ISABEL + PIERRE = (U)SANT

Som vi vet befinner både Isabel og Pierre seg på Rhodos, øya som tidligere PH-deltagere nå har kuppet. Isabel fester, super lystgass (som hun også fikk spasmer av, som vi så på Snapchat), røyker vannpipe og drikker. Pierre jobber, uten at jeg helt vet med hva, men tror det er promotering for forskjellige party på øya. Han fester også med de andre PH-deltagere. (Og selvfølgelig stalker Isabel).

Når man vet hva Isabel tidligere har sagt om Pierre, etter han kom med sin lange vlogg der han gjentok seg selv så mange ganger at det var uungåelig å tenke i baner som tidlig demens, så skulle man tro de aldri ville snakke sammen igjen. Nå er ikke jeg lege og kan stille diagnoser (kanskje Janbanan kan) men jeg er et menneske som sovnet to- tre ganger gjennom vloggen. Kjenner jeg trenger en dupp bare jeg nevner dette. Trenger du noe sove på? HER

Uansett, Isabel var klar på hva hun mente om at Pierre skulle komme ned til Rhodos og kalte han desperat:Men så kom det plutselig et innlegg der hun ønsket at vi skulle spekulere litt. Vi forstod kjapt hvem hun hintet til:

“Gammel kjenning” du liksom. Det er selvfølgelig Pierre. Så fra å hate han, skrive innlegg om hvor ferdig hun var med han, til snapstory der hun hevdet han løy i sin vlogg (Zzzzz…) og til nå å henge med han, det gikk rimelig kjapt, får en si. Og festen fortsetter.

Vær så god: 


(Skjermdumper haidarjuma Snapchat og Sraad.blogg.no)

Well well, hva skal man si? Var det hele et PR- stunt som så mange har hevdet? I såfall må jeg applaudere begge med svært gode skuespillerprestasjoner. Teaterhøgskolen neste?

Så over til lystgasstgassen Isabel super i seg i tide og utide, samtidig som hun forklarer oss “uvitende” om at dette er ufarlig, bare gøy og helt vanlig der nede:


(Skjermdump sraad.blogg.no)

Isabel burde ikke ta så lett på dette. Folk med mere kunnskap enn henne sier dette:

(Skjermdump norsk rikskringkasting)

Noen hevder også at lystgass ikke er farlig da det brukes på sykehus. Når lystgass blir brukt som bedøvelsesmiddel i helsevesenet, blandes det med oksygen. Inhalasjon av ren lystgass kan medføre store skader. Man vil få akutt oksygenmangel, noe som kan medføre akutt hjertestans eller bevisstløshet.

Lystgass kan også føre til langvarige skader, i verste fall kan man få hjerneskade eller dø. Alkohol og andre rusmidler kan bidra til å forsterke effekten.

Kanskje på tide at frøkna pakker kofferten og vender nesen hjemover. Til mere ufarlige hobbyer som frisørtime, brynstine, vippetime og negtime. Og litt nettshopping.

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Adina xoxo