RAW VS. TRENINGSSENTERET 

Hei alle sammen 🌸

Dagens overskrift er på grensen til å være clickbait, for det er ikke noe Raw vs. treningssenteret, det er mer treningssenteret vs. kundene.

Som jeg skrev her om dagen snikfilmet Fabian Raw flere andre på treningssenteret som satt med nesa ned i mobilen. Mer om dette kan dere lese HER. Denne snikfilmingen har visstnok (og forståelig nok) ført til stor oppstandelse på Jodel. En av brukerne skal ha sendt en e-post til treningssenteret med videoen fra snapchat som vedlegg. Nå har vedkommende endelig fått svar.

(Skjermdump Jodel)

Brukerne av Jodel (eller Jodel-mobben som jeg nesten holdt på å kalle de nå etter at blant annet Fabians kjære Kristine var i VG i helga forbindelse med at Jodel har en egen “mobbetråd” om bloggere) syns ikke dette svaret var bra nok, så en av de postet følgende på treningssenteret sin side på Facebook:

(Skjermdump/Facebook)

(Veldig søtt at vedkommende har skrevet gapahuk i stedet for gapestokk i kampens hete, det fikk meg til å trekke på smilebåndet etter en lang dag på jobb 😊)

Spennende, spennende, hvor skal dette ende? Joda, det neste som skjedde var at treningssenteret slettet hele innlegget. Vedkommende som la det inn syns ikke det var noe ålreit og spurte hvorfor. Og gjett hva? Treningssentret svarte at de trodde det var spam!

(Skjermdump Fitness.Xpress på Facebook)

Hva har skjedd med Fitness.Xpress, senteret som jeg anså som Oslos beste frem til jeg flyttet? Dette vil jeg si er en veldig klønete håndtering av saken. At de ber vedkommende ringe i stedet for å komme med et saklig svar direkte på innlegget sier vel sitt. Etter hva jeg har hørt har også flere skrevet på Jodel at de nå vil melde seg ut av treningssenteret. Well well.

Tusen takk til den snille leseren som tipset oss og sendte screenshots fra Jodel 😘

❤ Vicky

14 thoughts on “RAW VS. TRENINGSSENTERET 

 1. For et useriøst treningssenter og for en uproffesjonell måte og håndtere saken på. Hvis vedkommende sitter og filmer andre (Noe som forsåvdt er ulovlig!) og legger ut på snap til latter og underholdning for andre så burde vedkommende få en skriftlig advarsel om utestengelse. Og skulle det skje igjen; Oppsigelse.

 2. Haha, måtte le litt av at hun brukte ordet “gapahuk”. Men dette virker som et utrolig lite seriøst treningssenter, utrolig dårlig kundeservice i hvertfall. Hadde meldt meg ut tvert om jeg var medlem. Synes det er bra at noen sendte en klage!!

  1. Sette folk i gapahuk 😂 Morsom og søt skriveleif ❤ Helt enig med deg der, bra noen klagde, men måten de håndterer det på og svarer på klagene er jo helt bak mål…

   1. Haha! Ser de for meg, der de sitter i gapahuken! Huffamei. Og de som bare ville trene, og så blir de plassert i en gapahuk helt uten rom for spretthopp 😂

 3. Med det samme som tømmerhogger vil jeg opplyse om at Gapahuk er ei hytte med 3 vegger som skogsarbeiderne tømmerhoggerne hvilte i og noen ganger også overnattet i. Det kan være i tømmer fra stedet, mindre verdifulle stokker eller i granbar, siste mest om de var kortere periode på et sted.

 4. Dette er noe Fabian gjør nesten hver eneste dag på snapchatten sin; han filmer mennesker han ikke kjenner som enten gjør noe han synes er rart eller ikke har like “motebevisste” antrekk som han selv. Og det at Kristine sitter på sin blogg og maser om hvor mye hun har følt seg usikker oppgjennom samtidig som hun er sammen med bartemannen understreker bare hvor lite moden hun er, og ikke minst hvor lite selvinnsikt hun har.

  1. Ja, har fått med meg noe av den snappingen hans. Merkelig hvor lite selvinnsikt hun har når det kommer til bartemannen, hun er kanskje blind av kjærlighet? ❤

Leave a Reply