MENINGSTORGET

Hei alle sammen 🌸

Nå er det evig lenge siden jeg har skrevet noe her, men etter at jeg skrev om Dragen ingen kunne temme ble jeg så bekymra for at Helene skulle ha en lang tirade med kjefting på oss på snapchat at jeg måtte ta en pause fra sosiale medier. Neeeida 🙂 Jeg har bare vært veldig opptatt med å flytte, og siden jeg ikke er sponsa av alle mulige bedrifter slik som Fotballfrue så har det tatt opp altfor mye av min tid. Well well, nå er jeg endelig godt på plass på mitt nye bloggekontor ❤

Jeg har merket meg at mange bloggere reklamerer for Meningstorget. Sophie Elise hadde en annonse for de i slutten av januar. Kristina Andersen hadde en i midten av februar, og to dager etter klinte bestisen hennes Ida Wulff til med en hun også. Alle de tre nevnte bloggerne har gode annonser hvor vinklingen er at man kan tjene en liten slant med penger når man kjeder seg ved at man sier sin mening som forbruker.

I slutten av mai var det Anne Brith sin tur til å reklamere for Meningstorget. Hun har mange sparetips på lur siden hun sparer til drømmehuset. For eksempel bruker hun bare 1000 kr i uka på mat til seg selv og de fire barna. Samtidig er barna pent antrukket i klær fra dyre merker som Gant og Ralph Lauren… Jeg personlig ville valgt å kjøpe klær på H&M og ha penger til overs til mer enn bare smør på brødskiva, men den meningen er det vel best at jeg sparer til Meningstorget 🙄 Bra at barna lærer om sunt merkevett så tidlig som mulig, si.

Anne Brith har mye fint å si om disse undersøkelsene:(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Så dere, i forrige uke kunne vi atter en gang lese om Meningstorget, denne gangen hos Kristine Ullebø som var full av gode ord:

(Skjermdump krisssy.blogg.no)

Altså. Hvor skal jeg begynne? Jeg har en del erfaring med slike undersøkelser etter å ha vært medlem hos TNS Gallup, YouGov og panel.no i mangfoldige år.

For det første tjener man ikke noen hundrelapper i løpet av en uke slik Anne Brith påstår. For å komme opp i noen hundrelapper må man besvare maaange undersøkelser, det tar mye tid, og ikke minst er det vanskelig å få det til i løpet av en uke fordi man rett og slett ikke får undersøkelser ofte nok til det. For det andre lurer jeg veldig på hva Anne Brith lærer av å svare på disse undersøkelsene?

Kristine på sin side skriver om å ta tester til lommeboka sprekker. Jeg syns jeg ser Kristine og Fabian sitte med Pepsi Max’en en lørdagskveld og kose seg med å svare på undersøkelser fremfor å dra på fylla. Jeg vil tørre å påstå at dette ikke er en gøy aktivitet i lengden. Det kan være moro å svare på noen korte undersøkelser en gang i blant, men om man tar for mange på rad eller havner borti noen ekstra lange kan det fort bli kjedelig.

De eneste som opplever at lommeboka sprekker av Meningstorget er nok bloggerne som legger ut annonser for de.

Siden jeg har så dårlig samvittighet for å ha vært borte fra bloggen såpass lenge skal dere få et helt gratis, usponset tips fra meg. Hos panel.no kan man bli invitert til gruppesamtaler hvor man møter opp en time eller to for å diskutere produkter mot at man får et gavekort på mellom 500 og 1000 kr 🤗

❤ Vicky