UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 28

UKAS BURSDAGSGAVE: 

Kjæresten til Kristine Ullebø, Fabian Raw, har nettopp hatt bursdag. Kristine var ute i siste liten og funderer veldig på hva hun skal kjøpe i gave. Hun spurte også leserne sine til råds. Nå vet ikke jeg om det var leserne eller hun selv som kom opp med ideen om hva hun kunne gi, eller hva hun kunne bjuda på, som jeg ville sagt. Men gave ble det:

(Faksimile krisssy.blogg.no)


UKAS BEVIS(?): 

Hvis du fremdeles tviler på om Sophie Elise har operert sin rumpe i Tyrkia, les videre.

Comfort Zone følger både Isabel Raad, som vi vet er pasient hos dem, og Sophie Elise (som heller lyver i media enn å innrømme at hun også er pasient hos dem) på Instagram.


(Faksimile beautyB hos KG)

Så hvorfor i himmelens navn skulle en klinikk som utfører bl.a BBL følge henne på Instagram, om de ikke ante hvem hun var? Think not. 

Hadde jeg kommet til en kirurg som så slik ut, med det blikket, hadde jeg tenkt meg om før jeg la rumpen min i hans hender, for å si det sånn.


UKAS SAMTALE: 

En leser har hatt en samtale med Chris Vasiliou på Facebook. Chris er broren til mammaen. Her sier han det samme som ble sagt i tråden han deltok i på Kvinneguiden. Jeg har tidligere publisert hva han skrev HER

Det har vært en del spekulasjoner på om det virkelig var hennes bror som utleverte henne slik. Well, det kan da virkelig se slik ut:

Forhåpentligvis vil sannheten komme frem i boka hennes som kommer ca. 8. september. Mammaens sannhet, hvertfall. 


UKAS INNRØMMELSE: 

Jeg har tidligere lurt på om Anne Brith var på flørteren med en ny mann. I hennes siste innlegg innrømmer hun faktisk dette. Innlegget dreide seg om at hun hadde blitt tafset på av en gjeng utenlandske menn, som hadde entret dansegulvet der hun selv var å svingte seg. Hun mente at det kun var utenlandske menn som opptrådte slik, at ingen norske menn ville gjøre som det. Mange av leserne misforstod poenget til Anne Brith og mente hun var rasistisk. Jeg forstod det hvertfall slik at hun mente at de utenlandske mennene opptrådte i grupper på 10-12 stk. og at ingen norske menn ville danne slike store grupper som danset kun for å tafse og gni en stiv pikk mot damene. Jeg er enig med henne på dette punktet.

Hun blir også beskyldt for plagiat. (Noe også Sophie Elise er kjent for HER). Om det er kopiert må det være fra denne artikkelen HER. Artikkelen omhandler en del bloggere som blir tafset på av ukjente menn, og har nettopp vært på trykk i Nettavisen. Med det sagt så tror jeg ikke Anne Brith dikter opp denne historien kun for lesertall, som noen insinuerte. 

I kommentarfeltet hennes kunne jeg lese mye forskjellig. Alt fra lesere som berømmet henne for at hun sier i fra til lesere som syntes hun er en rasist. Det var derimot en kommentar jeg la spesielt merke til:

(Faksimile Annebrith.blogg.no)


UKAS OVERSKRIFT: 


Nei, da så.

(Det skal sies at innlegget inneholdt tekst).

Takk for meg.

Adina xoxo

Advertisements

7 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 28

  1. Hahaha, fantastisk, særlig første og siste punktet 😀 og spikeren i kista for siste tvil angående sophie elises rumpeoperasjon..

    1. Jeg trodde det samme, men hun har kanskje alltid hatt litt rumpe. Og den ser ikke så fake ut som spesielt SE sin…

Legg inn en kommentar