RAW VS. TRENINGSSENTERET 

Hei alle sammen ūüĆł

Dagens overskrift er på grensen til å være clickbait, for det er ikke noe Raw vs. treningssenteret, det er mer treningssenteret vs. kundene.

Som jeg skrev her om dagen snikfilmet Fabian Raw flere andre p√• treningssenteret som satt med nesa ned i mobilen. Mer om dette kan dere lese¬†HER.¬†Denne snikfilmingen har visstnok (og forst√•elig nok) f√łrt til stor oppstandelse p√• Jodel. En av brukerne skal ha sendt en e-post til treningssenteret med videoen fra snapchat som vedlegg. N√• har vedkommende endelig f√•tt svar.

(Skjermdump Jodel)

Brukerne av Jodel (eller Jodel-mobben som jeg nesten holdt p√• √• kalle de n√• etter at blant annet Fabians kj√¶re Kristine var i¬†VG¬†i helga forbindelse med at Jodel har en egen “mobbetr√•d” om bloggere) syns ikke dette svaret var bra nok, s√• en av de postet f√łlgende p√• treningssenteret sin side p√• Facebook:

(Skjermdump/Facebook)

(Veldig s√łtt at vedkommende har skrevet gapahuk i stedet for gapestokk i kampens hete, det fikk meg til √• trekke p√• smileb√•ndet etter en lang dag p√• jobb ūüėä)

Spennende, spennende, hvor skal dette ende? Joda, det neste som skjedde var at treningssenteret slettet hele innlegget. Vedkommende som la det inn syns ikke det var noe ålreit og spurte hvorfor. Og gjett hva? Treningssentret svarte at de trodde det var spam!

(Skjermdump Fitness.Xpress på Facebook)

Hva har skjedd med Fitness.Xpress, senteret som jeg ans√• som Oslos beste frem til jeg flyttet? Dette vil jeg si er en veldig kl√łnete h√•ndtering av saken. At de ber vedkommende ringe i stedet for √• komme med et saklig svar direkte p√• innlegget sier vel sitt. Etter hva jeg har h√łrt har ogs√• flere skrevet p√• Jodel at de n√• vil melde seg ut av treningssenteret. Well well.

Tusen takk til den snille leseren som tipset oss og sendte screenshots fra Jodel ūüėė

‚̧ Vicky