ISABEL + PIERRE = (U)SANT

Som vi vet befinner både Isabel og Pierre seg på Rhodos, øya som tidligere PH-deltagere nå har kuppet. Isabel fester, super lystgass (som hun også fikk spasmer av, som vi så på Snapchat), røyker vannpipe og drikker. Pierre jobber, uten at jeg helt vet med hva, men tror det er promotering for forskjellige party på øya. Han fester også med de andre PH-deltagere. (Og selvfølgelig stalker Isabel).

Når man vet hva Isabel tidligere har sagt om Pierre, etter han kom med sin lange vlogg der han gjentok seg selv så mange ganger at det var uungåelig å tenke i baner som tidlig demens, så skulle man tro de aldri ville snakke sammen igjen. Nå er ikke jeg lege og kan stille diagnoser (kanskje Janbanan kan) men jeg er et menneske som sovnet to- tre ganger gjennom vloggen. Kjenner jeg trenger en dupp bare jeg nevner dette. Trenger du noe sove på? HER

Uansett, Isabel var klar på hva hun mente om at Pierre skulle komme ned til Rhodos og kalte han desperat:Men så kom det plutselig et innlegg der hun ønsket at vi skulle spekulere litt. Vi forstod kjapt hvem hun hintet til:

“Gammel kjenning” du liksom. Det er selvfølgelig Pierre. Så fra å hate han, skrive innlegg om hvor ferdig hun var med han, til snapstory der hun hevdet han løy i sin vlogg (Zzzzz…) og til nå å henge med han, det gikk rimelig kjapt, får en si. Og festen fortsetter.

Vær så god: 


(Skjermdumper haidarjuma Snapchat og Sraad.blogg.no)

Well well, hva skal man si? Var det hele et PR- stunt som så mange har hevdet? I såfall må jeg applaudere begge med svært gode skuespillerprestasjoner. Teaterhøgskolen neste?

Så over til lystgasstgassen Isabel super i seg i tide og utide, samtidig som hun forklarer oss “uvitende” om at dette er ufarlig, bare gøy og helt vanlig der nede:


(Skjermdump sraad.blogg.no)

Isabel burde ikke ta så lett på dette. Folk med mere kunnskap enn henne sier dette:

(Skjermdump norsk rikskringkasting)

Noen hevder også at lystgass ikke er farlig da det brukes på sykehus. Når lystgass blir brukt som bedøvelsesmiddel i helsevesenet, blandes det med oksygen. Inhalasjon av ren lystgass kan medføre store skader. Man vil få akutt oksygenmangel, noe som kan medføre akutt hjertestans eller bevisstløshet.

Lystgass kan også føre til langvarige skader, i verste fall kan man få hjerneskade eller dø. Alkohol og andre rusmidler kan bidra til å forsterke effekten.

Kanskje på tide at frøkna pakker kofferten og vender nesen hjemover. Til mere ufarlige hobbyer som frisørtime, brynstine, vippetime og negtime. Og litt nettshopping.

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Adina xoxo

35 thoughts on “ISABEL + PIERRE = (U)SANT

 1. Hahah jeg døøør om det er et PR-stunt ass.. Men de har jo vært “fra hverandre” lenge når de har vært på hver sine reiser/ærender, og de døde jo bokstavelig talt etter en dag fra hverandre tidligere. Så tror faktisk det er slutt, men at de eventuelt finner tilbake/ordner opp i det unfinished business

 2. Wæææ. Er de bildene tatt av noen tilfeldige på Rhodos? Snakk om å bli avslørt…De så ikke ut til å ha så mye imot hverandre på de bildene akkurat..

 3. Synes det ser ut som de sitter sammen på den nyeste snappen til haidar også jeg? Mye frem og tilbake med disse to altså, ikke til å bli klok på…

 4. Hun bør faktisk ikke være på den topplisten, ha så mange unge følgere og ufarliggjøre det der. Jeg blir så provosert! Håper får guds skyld at ingen blir drept av å prøve det fordi frøkna gjorde det. Alt de gjør for å tjene penger…

 5. http://imgur.com/a/NMrP0

  Sophie Elise, redigert, uten dramatisk sminke, hair extentions, restylane/leppetatovering, utpressa kjeve, neseoperasjon. Ikke ment som kritikk mot henne, men bare en reality check om man kan kalle det det! Fremdeles en vakker jente!

  1. sophie elise… hvis hun var som hun var … opprinnelig…………ville vært så nydelig, nå …

   meh

   1. Jo, har set dette. Men vet også at hun er fryktelig overbitt og har sett bilder av dette. Kjeven er ujevn. Forstår godt at hun skal operere den.

   2. Forstår detjeg også, men det ser bare så rart ut å skyve kjeven så langt frem. Det får henne til å se ut som en neandertaler. Regner heller ikke med operasjonen kommer til å gjøre henne underbitt.

 6. Herregud så P A T E T I S K !!! så hvorfor leser jeg dette? Det er som å se på car crash tv.. du vil egentlig ikke, men du bare må!

 7. Nå har visst ariel kommentert dramaet mellom Isabel og Pierre på bloggen sin også. Hvorfor gidder hun? Trodde hun hadde slutta å blogge, men der tok jeg feil.

   1. Nei ikke hvis du ser på YouTube videoene Hannes 🙈 Da er den på den siden han har klokken på armen
    Hehe, la bare merke til det

 8. På ene snappen fra i natt der hun filmer noe mat hører man tydelig pierre i bakgrunnen. Så de møtes nok helt klart ja…:)

Leave a Reply