VIL DU BLI TOPPBLOGGER #3

Toppbloggerne blir ofte “inspirert” av hverandre og stjeler… unnskyld, de “låner” ideer fra andre bloggere. Dette er noe du må kunne som toppblogger for dette skal nemlig gjøres ofte. Du trenger ikke tenke på å skrive om teksten, for den er jo allerede ferdig skrevet. Påstår noen at du har kopiert så nekter du bare. Du trenger heller ikke kreditere kilden, bare lat som om dette er ditt mesterverk, og tro på det selv.

Orginalen: 

Hermegåsa: 

Orginalen: 

Hermegåsa: 

Så skal vi lære litt om ord og setninger som må på plass om drømmen om å bli en toppblogger skal bli oppfylt. Det gjør absolutt ingenting om du ikke forstår ordene eller setningen du skriver, bare få dem med. Og helst i hvert blogginnlegg.

1. Jeg vil tørre å påstå. 


2. Mer om det senere. 


3. Genuin(e). 4. Jeg vil aldri reklamere for produkter jeg ikke kan gå god for. 5. Jeg elsker dere. 


7. Typ. 

(Skjermdumper sophieelise, Sraad, Pilotfrue, kristineullebø, annebrith, mammatilmichelle, idawulff, martinehalvorsen og arielsøyland)

Kan du dette er du litt nærmere bloggedrømmen.

Lykke til.

Adina xoxo


26 thoughts on “VIL DU BLI TOPPBLOGGER #3

 1. God morgen😀🌞 Ler så jeg griner her jeg sitter😂 digger deg/dere😊 aldri SLUTT å blogg😊
  Ha en nydelig dag☺🌞

 2. Har aldri kommentert her før men herregud som dere nailer bloggverden! Jeg elsker det! Keep it up plz 😁😁😁

 3. Hva med at alle har begynt å skrive “ei litta” foran hva det måtte være. “Ei litta sykkeltur, ei litta kaffe”. Vet ikke hvor det startet, men jeg leste det først hos Anja Johansen, senere observert hos Lene Ohrvik og Funkygine.

 4. De er så lite original som man kan få det til. “Se på meg jeg er så spesiell”. Nei.. du er akkurat like kjedelig som alle de andre.
  Keep up the good work Adina! Digge dæ 😊

 5. Såååå på kornet – igjen!! Takk for denne bloggen! Åh så deilig at noen sier det som det ER.

 6. Digga dette innlegget, er så spot on…
  Ikke glem,
  Neida, joda, neida… Den er såååå oppbrukt. Legger merke til at dere selv bruker den, please slutt med det 😉 hehee

  1. Haha, ja enig. Liker heller ikke den der joda, neida, joda.

   Digger bloggen ellers 😀 Finner så mye gøy!

 7. TUSEN TAKK IGJEN!!
  Er ikke så ofte jeg kommenterer mek jeg leser og elsker HVERT innlegg!! Kjerring på 40 He He… Elsker at dere tar ut essensen i bloggene, så slipper de å tjene penger på klikkene våre 😁👏🏼👏🏼👏🏼
  De clickbitene til Anna Rasmussen får jeg snart permanentkrøller av!! (Det sier LITT for håret mitt er 84 cm uten extencions! Jaja litt sjølskryt!)
  Er såå glad VGTV Rampelys og Harm & Hegseth har ferie og ikke kan ta dette opp med Anna og gi henne enda mer poblisitet. Hun er den VERSTE klikkhora i bransjen, helt seriøst! Har lyst å filleriste henne.

  Men det var TAKKE jeg skulle 😊
  Takk for at dere står på!! Jeg følger med 😘 Kiss!

 8. Ah, så lykkelig jeg er for at SE linka til dere! Beste måten å få inn sladder på.

  Et uttrykk jeg synes de bruker i hopetall også, er “det er ingen hemmelighet at”. Spesielt Villa Paprika. Og spesielt når det hun skal fortelle aldri ville vært regna som en hemmelighet i utgangspunktet. Sukk.

  Så, det er ingen hemmelighet at jeg kommer til å lese bloggen, typ hver dag. Jeg vil tørre å påstå at dere er 100% genuine, og skal gå god for dere til alle venner. Mer om det seinere. Jeg elsker dere!

Leave a Reply