ER GRESSET GRØNNERE DER? 

Da er Anna og familien nok en gang på flyttefot. I innlegget “Vi skal flytte”, som faktisk ikke var en clickbait (hva??), forteller mammaen at familien er på flyttefot igjen. Jeg må innrømme at da jeg så tittelen tenkte at nå skal hun sikkert ommøblere i stua eller bytte rom med Michelle. Men de skal faktisk flytte, sånn på ordentlig!

Det er bare et år siden mammaen kjøpte luksushuset (også kalt Borgen) i Søgne, som ligger rett utenfor Kristiansand. Skal huset nå selges? Og hvordan går det an å flytte fra en slik kåk med egen takterrasse? Jeg hadde aldri.

En leser tipset meg at prospektet på huset ligger ute. Ønsker du se hvordan et palass til 7 mill(!) ser ut innvendig, uten mammaens møbler, vel og merke, se HER

Vi som følger bloggen hennes vet at hun har opplevd mye i sitt unge liv. Det er ikke lenge siden hun måtte sykemeldes (av Dr. Jan) fordi det stormet rundt henne igjen. Vi har også hørt om paparazzier som sniker i buskene for å få et blinkskudd av henne. Dette i følge henne selv, vel og merke.
Hun har tidligere opplevde trusler som gjorde at hun så seg nødt til å flytte fra hjembyen Stavanger HER. Nå stikker hun altså igjen. Hvor går ferden denne gangen og hva er grunnen?

Hemmelig, altså. Men hun kan iallefall berolige (kritiske) lesere om at hun alltid gjør det som er best for barna. Som vi vet så skal lillestore Michelle begynne på skole i august. Det kan virke som om det blir hjemmeundervisning henne da.

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

I helga er det duket for garasjesalg i Søgne. Ønsker du kjøpe klær, sko, bleier (heldigvis ubrukte) og noen møbler så er det bare å ta turen på søndag. Adressen ser du i prospektet. Men husk nå på at det lurer paparazzier i busker og kratt.

Det kan høres ut som om denne flyttingen kun er midlertidig, og at den er jobbrelatert. Hun nevner utenlandet og hun nevner Kypros, altså der hun bodde i fem mnd. tidligere. Litt usikker på om hun sier at det er Kypros denne gangen også eller om hun kun nevner dette fordi hun (nok en gang) smetter inn reklame for de hersens bloggepillene som gjør folk orange HER (Trump tok nok for mye betakaroten).

Kan det være en sammenheng mellom bokutgivelsen og flyttingen? Er boka så juicy at de må rømme landet? Er gresset grønnere på andre steder? Om man rømmer så må man alltid ha seg selv med på flyttelasset, og det viser seg ofte at gresset var grønnere hjemme.

Når vi snakker om grønnere gress andre steder, og jeg titter på uteplassen til Borgen, da vil jeg absolutt si at gresset kanskje er mye grønnere andre steder. De har ikke plen.

Adina xoxo

36 thoughts on “ER GRESSET GRØNNERE DER? 

 1. Snakk om å gjøre barna sine rotløse! Er det misforstått omsorg for barna når Anna skriver at de ikke skal få ny omgangskrets men bare omgås Jan og henne? Ikke alltid så lett å skjønne disse bloggerne.

  Jeg håper intenst de ikke gjennomfører tanken om hjemmeskole. Et er at foreldrene ikke har kompetanse. Veldig typisk at personer med kort skolegang ikke skjønner at det er mer som skjer i skolen enn bare pugging av bogstaver. Noe annet er det sosiale. De kommer til å ødelegge så utrolig mye for barna sine.

  Takk for en interessant blogg. Jeg har ikke tittet så mye på den før men jeg skal jammen meg sette meg ned og lese når jeg har mulighet 🙂

  1. Tusen takk for en fin kommentar<3 Vil poengtere at tanker om hjemmeundervisning kommer fra meg. Men samtidig er det vanskelig å se for seg noe annet siden hun skriver at barna ikke får ny omgangskrets. Enig i det du sier om hjemmeskolen.

   1. Hun har jo nevnt hjemmeundervisning tidligere selv om jeg virkelig håper det ikke blir noe av det. Blir nødvendigvis mye spekulasjoner når bloggerne deler alt alt for mye i tillegg til å skrive provoserende klikkproduserende innlegg. Når skal man ta det de sier seriøst og når skal man ikke?

 2. Uansett hva som skjer eller ikke skjer så vil jeg bare poengtere det at hjemmeundervisning ikke nødvendigvis innebærer at det er foreldrene som underviser. Jeg hadde hjemmeundervisning under ett års tid da jeg var yngre og hadde da en lærer som kom hjem til oss, foreldrene mine hadde altså ingenting med selve undervisningen å gjøre. Den eneste forskjellen er at hjemmet ditt er klasserommet. Men det finnes jo foreldre som underviser også, jeg sier ikke det.

  1. Ja det er sant. Det må ikke nødvendigvis være foreldrene som underviser. Det sosiale vil fortsatt mangle da.

 3. Har ikke vært her på en stund og er egentlig lei alt som har med blogg å gjøre, min inkludert. Har du ikke kaos å dritt så forsvinner leserne. De fleste minnerlitt om bloddryppende gribber. Nei det synger på siste verset for meg.

  1. Det rare er at jeg tenkte på deg i dag, at det var lenge siden jeg hadde fått noen hyggelige kommentarer fra deg. Og vipps, der er du!:) Du har nok rett i det du sier. Synd at du slutter

   1. Å nei jeg slutter ikke å blogge kun slutter å prøve bli venner med disse superbloggerne. Jeg får vel heller satse på å bli kynisk nok til å komme meg blandt topp 15 😂😂😂 eller kanskje nei.

 4. Ungene skal ikke bli kjent med noe nytt nettverk, bare forholde seg til kjente folk.
  Altså, ungene er fortsatt små, men skal de ikke snart få begynne å knytte vennskap og relasjoner til andre barn??

  Hvordan skal de klare seg alene ute i verden om de blir tvunget til å bo “under en stein” pga en pr-kåt og oppmerksomhetssyk mor??

  Alle gale har det ikke likt, heldigvis!!

  Nok en gang, takk for en herlig blogg 🙂

 5. Var ikke mye gress her nei, så håper det blir grønnere på den anfre siden. Hehe. Elsker humoren din

 6. Har dere sett SE i reklamen for vg appen? Du ser så godt at den magen er operert, her er det fettsuging! Ikke vanskelig å se. Tror nok den rumpa og magen har blitt fiksa på 2 ganger.. ser ut som hun først transplanterte fett til rumpa… så la på seg en del for å få den større, så fettsuging av magen og mer inn i rumpa.. spent på om det blir noe avsløring snart… kanskje den dagen bloggen går dårlig? Sparer hun det til da tro??
  Har du sett Pierre sin siste YouTube? Han henger ut Isabel… trodde de var på tivoli og tjohei jeg?? Plutselig drar han det hele opp igjen?? De hadde jo skværet opp og lagt det dødt!? Merkelig.. dette må dere sjekke ut,, kanskje dere kan prøve å ha intervju med Pierre nå når han er bitter? Haha.. det hadde vært såå konge!!!
  Kanskje dere også kan komme med gjesteinnlegg ? Er sikkert en del lesere som vil komme med innspill.
  Og kanskje en sånn “mnds rykte” ? Ting dere kanskje ikke har fått bekreftet, men hørt rykter om??
  Elsker denne bloggen altså!!!! Setter meg alltid godt til rette i sofaen <3 stå på!!!!

 7. Hahahahah paparazzi 😂😂😂 elsker det! skal ikke være lett å leve som superkjendizzz.
  Beste bloggen,nok engang 😅🌸 Venter i spenning på neste innlegg. Et tips er kanskje å skrive litt om Lene Orvik? Hva skjer med hun for tiden? Hun er så forandret både i utsende og oppførelsel. Og er hun sammen med Lord Audun?! 😛 Og ALLTID kos å lese om Anne brith. Er så komisk å se på snapene hennes. Hun bare elsker seg selv, at det er helt komisk… Well Well Well. Have a Good one ❤️

  1. Tuuusen takk snille<3 Lene O er absolutt et godt tips. Tror vi blir å se henne i Bloggerne nå kompis Espen Hilton inntar showet til høsten:)

 8. Jeg kjenner jeg blir så sykt provosert, stakkars barn som aldri få slå seg til ro på en plass og skape ett nettverk. Stygt redd for at det blir mangel på sosiale antenner på de barna som aldri får lov til å ha en bestevenn på samme plassen, men må flytte gang på gang…

   1. Mange slike perioder opp igjennom oppveksten, gitt… det blir jo ikke “bare” for et halvt år når de stadig er på flyttefot.
    Mulig mammaen tror at dette er for barnas beste, men utenforstående ser at så mye flytting gagner barna.

 9. Men har hun lagt ut huset til salgs? Syns alt er litt kryptisk jeg da.. er noe ugler i mosen her.. jeg vil tippe de bare skal flytte til mindre/rimeligere hus? Kanskje få en ny start med hemmelig adresse? Men bo på samme sted..
  eller så tror jeg helt ærlig at alt dette bare er et stunt.. eller skal de bo et sted over nonne få mnd?? Eller til og med uker ? Bloggere vettu.. “JEG HOLDT PÅ Å DØ”.. pga en liten edderkopp på soverommet…… Bahh! Haha!
  klarer ikke tro de skal flytte flytte altså.. hvor mye stress skal hun selv legge på seg?? Venter i spenning altså 😉 tror vi alle vil bli en smule oppgitt når sannheten kommer ut..

 10. Unnskyld meg men dette er jo helt idiotisk menneske! Herregud… clickbaitdronning av en annen verden.

Leave a Reply