HERR ØGLE

Hei alle sammen 🌸

I dag tenkte jeg å skrive noen ord om herr øgle, eller Lord Gekko som han liker å kalle seg. Jeg er ikke så glad i å blande inn engelsk i det norske skriftspråket, så jeg pleier å oversette der jeg kan enda så teit oversettelsen kan høres ut (litt som i dette tilfellet). For de som ikke helt vet hvem Lord Gekko er så er hans egentlige navn Kim-Ronny. Han er forlovet med bloggeren Villa Paprika. Jeg har tidligere skrevet innlegget Partnerbytte hvor man blant annet kan lese om hvordan disse to turtelduene fant hverandre.

Anyhow, unnskyld, jeg mener uansett, så hadde denne Kim-Ronny tidenes utbrudd på snapchat i går. Kort fortalt gikk det ut på at han var sint på alle “kjerringene” på Kvinneguiden som stadig kritiserer Lord Gekko og Villa Paprika. Dette utbruddet varte over flere timer. I en av snappene så han alvorlig inn i kameraet mens han hadde følgende budskap til kritikerne på Kvinneguiden: “Dere er feige, ynkelige og faen så patetiske at det er flaut.”

Rundt midnatt dukket Kim-Ronny selv opp på Kvinneguiden under brukernavnet Gunn1969 og skrev at han ville svare på alle spørsmål. Dette måtte jeg selvsagt få med meg, så hvis noen spør meg hvordan været var i formiddag aner jeg ikke da jeg var opptatt med å ta igjen litt søvn. Grr, hater å få døgnrytmen min forstyrret på denne måten. Det kom inn mange gode og saklige spørsmål på Kvinneguiden, men jeg føler ikke at noen av de ble ordentlig besvart. De såkalte svarene besto rett og slett av så mye svada at jeg sliter med å gjengi hva han skrev.

Det som forundrer meg mest her er at dette utbruddet ble lagt ut på en snapchatkonto som er tilknyttet et firma. Lord Gekko AS er altså et firma som selger en eller annen form for el-sykler.

Faksimile lordgekko.no

Dette ser jo riktignok ut som et fancy leketøy, men etter hva jeg har fått med meg er det ikke tillatt å bruke det i Norge med mindre man befinner seg på hytta langt oppi skauen. En rask titt på Lord Gekko AS sin Facebook-side sier meg at dette stemmer:

Skjermdump Lord Gekko As på Facebook

På bedriftens nettside henvises det til deres Instagram.

Men vent nå litt… Selger dere ikke el-sykler? Hvorfor er det linket til en Instagram med bilder av barn og fruen i private settinger? Jeg vil se mer av produktene (ikke egentlig) og søker opp Lord Gekko på Instagram.

Dette er så langt jeg kommer, for denne kontoen er privat (til tross for at man kan få se de siste bildene som er lagt ut via bedriftens nettside 🤔).

Jeg må bare spørre: er det normalt at bedrifter har private kontoer på Instagram? Fremmer dette salget på noen måte? Bloggen vår har også en Instagram (bloggombloggere, følg oss gjerne!), men nå lurer jeg på om jeg må diskutere med resten av gjengen om vi bør sette kontoen til privat. Hvis noen av dere har studert markedsføring og vet noe om hva som er best må dere gjerne legge igjen tips i kommentarfeltet 🙂

❤ Vicky

19 thoughts on “HERR ØGLE

 1. Takk for at du lager et eget innlegg om denne slimålen av en fyr! Han kom rekandes på ei fjøl inn i Paprika heimen, uten jobb eller eiendeler. Hun lot han flytte inn etter andre møte, når minste var bare et par uker gammel. Og han ble kalt “Pappa” umiddelbart. Det er helt sykt det han la ut på Snapchat med barn tilstede. For ikke å snakke om innleggene hans på KG. Der han ble parkert raskt, fordi mannen har ikke intellektuell kapasitet til å diskutere med oppegående kvinner.

 2. Er det ingen som har screenshots fra noen av kommentarene hans på KG? Eller en snutt av “bjeffingen” på snap? 🤔

  1. Vet du, da jeg satt og fulgte med på kommentarene på KG hadde jeg i bakhodet at jeg måtte passe på å ta screenshots, men det var bare svada på svada på svada så det ble dessverre ingen screenshots. Beklager det ❤ Oppfatta det som at flere på KG hadde sikra seg hele tiraden fra snapchat, så når tråden er ferdig moderert kan det jo være at noen av de vil dele 😊

 3. Supert innlegg! Prøvde å leite etter mer på kvinneguiden, men det virker som om det nylig er blitt slettet ??? Jeg forstår ikke helt greien kjenner jeg. Har dere screenshot fra dette? Ble så spent nå. Og siden villa paprika har stengt kommentarfelt, så får jeg ikke med meg noe info! Haha 😂 hva skjeeer???
  Stå på videre ❤️❤️❤️

  1. Tusen takk Ingvild ❤ Tråden på Kvinneguiden er skjult for moderering for øyeblikket, ser ut som det tar litt tid etter alle innleggene som ramla inn der. Har dessverre ingen screenshots 🙄 Vi får se om noe av det får stå etter tråden er ferdig moderert 😊

  1. Mener å huske at Adina har skrevet noen innlegg om dette tidligere og at hun holder en knapp på at det er rumpa en gang til uten at vi vet noe sikkert 🤔

 4. Denne fyren er ganske enkelt ikke stabil. Å seriøst sitte med barn tilstede og spy ut snaper med hatmeldinger gjør ikke voksne, ansvarlige mennesker. Jeg fikk lest svarene hans på KG i går tidlig, og de var ubehjelpelige.

  Håper andre ser faren med denne mannen, og at ansvarlige parter følger opp barna. Forretningsdriften kommer til å gå åt skogen sammen med bloggeren på eget domene som har halvert sitt lesertall.

 5. Helt feil innlegg å kommentere på, men ser Sophie skal komme med ny bok. Om kjærlighetssorg og alle de syke tingene man gjør for å få oppmerksomheten til noen man liker, som kanskje ikke liker deg tilbake. Rumpeoperasjonen er jo NØDT til å komme frem i denne boka. Virker som hun sakte men sikkert lader opp til avsløringen, med tanke på bildene hun har lagt ut i det siste som viser synlige arr etter fettsuging (som igjen er sprøytet inn i rompa sammen med silikon). Fortsett med alle de bra innleggene, digger det!!!!

  1. Aldri feil med en kommentar om Sophie Elise 😊 Leste nettopp at boken kommer allerede i november, så blir spennende å se om rumpa får være med i den 🤔 Tusen takk for at du digger oss ❤

 6. Hei! Jeg var så “dum” å kjøpte en El scooter av han. Fikk masse ting som ikke stemte om den, å måtte vente 2 måneder på scooteren og han endret på ting hele tiden. 2 uker etter jeg fikk den sluttet den å funke. Dette skulle han odne opp i og jeg skulle få en ny. Dette var i mars. Jeg gadd til slutt ikke mer å meldte i fra til Forbrukerrådet. Han har nå sagt at jeg skal få pengene tilbake og scooteren skal hentes.. måtte bare vente til august. Gud av meg, er så lei av hele greia! Har send 80 meldinger til han om scooteren og fått så mye ting han skal odne osv, det skjer aldri

Leave a Reply