FABIAN RÅ

Hei alle sammen 🌸

Vel (eller well well, som Fabian ville sagt), siden jeg oversatte Lord Gekko til herr øgle i mitt forrige innlegg må jeg også oversette Fabian Raw til Fabian Rå i dette. Man skulle kanskje tro at dette “etternavnet” var laget fordi Fabian er så utrolig rå, men Raw er nok hans egenlagde engelske versjon av hans egentlige etternavn Raae. I motsetning til meg elsker Fabian å blande engelsk inn i det norske språket.

Det er mye å si om Fabian sitt forhold til hans mer kjente kjæreste Kristine Ullebø, men i dag tenkte jeg å skrive litt om Fabian sitt forhold til Tom, nærmere bestemt Tom sine sko. For joda, TOMS Norge har visst holdt et event i samarbeid med Flyktninghjelpen hvor kjente “influencere” fikk designe hvert sitt par sko. En kjapp titt på blogglisten.no forteller meg at vår blogg nå ligger på 60.plass 🎈, mens Fabian sin blogg ligger på… 149.plass 🤔 Må si jeg er litt skuffa over at ingen spurte oss om vi ville designe sko.

Disse skoene finnes det kun et par av og de kan bli dine til den nette sum av 999 kr. TOMS skal visstnok være gode på veldedighet og gir bort et par sko for hvert par de selger. Det høres flott ut, men økonomen i meg tenker at det må være bedre å kjøpe et par sko til 99 kr på Skopunkten og gi de resterende 900 kr direkte til veldelighet. Nesten like kule som Fabian sine, bare mye billigere. Jeg ser at man også kan få kjøpt helt hvite sko til 99 kr, så jeg tenker å høre med Adina og Linnéa om vi skal stikke innom på Panduro for litt stæsj så vi kan ha vårt eget lille sommerverksted hvor vi designer sko 😊

Jeg må ærlig innrømme av Fabian fascinerer meg litt. Og forholdet mellom han og Kristine fascinerer meg. Første gang jeg så han var på Bloggerne i en scene hvor han var på date med Kristine samtidig som han fikk sms av en annen jente. “Ei venninne inviterte meg bort dit nå, for å ligge med henne”, sier Fabian.

Nå må jeg roe meg ned et par hakk for å unngå å fortsette skrivingen med caps lock. For man sier da vitterlig ikke sånt til dama man er på date med? Dette høres ut som noe jeg kunne sagt til bestekameraten min, men om det samme hadde skjedd mens jeg var på date? Nei. Nei. Nei. Jeg har hatt min andel av fuckboys opp gjennom årene, og en av de sa en gang noe som er på samme nivå som Fabian sitt utsagn her. Hvis noen tror jeg satt og smilte pent resten av kvelden må dere tro om igjen. Jeg ble riktignok over til neste dag, delvis på grunn av dumskap og delvis fordi det var for sent på kvelden til å komme seg hjem, men morgenen etter slang jeg igjen døra etter meg uten å si hade før jeg gikk 45 minutter hjem med røyk kommende ut av nesa 😤 Om noen spesielt interesserte ønsker en psykologisk analyse av hva som kan ligge bak denne type atferd (Fabian og hans likemenn sin altså, ikke min) så må dere bare hyle ut.

Jeg har et inntrykk av at Fabian ofte skriver og gjør ting for å provosere. I forrige uke la han ut et innlegg med tittelen “Overvekt er en lidelse”.

Skjermdump fabianraw.blogg.no

Her deler han altså sine tanker om kroppspress samtidig som han peker på at overvekt kan føre til dårlig helse og tidlig død. Han selv røyker og drikker og dama hans sliter med spisevegring.

❤ Vicky