UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 26 (DEL 2)

UKAS SENSUELLE REKLAMERING: 

Kristine Ullebø reklamerer som bloggere flest for det ene produktet etter det andre. Nå er det Libresses tamponger som skal selges.

Bildene hun bruker i denne reklamen sier… er hun trøtt? Kåt? Høy? Jeg ble så distrahert av hennes posering at jeg knapt la merke til den rosa esken på bildet

Da jeg først så dette bildet tenkte jeg at det var reklame for Kondomeriet eller noen andre som selger sexleketøy. Mange bloggere har reklamert for slike produkter tidligere. Jeg tenkte at Kristine ville ha sin egen vri på bildet.

Lurer på hva Libresse synes om hvordan Kristine reklamerer for deres produkter? (Folk har faktisk spurt om hun var kåt eller høy på weed).

Kristine er på god vei til å bli vegetarianer, og er derfor opptatt av dyrevern. Libresses produkter blir dessverre testet på dyr (lurer litt på hvordan tamponger blir testet på dyr?) Akkurat det driter Kristine i, der hun siger lengre ned i stolen for flere bilder.

UKAS BLIDPOMP: 
Anne Brith er lykkelig om dagen og hun stråler. Hun sier selv hun er lykkelig som singel og kan ikke forstå at noen tror hun er forelska. Vel, hun la vel greit opp til det selv med å hinte om date i Tromsø nå nylig:

Og dette brevet fikk hun (og han?) da de ankom hotellet:

Hun hadde også et innlegg der hun hintet så mye at jeg ble skikkelig skikkelig irritert:

Men det er sant som det sies, dama stråler virkelig for tiden og hun er blitt fryktelig opptatt av hvordan hun ser ut, og trener som aldri før. Noen er forelska.

UKAS OPPFORDRING: 

Kristine Ullebø skriver mye om det lykkelige, poetiske og rocka livet hun lever. Ofte kommer hun med masse svada (for meg hvertfall) før det kommer en oppfordringer til oss vanlig lesere:

Jeg lurer på hva hun mener med at de «forsvant enda mer inn i en annen verden?» Høres ut som om noen røyker weed, spør du meg.

Så til hennes oppfordringen om å legge bort telefonen. Burde ikke en selv være den første til å følge sin egen oppfordring, før man oppfordrer andre til å gjøre noe? Verken hun eller bartemann Fabian har lagt bort sine mobiler. Heller tvert om, de snapper sine hverdager konstant.

Det ble faktisk for mye for meg så jeg måtte fjerne dem begge fra min egen snap. Jeg orket ikke. Fabian fortsetter med sin store hobby, nemlig å filme uvitende mennesker han synes er rare, for så legge dem ut på snap. Han liker også filme seg selv når han synger og når han sitter på do for et plump eller to. Og Kristine filmer alt annet som skjer, gjerne med en røyk og noe godt å drikke til.

Hva med å slutte gjøre alt som Fabian gjør, altså snakke engelsk i annenhver setning. Orker ikke.

Det var alt for denne gang. Blogges snart igjen

Adina xoxo

Advertisements

51 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 26 (DEL 2)

 1. Fabian Raw. Har lest siste innlegget hans . Skriver han komplisert med vilje for å fremstå som svært seriøs, eller…….

 2. Jan sender avgårde kona på Palmesus. Viktig å ha tillit. Han håper hun ikke kommer jeg med ambulanse. Når du selv skriver et innlegg har hun vært der fra klokken 1:00 til 18. Men Jan skulle bruke kvelden til å kose seg med Michelle !!!! Vanskelig å få virkligheten til å henge sammen
  Skal lure på hva hun fikk inn på garasjesalg.

 3. Se nye innlegget i Kristine… Hun er så dobbelmoralsk at det ikke er mulig… Tydelig at folk også reagerer på det og også forteller det til hun i kommentarfeltet. Forstår ikke hva hun driver med av og til…

 4. Kan folk PLIS slutte å slutshame Krisssy? Hun er kul og sympatisk og måten hun blir omtalt på provoserer meg. Hvorfor skal vi trykke hverandre ned istedenfor å bygge hverandre opp? Jenter blir allerede undertrykt av patriarkatet, ingen vits i at vi er kjipe mot hverandre også.

  1. Ingen som shamer Kristine her. Jeg skriver om det hun selv skriver og gjør. Hun greier fint å dumme seg ut selv. Så du mystorien hennes der hun «bruker sin makt» som hun sier, og direkte henger ut en person til 30k ?

   1. Nei, jeg følger henne ikke på Snapchat.
    Hvis du seriøst mener at hun ikke blir slutshamet av noen har du ikke fulgt særlig godt med.

   2. Hun blir nok slutshamet av noen, men ikke av oss. Men hun shamer tilbake. Tror du misforstår oss litt. Les litt mellom linjene. Har alltid likt Kristine (les tidligere innlegg og du vil se), synes bare hun sporer vel mye av innimellom.

 5. Krisssy som alle andre bloggere for stå for det de reklamerer for. Det er verken sjalusi eller slutshaming å kritisere henne for all den dritten hun annonserer for eller hvor dobbeltmoralsk hu kan være. Er du en offentlig person og spytter ut meningene dine kan folk få lov til å svare uten at sjalusi kortet skal bli dratt opp.

  1. Kritikken hun får her handler først og fremst om utseendet hennes, ikke om produktene hun reklamerer for. Helt innafor å kritisere henne for å støtte Libresse til tross for dyretesting, ikke innafor å kommentere at hun ser kåt ut og ser ut som hun er klar for å sette inn en tampong. Rart å kritisere henne for en oppfordring til å legge vekk telefonen en gang i blant, og rart å anklage henne for å røyke hasj. Kan dere ikke bare chille litt?

   1. Om du har lest litt fra denne bloggen så vet du at humor er en stor del av den. Jeg kritiserer henne ikke for utseende, kun for poseringen. Kristine prøver å få et image ala Kate Moss, takket være en viss person. Dermed blir bildene litt sånn kåt-aktig/høy/heroin chic look, som var så hot for en del år tilbake. Søk det opp og du skjønner hva jeg mener. Synes slett ikke det er rart å kritisere en oppfordring om å legge vekk tlf, når hun selv ikke følger oppfordringen. Synd du verken forstår humoren vår eller ser hva vi ser.

 6. Må jo si at nå er dere i ferd med å bli veldig mye lest selv og hva da. Nå har jeg lest en del av Anne Brith for hun er jo ikke purung heller så da kan jeg liksom følge med. Det jeg skulle si var at det du nå skriver om henne er da vel ikke noe galt. Nå får jeg et inntrykk av at dere også ønsker en bit av kaka på bloggtoppen. Det håper jeg også på å få, men det vet jeg jo at jeg ikke får. Synes ikke det er så moro med bloggen din lenger for nå er den sporet av litt. Håper dere finner sporet igje.

  1. Synd at du mener det. Jeg prøver bare ta opp og stille spørsmål ved det bloggerne deler. Vet at mange lesere irriterer seg og synes ting de kommer med blir feil og dobbeltmoralsk, og ønsker dermed stille spm. til bloggeren. Men som vi vet kommer sjelden kritikk igjennom. Mange bloggere har heller ikke respekt for sine lesere, de som faktisk betaler lønna deres. Så ønsker jeg ha litt humor på det hele.
   Vært gøy å være på toppen på blogglista men er absolutt ikke noe jeg tror kommer til å skje, og det er helt greit.
   Anne Brith ja, det siste jeg skrev om henne var vel at hun trolig er forelska? At det hun skrev var litt kryptisk. Hva var feil med det? Eller tenker du på noe annet? Veldig fint å få høre hvor du mener vi har sporet av.
   Har sett ar du kommenterer en del på bloggen hennes, der du også nevnte oss og at vi skriver kritisk om henne. Takk for shout-outen (som jeg ikke tror det var). All PR er god PR
   Takk for konstruktiv kritikk

   1. Hallo en del er 4 ganger og jeg leser jo de som dere kommenterer. Jeg synes jo det er greit å se begge sider. Til anonym: Har jo fulgt denne bloggen siden starten og fått med meg alle innleggene så jeg anser at jeg er en fan, men det betyr ikke at jeg kjøper alt. Liker så dårlig anonyme å her har du mitt fulle navn Atle Werner Lundhaug.
    Håper jeg er tilgitt 😉

   2. Du må selvfølgelig kommentere og lese så mange blogger du vil, og jeg forstår godt at man ønsker se begge sider. Du vet jeg setter pris på deg som har vært her fra dag 1. Jeg regner ikke med at alle skal like alt, men håper at vi av og til skriver noe som du digger😊

 7. Synes ikke de har sporet av. Tror ikke du forstår humoren deres, så da er det bare å slutte å lese. Ser ikke noe vondt i det de skriver. De setter bare fokus på enkelte idiotiske ting og det synes jeg de skal få fortsette å gjøre. Gleder meg allerede til neste innlegg fra de

 8. Kjære Adina, håper du ikke tar deg nær av noen kommentarer her. Altså for blir fornærmet av alt nå til dags. Så de hadde funnet noe å «ta deg på» uansett 🙂
  ❤️❤️❤️

  1. Takk for at du tenker på meg<3 Jeg tåler en støyt 🙂 Synes folk er så snille, alt for snille 🙂 At noen kommer med kritikk det tåler jeg/vi 🙂

 9. Denne er gammel… Men hva skjedde med Tone og Aksel? Sant at Tone og Blipp var mer enn venner og at Tone og Aksel hadde åpent forhold?

  1. I fare for å bli saksøkt og få Elden på nakken vil jeg uttale meg minst mulig. Utroskap ja, åpent forhold nei! Tone og Blipp var et hett rykte men jeg tviler. En svenske har jeg hørt.

  2. De hadde et åpent forhold, og tone hadde seg både med blipp og Erik saade (som hun lagde den imagine sangen med). Aksel hadde seg visst med både eks-kona til Christer Falck (som skal ha vært grunnen til at de skilte seg) og lene nystrøm! Tone hadde også blitt observert med mannen til Maria Skappel, mens de klina på gata i Oslo! Etterhvert ønsket ikke Aksel lenger et åpent forhold og ble lei av at Tone gikk rundt med alle, selv etter at han hadde sagt dette, derfor ble det slutt. Etter det jeg hørte hva det allerede slutt/skrantet i siste episode av Tone-serien, men de måtte holde på det til alle episodene var sendt på tv-en! Så «hele» presse-Norge var klar over bruddet i god tid før det ble annonsert! Alt dette er hentet fra et blogginnlegg til en tidligere kjent blogger som la ut innlegget; Sannheten om hva skjedde mellom Tone og Aksel. Innlegget ble raskt slettet, men jeg som den drama-junkien jeg er tok jeg en kopi, Hehhe. Så ja, har ingen bevis og rykter og jo rykter, men jeg velger å tro på det rett og slett fordi det er underholdene!

   1. Jepp, alt det der var skrevet av en blogger en gang i tiden, stemmer det. Advokat ble blandet inn. Mente alltid at dette hørtes for sprøtt ut til å være sant. Dette innlegget kom ETTER at det ble slutt. Tone og Aksel hadde IKKE et åpent forhold, Tone var utro. Nå får jeg vel godeste Elden på nakken:) Men dette vet jeg helt sikkert

 10. Du burde bytte ut de nye bloggerne. Det er jo ingen forandring siden de startet og kun du som skriver innlegg..

  1. Nei, synes du det? Jeg vet at Linnéa er på sykehus og sliter. Vicky holder på med siste rest på flytting i helga i tillegg til fulltidsjobb. Det blir bedre kan jeg love <3

 11. Det har du jo sagt lenge nå, begynner og bli litt oppbrukt. Hvor tolmodig skal vi være? Nå er du litt villa paprila. Lover men det kommer aldri noe 🙂

  1. Du har kanskje rett i det. Men hva skal jeg si da, når det er sånn det er? Men forstår frustrasjon. Kan glede med at jeg holder på å skrive på noe as we speak😊

 12. Denne Jan til Mammen. Begriper ikke hvorfor han stadig vekk griper inn. Drama igjen. Kan nesten virke som Mammaen har blitt voldtatt og det er jo selvsagt forferdelig om det er riktig, men hvorfor klistre det opp liksom.

 13. Jeg har jo ikke blitt noen dårligere leser, men noen må passe på deg også når du kommer oppover mot topp 10. Det er slettes ikke for å være slem. Du må være litt balansekunstner selv også for ikke å falle av den tynne lina vettu 💓

 14. Heisann Adina 🙂 Elsker bloggen og spesielt når du skriver. Jeg lurer på om du har noen eksempler på hvor Sophie Elise har sagt at hun har trent seg til større rumpe? Trenger det virkelig… 🙂

 15. Å ha det moro på andres bekostning ER mobbing! Spesielt det dere driver med! Og jeg tror ikke et sekund på at du liker Kristine når du skriver sånne ting om henne. Om deres humor går ut på å rakke ned på andre har dere veldig DÅRLIG humor!

 16. Nei. De rakker ikke med på folk, de stiller kritiske spørsmål. Og det trengs. Det er veldig bra at noen sier det mange tenker.

 17. De mobber ikke. De bare setter fokus på alt det «toppbloggerene» sier. På tide. Kommenterer man noe på bloggerene sin side som er negativt så blir det ikke vist. Stå på jenter (Adina helst til nå…). God humor har du virkelig!!

 18. Har dere sjekket noe mer opp i silikonryktene rundt Ullebø? Enten bruker hun greit med push-up eller så har det skjedd noe mystisk.

Legg inn en kommentar