VIL DU BLI TOPPBLOGGER

Toppbloggerne blir ofte “inspirert” av hverandre og stjeler… unnskyld, de “låner” ideer fra andre bloggere. Dette er noe du må kunne som toppblogger for dette skal nemlig gjøres ofte. Du trenger ikke tenke på å skrive om teksten, for den er jo allerede ferdig skrevet. Påstår noen at du har kopiert så nekter du bare. Du trenger heller ikke kreditere kilden, bare lat som om dette er ditt mesterverk, og tro på det selv.

Orginalen: 

Hermegåsa: 

Orginalen: 

Hermegåsa: 

Så skal vi lære litt om ord og setninger som må på plass om drømmen om å bli en toppblogger skal bli oppfylt. Det gjør absolutt ingenting om du ikke forstår ordene eller setningen du skriver, bare få dem med. Og helst i hvert blogginnlegg.

1. Jeg vil tørre å påstå. 


2. Mer om det senere. 


3. Genuin(e). 4. Jeg vil aldri reklamere for produkter jeg ikke kan gå god for. 5. Jeg elsker dere. 


7. Typ. 

(Skjermdumper sophieelise, Sraad, Pilotfrue, kristineullebø, annebrith, mammatilmichelle, idawulff, martinehalvorsen og arielsøyland)

Kan du dette er du litt nærmere bloggedrømmen.

Lykke til.

Adina xoxo