UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 25 

UKAS CLICKBAIT: 

Mammaen hadde noe spennende hun ville røpe for oss i innlegget «Dette har jeg gledet meg til å røpe!» Jeg merket jeg var så spent (ikk egentlig). Jeg har gått på hennes clickbaits alt for mange ganger, så en smule skeptisk, var jeg. Tro hva hun ville røpe? Jeg kom frem til at det måtte være en ny baby på vei, og at hun nå ville annonsere det. Hun skrev jo nettopp at det ikke var uaktuelt med en ny baby etterhvert. Så klart var det en baby på vei.

Men neida, Michelle hadde mistet to tenner, folkens. Ikke bare en tann men to, dere. Tipper det har vært meget vanskelig å holde på denne store begivenheten. Orker ikke…


UKAS RUMPE: 

Isabel Raad viet nettopp et innlegg til sin spretne bakdel. Hun syntes det var merkelig med all den oppmerksomheten rumpen fikk når hun viste den frem, som omtrent er hele tiden.

Ups, hun glemte visst å nevne at rumpa er operert to ganger, ikke en. Les HER

Sorry at jeg er så pirkete på det hun skriver, men det går virkelig ikke an å trene seg til en slik rumpe som hun har. Trente rumper har en helt annen form, med muskler og lite fett. Og lårene vil også automatisk bli større ved trening. Så at hun sammenligner disse to tingene vitner om uvitenhet.

At noen, kanskje de aller fleste, blir sjokkerte eller satt ut av størrelsen på hennes bakdel er vel fordi den rumpa ikke helt harmonerer med resten av kroppen hennes, dessverre. Det betyr ikke at man synes den er stygg. Den er bare litt stor til lille henne.

(Faksimile sraad.blogg.no)


UKAS (GOOGLE) LEGE:

Sophie Elise har fått seg en ny diagnose siden sist. Men denne gangen har hun faktisk blitt frisk av en annen.


Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg sagt at det hun beskriver, høres ut som en syretripp.

Hun opplyser som regel ikke noe om årsaken til alle disse diagnosene hun har. Akkurat som henne, tyr jeg også til min gode venn og hennes fastlege, Google. Der fant jeg dette om årsaken:

(Faksimile mayoclinic.org)

Interessant!

Når jeg leste videre på innlegget hennes, der hun også opplyste at hun hadde sittet på flyplassen i Grimstad i forrige uke, frykte jeg en ny diagnose: Alzheimers.

(Faksimile sophieelise.blogg.no)

Til dere som ikke vet, Grimstad har ikke flyplass. Kristiansand har Kjevik

Her er hennes andre diagnoser:

(Lånt av en flink etterforsker hos KG)


UKAS NO SHIT SHERLOCK: 

Kristine Ullebø har heldigvis forstått at man ikke er «ferdig utlært» i en alder av 19/20 år. Det skulle tatt seg ut. Selv om man av og til får inntrykk av at en og annen av rosabloggerne ser på seg selv som en utlært ekspert på hår, sminke og klær, så finnes det massevis mer å lære der også. Om «meningen med livet» er å lære, vites ikke, men det er hvertfall en del av livet, helt sikkert.

(Faksimile krisssy.blogg.no)

Bare det at noen er så skråsikker på at de er «ferdig utlært», det sier ganske mye om personen. Det sier at man er høy på seg selv, et midtpunkt, kan alt og har opplevd det som oppleves kan i livet. Hvem kommer noensinne dit på ekte? At det ikke er mer å lære, oppleve eller se?

Men hverfall godt at Kristine har fått opp øya og ser livet som det er. Lurer på hvordan det går med kjæresten, om han er utlært.


UKAS KÅTE (U)MORSOMME KOMIKER:

Ørjan Burøe er komiker og kjæresten til Marna aka Komikerfrue. Han er også pappa, ektemann, blogger og nå også en som tafser på damer. Bilder tar han også. Han knipser i vei under skjørtene på kollegaer og legger bildene ut på snap. Han driver også å chatter med jenter og sende disse dickpics (jeg har bevis). Komikere som bla. Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik har diskutert Ørjan og hans oppførsel flere ganger. Sigrid fortalte at han også hadde klådd på henne.

Folk i miljøet sier at dette er en velkjent oppførsel av Burøe. Ryktene sier også at Marna og Ørjan har et åpent forhold, uten at dette er bekreftet. Selv om det er tilfelle går det vel an å være litt diskré, og litt mere mann også.

Da Ørjans tafsing og sexprat han har hatt med unge jenter, begynte å komme ut på nettet, ville han gjerne unnskylde seg. Han sa han hadde en udiagnostisert ADHD. Så da så. Tenk å henge dette på en gruppe som allerede er stigmatiserte. Folk med ADHD kan være impulsive, men det stemmer ikke at de mangler evnen til å vite rett og galt. Forferdelig dårlig unnskyldning. Det er nok heller hans syn på kvinner som skinner gjennom her. Bare nevner det. Morsom er han ikke.

Det virker faktisk som om selvdiagnostisering er ny trend i bloggemiljøet for tiden. For hvorfor legge unødvendige belastninger på helsevesenet, med dyre utredninger, når man kan ha Lommelegen og Google som fastlege, si. Billig er det også.

Adina xoxo

Advertisements

46 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 25 

 1. Haha så herlig! Fantastisk bra innlegg. Og som alltid; På kornet! Takk for at du deler. Du er en dyktig skrivbent med en god dose humor 🙂

 2. Mye bedre å lese om disse figurene her hos dere enn å gi de klikk 🙂 Leser aldri toppbloggere selv om det frister innemellom 🙂 Så takk for at dere gjør jobben 🙂

 3. Haha, elsker når du skriver, Adina! Må alltid trekke på smilebåndet, slår aldri feil 🙂 Du skriver så bra og bruker humor på en helt perfekt måte, tror mange toppbloggere kunne lært en ting eller to av deg.

 4. Syns det er jævlig dårlig å kødda med andres psyke! Og da sikter jeg til SE sin! Si meg, har du noen gang møtt noen av desse topp bloggerene?

  1. Det skal du selvfølgelig få mene. Jeg synes det er dårlig å kødde med leserne sine, undervurdere dem. Kjenner jeg SE rett så ler hun nok og kaller dette underholdning. Så ja, jeg har møtt noen. Hyggelig det:)

  2. Tja, SE har da skrevet på samme måte om de hun gikk i klasse med og folk generelt; at mange slenger om seg diagnoser osv… Stein i glasshus og sånt vet du.

   Denne bloggen er underholdende, orker ikke klikke innom «de store» 😁

 5. Det med Ørjan er jeg ikke overrasket over da jeg har jeg erfart ham. Han jobbet i byen jeg bodde i og ville på nachspiel. Det endte med at han sendte meldinger og spurte om jeg onanerte, om jeg hadde sexleketøy, hvorfor jeg ikke vekket kjæresten for å ha sex etc. Ganske upassende.

 6. Nå er enkelte blogger enda kjedeligere enn før. Annonsering for produkter som de selvsagt står helt inne for og bruker selv. Bullshit. De trenger vel kanskje feriepenger.

  1. Du er best<3 Må bare få sagt at vi er så heldige og takknemlige for at vi har så fantastiske lesere. Dere er så flinke til å rose oss opp i sky, gjøre oss høye på oss selv:) Neida, Joda! Tusen takk<3

 7. Synes denne bloggen er utrolig bra p.g.a. at den fokuserer på alt det vannviddet enkelte bloggerene holder på med. Ingenting er ekte lenger. Pupper, bakende, nese, lepper og fillers i usynlige rynker. Siste trend er visst vipper som er så lange at de snart kan flettes. Dette leses av unge jenter som til slutt mener at det er slik det skal være. For et kroppspress. Stakkars. Enkelte bloggere poserer så de ser ut som billige…………Ja, trenger ikke si mer.

 8. Haha angående sophie Elise, tenkt på det jeg også. Syretripp 😂 Vet ikke om du/dere fikk med dere snapstoriesene og et blogginnlegg hun skrev for et par år siden da hun var tydelig rusa på et eller annet, virket som syre utifra hva hun skrev. Etter det kom psykosen osv, og det kan jo skje hvis man havner litt utpå på tur. Pupillene var store som fy og hun skrev merkelige greier. Har tatt syre selv, og tror alle som har tatt det forstod hva hun holdt på med Hahah.

  1. Oi, dette merket jeg at jeg vil høre mere om:) Det jeg skrev om syretripp var humor samtidig som jeg har hørt/lest om dette. Men det du sier her kan gi litt mening altså. Nå må jeg bare finne det innlegget, starte der. Tusen takk<3

 9. Ååååh beste på LENGE!! Seriøst den beste bloggen som eksisterer! Jeg tar hatten av for dere ❤️👏🏼🎩

 10. hahaha SE har ENDRET på blogginnlegget sitt 😛 Nå står det ‘…på flyplassen i kristiansand….’ jaja, jeg hadde sikkert også blitt forvirret om jeg ikke var oppvokst på sørlandet. Not.

  1. Rett skal være rett:) Ikke egentlig så vanskelig å følge med. Dessuten så står det hvor man befinner seg på terminalbygget, billetter… osv. om man gidder se seg rundt og følge med:)

 11. Ble ganske interessert i det med Ørjan Burøe nå. Hvor har du lest/hørt at de har et åpent forhold? Evt. finnes det andre blogginnlegg? Vil gjerne lese mer sladder om det, hehe.

  1. Hei. Som du sikker forstår så kan jeg ikke røpe mine kilder. Noe ser du jo i dette kommentarfeltet:) Personer har dokumentert chatter og personer har stått frem. Han selv bekreftet på sin egen snap. Et lite søk på nettet nå gjorde at jeg fant en tråd på KG. Tror det har vært postet noe på Jodel også, uten at jeg vet dette sikkert. Den som leter godt nok finner. Lykke til:)

 12. Jeg er fan av bloggen din, Adina, men du leste vel ikke den KG-tråden etterpå? En del av det du skriver om Burøe er nesten avskrift fra tråden du refererer til og faksimilen med oversikt over SE’s diagnoser kommer vel også fra KG? Mitt inntrykk er at det forumet er hovedkilden din i svært mange innlegg. Akkurat det plager meg ikke, men ikke fake at du fant tråden etterpå. Det blir for dumt.

  1. Takk for at du liker bloggen<3 Jeg har sagt tidligere at jeg av og til er innom KG. Der er det mange smarte oppegående mennesker som skriver mye bra. Når det gjelder oppramsingen av SE sine diagnoser så har jeg postet dette tidligere og kreditert kilden i KG. At jeg glemte det nå er beklagelig og jeg skal rette opp. At KG er min hovedkilde er feil. Jeg har kontakter i miljøet og mottar massevis med tips. Om tipserne leser KG det kan ikke jeg svare på. Jeg prøver så godt det lar seg gjøre å dokumentere det jeg skrive om. Når jeg sier jeg fant en tråd etterpå så stemmer det. Kanskje noen på KG har lest min blogg og skrevet på KG, hva vet jeg. Men jeg kan bli flinkere til å nevne at jeg har lest i tråd på KG, absolutt.

 13. Dødsbra blogg, dere får virkelig satt ord på det! 🙂

  Gikk akkurat fra å lese dette og over til Sophie Elise sitt nyeste innlegg, der jeg oppdaget en løgnene hennes by mistake.. Hun la ut et bilde av en sånn spinner (som er utviklet bl.a for barn med adhd), og under hadde hun skrevet at hun ikke har konsentrasjonsvansker. Noe som i de aller fleste tilfeller er grunnleggende hvis man skal bli diagnostisert med det. Så det kan se ut til at hun hadde glemt av at hun skrev det at hun hadde det i innlegget i 2015. Lite tips, hvis dere trenger noe å skrive om en dag 😉
  Jeg blir ekstra provosert av dette, i og med at jeg faktisk har hatt ADHD hele livet, noe som gjorde at jeg ikke fikk tatt utdannelse. Kjenner at det koker over alle veier når jeg leser om disse «diagnosene» hennes. Oppmerksomhetssjuk kjerring. Klem 🙂

 14. I dette intervjuet(august 2014) sier SE at hun ikke har ADHD. Sitat: «At jeg har ADHD er nok en stor misforståele.» (http://www.side2.no/aktuelt/–jeg-er-blitt-et-forbilde-fordi-jeg-er-meg/8479672.html)

  I dette blogginnlegget(oktober 2015) sier hun at hun har ADHD: http://sophieelise.blogg.no/1444592433_mine_5_beste_og_verst.html

  Det er naturligvis mulig å få diagnosen ADHD på 14 måneder. Men her i dette intervjuet(november 2016) snakker hun om misbruk av ADHD-medisin, noe man vel ikke sier om noen som faktisk har ADHD? Hun skriver også at hun har «kjøpt flere». Det er vel ikke noe man sier om man har resept. Jeg har ikke lest boka, så noen som har gjort det kan sikkert komme med mer detaljer rundt dette. (http://www.side2.no/aktuelt/–jeg-er-blitt-et-forbilde-fordi-jeg-er-meg/8479672.html)

Legg inn en kommentar