Hmmm….er det virkelig Thodesen? Han er jo fast inventar i feriehuset hos Sigrid Bonde Tusvik og hennes vennegjeng. Og de er der nå….men, siden det også er i Frankrike, kanskje han tar en avstikker 😉

   1. Ja, kanskje det er han…..
    Men, seriøst! Hun bør da klare noe “bedre” enn kid rock lookalike? 😂
    Datet ikke han Jan Thomas også en periode eller er jeg helt på villspor nå? 🤔

   2. Enig. Og nå kan vel ikke Jodel sees på som en sikker kilde. Men som regel er det noe i rykter som blir slengt ut 😊

 6. Enig ass😊 Men den tynne kroppen så mer ut som Thodesen😄
  Kul blogg altså, skal lese denne fast😍

 7. Jeg er blitt helt avhengig av denne bloggen. Første jeg leser. Dere trengs VIRKELIG, stå på, fortsett sånn.

  1. Det har du nok rett i 🙂
   Thodesen er forresten i Oslo, så med mindre han har en dobbeltgjenger i Paris, er det ikke han 😉

   1. Sant. Det forklarer utsikten Sophie Elise tok bilde av i LA. Ulrik bor der og det var hjemme hos han😊
    Unnskyld Thodesen! 🙈

 8. Ser at Ulrik er i Paris i hvert fall 😉
  Nå skriver SE om rompa si… så og si innrømmelse vil jeg si.

  1. Ja, vil også kalle det omtrent en innrømmelse. Ganske fornuftig innlegg, om hun ikke hadde fremhevet den rumpa så utrolig mange ganger i så utrolig mange innlegg. Om hun hadde vært mer diskret og ikke fremhevet den til det latterlige i såå langt tid. DA hadde det for så vidt vært ok, men å påstå at den kom av litt trening en dag eller uke er jo direkte løgn. Og at alle innleggene om at operasjoner etc var et langt tilbakelagt tema, noe hun gjorde som ung og usikker. Så skjer BBL etter all denne skrivingen om en usikker ungdomstid som er over… Det er summen av alt dette som skaper problemer for henne selv, løgnene ble ikke trodd selvsagt.. Men det kunne ha vært mindre diskusjoner, irritasjoner om løgnene og alt rundt det om hun selv IKKE fremhevet den ekstremt på alle bilder til det kjedsommelige.. Altså, ved å være mer diskré, ikle stikke den frem i alle innlegg, ikke løyet etc, så ville det vært så mye bedre for henne selv. Da hadde på en måte kommet under privatlivets fred. Hun trodde leserne gikk på at det var en trening eller to som gjorde utslaget. Når ikke folk er SÅ dumme burde hun innrømmet det, for ikke å villede de unge leserne sine. Hun gjorde en brøler der dessverre ..

  2. Ulrik hae visst kjæreste.. Kan det være Ketil fra Lemaitre dere mener? Han hun har nevnt på bloggen at hun kjenner.

 9. Synes SE er en ung reflektert dame!
  Fremsnakk!!
  Viktig i dagens samfunn at en snakke positivt om andre, nok elendighet i nyhetsbildet..

  1. Helt enig, framsnakk er viktig. Samtidig synes jeg det er viktig å fortelle når en person med “makt” og mulighet til å nå ut til flere titalls tusen, undervurderer lesere både på bloggen og i andre media. SE tar opp mange viktige ting i samfunnet, synd det blir litt halvhjertet, om du skjønner

 10. No er ikke jeg opptatt av det ytre, så er en del år eldre enn SEK og har følgt bloggen hennes i par år. Viktig å huske det er en ung jente, og alle kan feile. Har fått mye unødvendig dritt, som hvem som helst ikke hadde tålt. Mye en kan sette fingeren i dagens samfunn, men en enkelt person kan ikke stå til ansvar for å at unge jenter slite med selvbilde sitt, for plastiske operasjoner har eksistert lenge før desse unge bloggerene.

  1. Så ung er hun da virkelig ikke. Mye dritt får de fleste som stikker hodet litt frem. Enig i at alle kan feile, det er menneskelig. Å lære av sine feil er også menneskelig. Husk også på at dette er en smart forretningskvinne. Jeg skal heie på henne når hun gjør noe bra, det har jeg også gjort tidligere. Provokasjon brukes i stor stil for å holde seg aktuell. Som du merker har jeg mixed feelings om henne😊

 11. SE skulle de stå:) syns dessverre mange voksne fraskrive seg foreldreansvaret, og lett å skylde på unge idol.

  1. Forstod det😁 Ikke enig i dette, at unge jenter digger SE og ønsker se ut som henne handler ikke om fraskrivelse av foreldreansvar. Min mening. At du mener noe annet er helt greit😊Kunne gjerne diskutert dette i timesvis😊 Verden er blitt for opphengt i utseende

 12. Sophie Elise føler jeg er veldig smart – og hun har nok forretningsbrillene på seg i mye av det hun gjør. Og når man blogger med hovedfokus på utseende og seg selv i fokus (for det gjør hun selv om hun også er engasjert i mange viktige saker) så tenker jeg at alle de talene hun har om kropp / godta seg selv som man er / hun vil ikke dømmes for operasjonene, etc, faller litt igjennom hos meg. Dessverre. For jeg liker Sophie Elise veldig godt og fremsnakker henne ofte. Hun har humor, bein i nesa og har lyktes i å skape seg et varemerke som er kommet for å bli. Da rumperyktene kom forsvarte jeg henne i god tro da venner spekulerte i ryktene. Jeg trodde ærlig talt hun ikke kunne gjort det på grunn av alt hun har sagt og påstått hun har lært den siste tiden – at man blir ikke lykkeligere av å operer seg – men tvert om. Ikke gjør det – sier hun til unge jenter. Og så – hva skjer ? Det popper opp bilder av henne med rumpa i fokus i tide og utide. Nå har selv jeg forstått at hun sikkert har gjort det. At hun har operert rumpa større. Og jeg skjemmer meg litt – på hennes vegne og på min vegne for å ha forvart henne og trodd hun var god for sine ord.

  Jeg tenker enda varmt om henne – og liker mye av det hun snakker om på bloggen, som dyrevelferd og klimautfordringer ++
  Men jeg har også innsett at hun er en forretningskvinne som tjener gode penger med å holde seg aktuell ved å provosere, engasjere og bruker utseende sitt i mye av det hun gjør.

Leave a Reply