RAW VS. TRENINGSSENTERET 

Hei alle sammen 🌸

Dagens overskrift er på grensen til å være clickbait, for det er ikke noe Raw vs. treningssenteret, det er mer treningssenteret vs. kundene.

Som jeg skrev her om dagen snikfilmet Fabian Raw flere andre på treningssenteret som satt med nesa ned i mobilen. Mer om dette kan dere lese HER. Denne snikfilmingen har visstnok (og forståelig nok) ført til stor oppstandelse på Jodel. En av brukerne skal ha sendt en e-post til treningssenteret med videoen fra snapchat som vedlegg. Nå har vedkommende endelig fått svar.

(Skjermdump Jodel)

Brukerne av Jodel (eller Jodel-mobben som jeg nesten holdt på å kalle de nå etter at blant annet Fabians kjære Kristine var i VG i helga forbindelse med at Jodel har en egen “mobbetråd” om bloggere) syns ikke dette svaret var bra nok, så en av de postet følgende på treningssenteret sin side på Facebook:

(Skjermdump/Facebook)

(Veldig søtt at vedkommende har skrevet gapahuk i stedet for gapestokk i kampens hete, det fikk meg til å trekke på smilebåndet etter en lang dag på jobb 😊)

Spennende, spennende, hvor skal dette ende? Joda, det neste som skjedde var at treningssenteret slettet hele innlegget. Vedkommende som la det inn syns ikke det var noe ålreit og spurte hvorfor. Og gjett hva? Treningssentret svarte at de trodde det var spam!

(Skjermdump Fitness.Xpress på Facebook)

Hva har skjedd med Fitness.Xpress, senteret som jeg anså som Oslos beste frem til jeg flyttet? Dette vil jeg si er en veldig klønete håndtering av saken. At de ber vedkommende ringe i stedet for å komme med et saklig svar direkte på innlegget sier vel sitt. Etter hva jeg har hørt har også flere skrevet på Jodel at de nå vil melde seg ut av treningssenteret. Well well.

Tusen takk til den snille leseren som tipset oss og sendte screenshots fra Jodel 😘

❤ Vicky