FRYDER FORANDRINGER? 

Da har nok en blogger bestemt seg for å fikse på utseende. Pilotfrua har bestemt seg for legge prøverør og flyturer til Trondheim på hylla for en stund. Nå vil hun heller fly ned til en kirurg for å endre på et bittelite kompleks, som ingen andre enn henne selv ser, men som visstnok har plaget henne i årevis.


Men oss lesere vil hun altså dele dette med. Hyggelig det altså, men jeg får en følelse på at noen ønsker å få flere klikk til bloggen i samme slengen. Hun ønsker også ta oss lesere med på en stor avgjørelse:

Jaha ja, så nå skal plutselig vi få bestemme hva hun bør skrive om. Hun har tidligere – og opp til flere ganger, gjort det klinkende klart for oss lesere at det er hennes blogg og der deler hun hva hun ønsker. Hun har også vært litt småfrekk i sine svar, men klart å roe seg før hun fløy(!) i flint.

Pilotfrua hadde nettopp en spørsmålsrunde. Der fikk hun selvsagt spørsmål om forandringen hun skulle utføre:


Men utgangspunktet var jo nettopp å gjøre leserne nysgjerrige. Nå når det er gjort da legger hun saken dø. Altså, er det noe som gjør meg fly(!)forbanna så er det nettopp slike ting.

Det skal også sies at piloten selv har hatt et kompleks som han har fått gjort noe med. Og de elsker å dele. Så forandringer er ikke så fremmed der i gården, for å si det sånn. 

(Skjermdumper pilotfrue.blogg.no)

Jeg vil minne om at etter debatten som Kristin Gjeldsvik aka Styleconnection satte i gang om kroppspress og kosmetisk kirurgi, ville både Sophie Elise HER og Isabel Raad HER komme med sine tanker og meninger i debatten, overkvalifisert som de var. Budskapet var at man ikke blir lykkeligere av operasjoner. Nå vet jeg at det Flyfrua skal utføre kun er en liten ting, men allikevel…  Greit å lytte til kollegaer som er eksperter.

Adina xoxo