MENINGSTORGET

Hei alle sammen 🌸

Nå er det evig lenge siden jeg har skrevet noe her, men etter at jeg skrev om Dragen ingen kunne temme ble jeg så bekymra for at Helene skulle ha en lang tirade med kjefting på oss på snapchat at jeg måtte ta en pause fra sosiale medier. Neeeida 🙂 Jeg har bare vært veldig opptatt med å flytte, og siden jeg ikke er sponsa av alle mulige bedrifter slik som Fotballfrue så har det tatt opp altfor mye av min tid. Well well, nå er jeg endelig godt på plass på mitt nye bloggekontor ❤

Jeg har merket meg at mange bloggere reklamerer for Meningstorget. Sophie Elise hadde en annonse for de i slutten av januar. Kristina Andersen hadde en i midten av februar, og to dager etter klinte bestisen hennes Ida Wulff til med en hun også. Alle de tre nevnte bloggerne har gode annonser hvor vinklingen er at man kan tjene en liten slant med penger når man kjeder seg ved at man sier sin mening som forbruker.

I slutten av mai var det Anne Brith sin tur til å reklamere for Meningstorget. Hun har mange sparetips på lur siden hun sparer til drømmehuset. For eksempel bruker hun bare 1000 kr i uka på mat til seg selv og de fire barna. Samtidig er barna pent antrukket i klær fra dyre merker som Gant og Ralph Lauren… Jeg personlig ville valgt å kjøpe klær på H&M og ha penger til overs til mer enn bare smør på brødskiva, men den meningen er det vel best at jeg sparer til Meningstorget 🙄 Bra at barna lærer om sunt merkevett så tidlig som mulig, si.

Anne Brith har mye fint å si om disse undersøkelsene:(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Så dere, i forrige uke kunne vi atter en gang lese om Meningstorget, denne gangen hos Kristine Ullebø som var full av gode ord:

(Skjermdump krisssy.blogg.no)

Altså. Hvor skal jeg begynne? Jeg har en del erfaring med slike undersøkelser etter å ha vært medlem hos TNS Gallup, YouGov og panel.no i mangfoldige år.

For det første tjener man ikke noen hundrelapper i løpet av en uke slik Anne Brith påstår. For å komme opp i noen hundrelapper må man besvare maaange undersøkelser, det tar mye tid, og ikke minst er det vanskelig å få det til i løpet av en uke fordi man rett og slett ikke får undersøkelser ofte nok til det. For det andre lurer jeg veldig på hva Anne Brith lærer av å svare på disse undersøkelsene?

Kristine på sin side skriver om å ta tester til lommeboka sprekker. Jeg syns jeg ser Kristine og Fabian sitte med Pepsi Max’en en lørdagskveld og kose seg med å svare på undersøkelser fremfor å dra på fylla. Jeg vil tørre å påstå at dette ikke er en gøy aktivitet i lengden. Det kan være moro å svare på noen korte undersøkelser en gang i blant, men om man tar for mange på rad eller havner borti noen ekstra lange kan det fort bli kjedelig.

De eneste som opplever at lommeboka sprekker av Meningstorget er nok bloggerne som legger ut annonser for de.

Siden jeg har så dårlig samvittighet for å ha vært borte fra bloggen såpass lenge skal dere få et helt gratis, usponset tips fra meg. Hos panel.no kan man bli invitert til gruppesamtaler hvor man møter opp en time eller to for å diskutere produkter mot at man får et gavekort på mellom 500 og 1000 kr 🤗

❤ Vicky

16 thoughts on “MENINGSTORGET

  1. Hva med en spørsmålsrunde der vi stiller dere spørsmål om bloggere, som dere prøver å svare på? 😃

  2. Jeg har lest blogger i mange år, og må si det var mer gøy når de turte si meningen sin, og det ikke var annoser overalt.. Har aldri linket videre og kjøpt noe – får heller ulyst enn lyst av disse. En ting jeg har lurt på og fått svar på her, er hvordan det gikk med bestemoren til Linnie. Hun skrev aldri noe om at hun døde, men kanskje det kom midt oppi brudd med Olav og ny kjæreste, aner ikke. Hun skriver aldri noe om broren sin lenger heller. Og SE, som flere ganger har skrevet om flyktninger tidligere som politisk korrekt selvsagt – hun skrev for veldig lenge siden om en slags avtale hun hadde inngått med å fast treffe noen/hjelpe noen. Det hørte vi aldri noe mer om. Og igjen nevnte hun noe tilsvarende for noen måneder siden, som hun heller aldri har nevnt noe mer om. Har det skjedd eller bare skriver hun slikt for å være “snill” og deretter ikke følger opp? Må virkelig si jeg har mistet troen på de fleste bloggere.. Det virker som det kun skrives for å sanke klikk og penger, og integriteten er det vel heller dårlig med. Vet ikke om hverken Robin eller Pierre er så mye å stole på, men de begge har skrevet og sagt det er mye uærlighet og at bloggerne er ikke slik som de fremstår. Denne bloggen er super da, fint å kunne plukke bloggerne litt frahverandre og se hvordan de egentlig er 🙂 De har sluppet unna med mange løgner fordi mange (unge eller naive) lesere tror på alt for de er tross alt venninner med bloggerne 🙂 🙂

    1. Tusen takk for lang kommentar med mange gode poenger ❤ Dette med Linnie har jeg ikke fulgt noe særlig med på. Regner med du mener Meister 🙂 God observert med SE, dette må vi se nærmere på! Kanskje programmet hun har vært med på å spille inn med NRK er noe flyktningrelatert? 🤔 Helt enig med deg i at bloggerne slipper unna med altfor mange løgner fordi de skaper kunstige venninnerelasjoner til leserne 🙄

  3. Ok, jeg oppdaget akkurat denne bloggen etter tips fra en venninne, og jeg må si: Jeg ELSKER dette! Jeg er så enig i det du skriver om meningstorget – det er ikke bare å tjene noen hundrelapper raskt, det tar hundre år, masse tid og man får jo ikke nok undersøkelser til å omtrent komme seg opp i en femtilapp engang. Gleder meg til å følge med videre her, dette var underholdene 🙂

Leave a Reply