ER GRESSET GRØNNERE DER? 

Da er Anna og familien nok en gang på flyttefot. I innlegget “Vi skal flytte”, som faktisk ikke var en clickbait (hva??), forteller mammaen at familien er på flyttefot igjen. Jeg må innrømme at da jeg så tittelen tenkte at nå skal hun sikkert ommøblere i stua eller bytte rom med Michelle. Men de skal faktisk flytte, sånn på ordentlig!

Det er bare et år siden mammaen kjøpte luksushuset (også kalt Borgen) i Søgne, som ligger rett utenfor Kristiansand. Skal huset nå selges? Og hvordan går det an å flytte fra en slik kåk med egen takterrasse? Jeg hadde aldri.

En leser tipset meg at prospektet på huset ligger ute. Ønsker du se hvordan et palass til 7 mill(!) ser ut innvendig, uten mammaens møbler, vel og merke, se HER

Vi som følger bloggen hennes vet at hun har opplevd mye i sitt unge liv. Det er ikke lenge siden hun måtte sykemeldes (av Dr. Jan) fordi det stormet rundt henne igjen. Vi har også hørt om paparazzier som sniker i buskene for å få et blinkskudd av henne. Dette i følge henne selv, vel og merke.
Hun har tidligere opplevde trusler som gjorde at hun så seg nødt til å flytte fra hjembyen Stavanger HER. Nå stikker hun altså igjen. Hvor går ferden denne gangen og hva er grunnen?

Hemmelig, altså. Men hun kan iallefall berolige (kritiske) lesere om at hun alltid gjør det som er best for barna. Som vi vet så skal lillestore Michelle begynne på skole i august. Det kan virke som om det blir hjemmeundervisning henne da.

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

I helga er det duket for garasjesalg i Søgne. Ønsker du kjøpe klær, sko, bleier (heldigvis ubrukte) og noen møbler så er det bare å ta turen på søndag. Adressen ser du i prospektet. Men husk nå på at det lurer paparazzier i busker og kratt.

Det kan høres ut som om denne flyttingen kun er midlertidig, og at den er jobbrelatert. Hun nevner utenlandet og hun nevner Kypros, altså der hun bodde i fem mnd. tidligere. Litt usikker på om hun sier at det er Kypros denne gangen også eller om hun kun nevner dette fordi hun (nok en gang) smetter inn reklame for de hersens bloggepillene som gjør folk orange HER (Trump tok nok for mye betakaroten).

Kan det være en sammenheng mellom bokutgivelsen og flyttingen? Er boka så juicy at de må rømme landet? Er gresset grønnere på andre steder? Om man rømmer så må man alltid ha seg selv med på flyttelasset, og det viser seg ofte at gresset var grønnere hjemme.

Når vi snakker om grønnere gress andre steder, og jeg titter på uteplassen til Borgen, da vil jeg absolutt si at gresset kanskje er mye grønnere andre steder. De har ikke plen.

Adina xoxo