HERR ØGLE

Hei alle sammen 🌸

I dag tenkte jeg å skrive noen ord om herr øgle, eller Lord Gekko som han liker å kalle seg. Jeg er ikke så glad i å blande inn engelsk i det norske skriftspråket, så jeg pleier å oversette der jeg kan enda så teit oversettelsen kan høres ut (litt som i dette tilfellet). For de som ikke helt vet hvem Lord Gekko er så er hans egentlige navn Kim-Ronny. Han er forlovet med bloggeren Villa Paprika. Jeg har tidligere skrevet innlegget Partnerbytte hvor man blant annet kan lese om hvordan disse to turtelduene fant hverandre.

Anyhow, unnskyld, jeg mener uansett, så hadde denne Kim-Ronny tidenes utbrudd på snapchat i går. Kort fortalt gikk det ut på at han var sint på alle “kjerringene” på Kvinneguiden som stadig kritiserer Lord Gekko og Villa Paprika. Dette utbruddet varte over flere timer. I en av snappene så han alvorlig inn i kameraet mens han hadde følgende budskap til kritikerne på Kvinneguiden: “Dere er feige, ynkelige og faen så patetiske at det er flaut.”

Rundt midnatt dukket Kim-Ronny selv opp på Kvinneguiden under brukernavnet Gunn1969 og skrev at han ville svare på alle spørsmål. Dette måtte jeg selvsagt få med meg, så hvis noen spør meg hvordan været var i formiddag aner jeg ikke da jeg var opptatt med å ta igjen litt søvn. Grr, hater å få døgnrytmen min forstyrret på denne måten. Det kom inn mange gode og saklige spørsmål på Kvinneguiden, men jeg føler ikke at noen av de ble ordentlig besvart. De såkalte svarene besto rett og slett av så mye svada at jeg sliter med å gjengi hva han skrev.

Det som forundrer meg mest her er at dette utbruddet ble lagt ut på en snapchatkonto som er tilknyttet et firma. Lord Gekko AS er altså et firma som selger en eller annen form for el-sykler.

Faksimile lordgekko.no

Dette ser jo riktignok ut som et fancy leketøy, men etter hva jeg har fått med meg er det ikke tillatt å bruke det i Norge med mindre man befinner seg på hytta langt oppi skauen. En rask titt på Lord Gekko AS sin Facebook-side sier meg at dette stemmer:

Skjermdump Lord Gekko As på Facebook

På bedriftens nettside henvises det til deres Instagram.

Men vent nå litt… Selger dere ikke el-sykler? Hvorfor er det linket til en Instagram med bilder av barn og fruen i private settinger? Jeg vil se mer av produktene (ikke egentlig) og søker opp Lord Gekko på Instagram.

Dette er så langt jeg kommer, for denne kontoen er privat (til tross for at man kan få se de siste bildene som er lagt ut via bedriftens nettside 🤔).

Jeg må bare spørre: er det normalt at bedrifter har private kontoer på Instagram? Fremmer dette salget på noen måte? Bloggen vår har også en Instagram (bloggombloggere, følg oss gjerne!), men nå lurer jeg på om jeg må diskutere med resten av gjengen om vi bør sette kontoen til privat. Hvis noen av dere har studert markedsføring og vet noe om hva som er best må dere gjerne legge igjen tips i kommentarfeltet 🙂

❤ Vicky