DRAGEN INGEN KUNNE TEMME

Hei alle sammen 🌸

Jeg hører at (noen av) dere har savnet meg og jeg må bare beklage mitt fravær! Jeg er midt i en krevende flytteprosess og det blir dessverre mye mindre tid til blogging enn jeg skulle ønske for tiden. Men hey, snart er jeg installert på mitt nye bloggekontor 🙂

En annen blogger som er travelt opptatt med flytting om dagen er Helene Drage. Det viser seg at Adina ikke vet så mye om denne frøkna, så jeg tenkte at ei litta presentasjon er på sin plass.

Helene Drage har gått under mange navn opp gjennom tidene. Hun het opprinnelig Helene Tollefsen. Etter at hun giftet seg ble Tollefsen byttet ut med mannens etternavn Sommer, mens bloggnavnet er Drage fordi hun elsker drager.

Helene ble nok først og fremst kjent da hun blogget om sin vektnedgang fra 140 kg til 80 kg. Utrolig bra jobba 👏 I etterkant har hun blitt PT samtidig som vekta sakte har krøpet oppover igjen. I dag titulerer hun seg på Instagram som “plus size blogger” og sprer mange positive ord om at det viktigste er å føle seg bra i kroppen sin. Jenta har også selvironi. Her om dagen kunne hun fortelle på snapchat at hun hadde vært og kjøpt mat på McDonalds i PT-jakka si. Kudos til Helene for det, jeg går alltid rett forbi McDonalds med vann i munnen fordi jeg er livredd for at noen skal se meg kjøpe mat der.

En annen ting Helene er kjent for er hennes stadige kjefting så fort hun får en kritisk kommentar. Dette skjedde senest i helga da Helene hadde ei lang regle på snapchat om at hun ikke kunne forstå hvorfor det var så mange som spurte om de hadde kjøpt eller leier når de nå flytter. Jeg begynte jo å lure selv, og snuttene hennes på snapchat ga ikke noe klart svar, så jeg søkte svar i bloggen.

Etter å ha lest dette var jeg sikker på at de hadde kjøpt. Men neida, dagen etter kom frøkna med innlegget “Ikke alle drømmer om å eie bolig”, hvor hun blant annet skriver dette:

(Skjermdump helenedrage.no)

Nå lurer jeg veldig på hva som er de ti første spørsmålene på Helene sin liste når noen forteller at de skal flytte 🤔 For meg og for de jeg har fortalt om min flytting har gjerne første spørsmål vært “hvor?”, tett etterfulgt av “har du kjøpt?”. Helene lurer på hvorfor dette er så interessant, og det er nok fordi det for folk flest er litt ekstra stas når man har klart å kjøpe seg noe eget. Det er absolutt ikke noe galt i å leie, og Helene kommer absolutt med mange gode argumenter for å leie fremfor å kjøpe.

Det siste fra Helene på snapchat er at hun er veldig fornøyd med byrået som tok flyttevasken for de. Hun mener dette var en fantastisk god investering (samtidig som hun merker snappene med #annonse), så dette tipset har jeg notert ned til den dagen jeg selv må vaske ut 🤗

❤ Vicky