UKAS CLICKBAITS

Vi har to bloggere som produserer det meste av clickbaits, Isabel og Mammaen. På en uke blir det ganske så mange av dem. Det jeg finner merkelig er at dette er to toppbloggere som har fryktelig mange lesere fra før av, så de trenger faktisk ikke komme med clickbaits for å “lure” lesere inn. Tror heller de taper mer på det i lengden. Leserne hater clickbaits, de blir irriterte og føler seg lurt, og det kan faktisk hende at de bestemmer seg for å slutte å klikke seg inn på bloggene av den grunn.

Vi derimot, vi ønsker oss flere lesere og kunne kanskje hatt god effekt av clickbaits. (Eller ikke). Men siden vi vet at det irriterer leserne, så vil ikke vi bruke sånne skitne triks. Vi setter heller pris på våre lesere og respekterer dem. Ønsker samtidig å takke for alle hyggelige kommentarer vi får. Blir helt rørt. Vil også takke for de få kritiske kommentarene vi får. Noen ganger lærer vi av dem.

Her er noen clickbaits jeg så denne uka:

ISABEL S. RAAD: 

Hva? Har hun brukket sin opererte nese nå. Skjedde det i (rope) fylla mens hun supte helium? (har både sett og hørt henne). Må hun operere og hvilken fasong tenker hun ha denne gangen. Men neida. Det var en random person som fikk brukket sin nese i en slåsskamp.

Oi, så nå skal hun endelig fortelle oss at den siste operasjonen hennes faktisk var rumpa igjen, noe vi alle har skjønt for lenge siden. Eller skal hun endelig reise hjem fra ferie? Har Pierre inntatt øya. Men neida. To av hennes partyvenner skal forlate Rhodos for å dra hjem for å jobbe. Men de kommer snart tilbake, heldigvis.

Wow, tenk at noen av de partyfolkene har et liv utenom Rhodos, dere. En stund trodde jeg faktisk at de bodde der nede hele gjengen. Det er liksom ikke så normalt å reise på ferie og bli i to mnd. Hvor mye koster det egentlig å bo på hotell i to mnd tro? Virker heller ikke som Isabel sliter med å finne noen andre venner hun kan rope, drikke og supe helium med.

Har hun en fast reisepartner nå? Hvem kan det være? Hun bytter jo venninner (som hun ofte finner på Nox eller Heidis) kjapt og ofte. Det må være svenske Rebecca som hun henger mye med for tiden. Men neida. Det er de ekle bloggepillene, som hun påstår hun knasker dagen lang for å bli brun. Altså, hadde jeg vært på Rhodos i to mnd. så skulle jammen jeg også vært skikkelig brun. Les om de ekle pillene, som er farlige og gjør deg orange HER

(Skjermdumper Sraad.blogg.no)

Ok, dette vet vi jo allerede. Pierre skal til Rhodos for å jobbe i sommer. Han fortalte det i sin meget lange og dørgende kjedelige vlogg. Men neida. Det er en kompis av frøkna, som vi aldri har hørt om før, som kommer ned til PH-øya for å feste (og sikkert rope og supe helium).


MAMMAEN: 

(Skjermdump mammatilmichelle)

Er mammaen gravid igjen? Skal de få en ny baby, og en jente denne gangen? Lillestore Michelle har allerede skaffet lillesøster en rosa body. Må innrømme at jeg kanskje synes tre barn for en 20- åring er mer enn nok, men det er så klart deres valg. Grattis til dem!

Men neida. De er ikke gravide igjen. Mammaen snakker bare litt om at hun kunne tenke seg flere barn, og da en jente, slik at de da var tre jenter og tre gutter i familien. Ujevnt antall kan vi ikke ha noe av, gitt.

Og hun elsker virkelig gå gravid:

Vi vet at de skal flytte i august, men jeg trodde det kun var for en liten periode og at de ville flytte tilbake til Søgne igjen, til borgen sin. Men nå er huset til salgs, så da virker det som de skal de skal flytte for godt. Trist når hun tidligere har sagt at hun trives og at dette er drømmehuset hennes.

Men neida. Det er ikke huset som er til salgs. Det er klær, sko, bleier (ubrukte) og noen møbler som skal selges, så da er det greit å poste et bildet av huset og skrive: Til salgs.

Siden mammaen avslørte for oss at de skulle flytte så har jeg lurt på hvor. Har ligget våken på natten, grublet og grublet. Neida. Trodde en stund at det var Kypros, men jeg greide liksom ikke helt å få tak på hva hun egentlig mente med det innlegget der hun nevnte Kypros. Men nå er bomben sluppet, de drar til New York. Ahh, endelig kan jeg sove godt.

Men neida. Dette var kun reklame og en konkurranse som hun har i samarbeid med Hotels.com. Vinneren kan vinne en tur til New York. Hun sier at hun selv ønsker reise til USA når barna blir litt større.

Nei nå altså, er det virkelig slutt mellom mammaen og Janbanan? Eller har de bestemt seg for at nok er nok, at det ikke blir flere barn allikevel? Kanskje storelille Michelle må avslutte legobyggingen sin litt tidligere på kvelden?

Men neida. Mammaen har hatt antydning til kaos da hun hadde garasjesalg. Det hadde vært fullt kjør med mange mennesker, så hun bestemte seg for å avslutte før folk begynte sloss om klærne, eller noe sånt.

Anna synes det var stas at mange ønsket ta selfier med henne. Det er kun paparazzier hun skyr som pesten, for det har hun hørt at kjendiser gjøre.

(Skjermdumper mammatilmichelle)

Litt av en innrømmelse der altså. Men kred til Anna for at hun ønsker være åpen om hva som plager henne. For nå forstår vi alt så meget meget bedre. Men neida. Dette er altså hva folk flest mente om mammaen etter at hun la ut nakenbilder av seg selv, som hun kanskje trodde muligens nesten helt sikkert kunne være på avveie. Sladdet versjon vel og merke.

Blogges snart igjen

Adina xoxo