HVA ER DET SOM TITTER FREM

Sorry, Triana.

Da Sophie Elise la ut et bilde av seg selv i en badedrakt fra din siste kolleksjon, var det helt andre ting enn Baywatch-badedrakten jeg la merke til. En smart vri på reklame er det kanskje, for her skapes mange reaksjoner og diskusjoner. Personlig mener jeg at både bildet og badedrakten blir en smule usmakelig.

Nei takk til den.

Det viser seg fort at det ikke bare ble usmakelig for meg. En hær av lesere kommenterte, før Instagram selv valgte å slette bildet. Her er noen av kommentarene:(Skjermdump sophieelise/Instagram)

Jeg kan informere om at det ikke var fitta (beklager språkbruk, men jeg ble påvirka) som tittet frem. Det var hennes venusberg, som forøvrig så ut til å bli kvalt i den trange badedrakten.

Jeg må innrømme at det ikke er venusberget (som skriker etter luft) som gjør meg en smule nysgjerrig, det er arrene hun viser frem. Ønsker hun nå å vise oss at hun faktisk har fettsugd? (eliposuction som det heter på fagspråk) . Da regner jeg sterkt med at at fettet ble benyttet til å forme hennes formfulle bak.

Mange mener at Sophie Elise er et dårlig forbilde for alle unge som leser bloggen hennes. Hun har ikke innrømmet sin siste operasjon, men hun viser stadig bevis på dette. Det sitter fremdeles unge jenter der ute som ikke har fattet at rumpa hennes ikke er trent men operert. De puster og peser på et treningssenter kun for å prøve oppnå samme former som Sophie Elise, noe som aldri blir å skje. Og de som har forstått bløffen sparer nå sine konfirmasjonspengene til egen buttlift. Trist.

I dag la Sophie Elise ut omtrent samme bilde igjen, nå i sort hvitt vel og merke. Badedrakten var nå rettet på slik at ting der nesen kunne puste. Arrene var også fjernet fra bildet. Men hvorfor ble ikke arrene og den skvisa huden redigert bort på det første bildet? Var det for å skape spekulasjoner eller ble det rett og slett avglemt?

Adina xoxo

69 thoughts on “HVA ER DET SOM TITTER FREM

  1. Det ble slettet av Instagram fordi folk hadde rapportert det. Hun vil vel bli avslørt, men samtidig unngå å si noe om det. Hun lever jo for at folk spekulerer.

 1. Hei! Jeg lurte på om du kunne skrevet/visste hva som skjedde med Suzanne Aabel som var med i første sesong av Bloggerne? Og hva som skjedde med andre bloggere som har deltatt og hvor de er nå.

 2. Wææææhhhh BOOOOM😂 Men kanskje dette er det hun elsker.. Kim k er jo forbildet hennes, og hun kjører jo samme opplegg om løgn og kroppspress… sunn fornuft ? Et forbilde ? Nei sophie Elise burde helt ærlig legge ned hele denne karrieren.. det er såå unge jenter som leser den bloggen…. det er så ille.. trist,,, hun var veldig bra

 3. Hun har implantater ogsså! De legger inn implantat og fett over selve implantantet og rundt hoftene! Hvis noen er veldig store kan kun fett brukes, men da vil de få en mer “bleieform” (Kim kardahsian) i sophie Elises tilfelle (triana iglesias, Isabel raad) hvor hun er veldig tynn fra før, legger de silikon 🙂 sophie elsie opphold seg på klinikken i Istanbul, la ut bilder av plaster og Sov på magen på gulvet i flyet… jeg tror hun legger opp til spekulasjoner. Hun tror forsatt det er “kult” å operere seg. Ville hun skjule operasjonen, hadde hun nok ikke lagt ut så mange rumpebilder;)

 4. Nå skal ikke jeg påstå noen ting her, men jeg synes disse ekstra kiloene hennes forsvant litt for fort. Hva om det var bevist at hun la på seg, for så å ta fettsugingen slik at hun kunne få de i rompa?

  1. Det tror jeg hun gjorde👍🏼 Hørt det er det “de anbefaler” pga fettceller legger deg bedre eller noe.. anbefales å legge på seg i ettertid også..
   men ser ut som implantater også ass… se den videoen da…… hallo!!!? Slutt å nekte for det.. blir jo bare flaut,,, “trening og mat”.. pffffff

 5. Ingenting som er bedre å komme på jobb og snakke om det nyeste innlegget på blogg om toppbloggere! Tusen takk for at dere lager god lesing og underholdning! STÅ PÅ, dette er dagens høydepunkt <3

 6. Martine Lunde blir fryst ut av flere av PH-jentene :/ Hun skriver om det på bloggen sin. Det er helt åpenbart at det i alle fall er snakk om Andrea og Sofie, for Lunde forsvarer Soph i kommentarfeltet sitt.

  Andrea skriver på sin blogg at hun ikke vil ta en slik krangel offentlig, og at hun har snakket med Lunde etter at innlegget ble publisert. Funny at Andrea er for god for å svare på kritikken, men ikke for god for å mobbe. Hm. Interessant prioritering.

  Man kan mene hva man vil om kuleslippingen til Martine, men faktum er at dersom Kevin hadde vært en så strålende spiller som de andre deltakerne skal ha det til, så hadde han vel kommet seg til finalen med en partner som stolte på ham. Det gjorde han ikke, og da gikk kula i bakken. Sykt at de andre deltakerne skal fryse ut Martine pga det, når de alle har meldt seg på et spill! PS: Tidligere vinner Aurora Gude forsvarer Martine i kommentarfeltet og deler sine egne erfaringer fra da hun slapp kula.

  1. Leste også det til Lunde.. syns faktisk det var ganske trist,, man forstår fort at det er sjalusi og bitterhet fra Andrea og Sofie.. det merket man vel egentlig litt fra dag 1 inne på PH..

  2. Takk for denne opplysningen. Ang. Andre så viste hun tidlig at hun kan snakke stygt om andre. Husker da Ida(?) kom inn, hun fra Bodø. Hun sa at hun ikke likte henne. De andre sa hun var snill og grei, men Andrea sa at hun var falsk og det så man i hennes øyne. Jeg så det ikke!

 7. Skambeinet er benet som ligger over kjønnsleppene, og det kan ikke stikke ut av noe badedrakt. Undersøke litt bedre neste gang før du er bedrevitende 😉

 8. Den bloggen her ass ❤️ Etter jeg begynte å følge deg/dere har jeg sluttet helt å lese bloggen til Isabel Raad og Sophie Elise, hvorfor skal jeg gjøre at inntekten deres blir bedre ved å lese om bare svada (les: Isabel) og se rumpebilder? TAKK, virkelig ❤️❤️

  1. Vet du, der er jeg helt enig. Nå har det seg sånn at ei ligger på sykehus og to har veldig mye jobb for tiden. Når det er sagt lover vi at det går mot bedre tider for bloggen.
   Håper du og andre har bittelitt tålmodighet med oss <3

 9. Jeg har samme arr.. Jeg har ikke fettsuget eller noe men tatt en operasjon rundt eggstokker osv..
  Så det MÅ jo ikke være noe kosmetisk..Uansett spiller det ingen rolle.

 10. Hva vil du egentlig frem med denne tragisk innlegget.
  “Sophie Elise har fettsuget rumpe,mulig der er implantater.”
  Eg elsker at hun klare å provosere dere snerpete/sure damer om hvor usmakelig et bilde er.
  Ingen ba dere om se på hverken kontoen eller bilde hennes.

  Jeg håper inderlig hun fortsetter med dette. Sophie Elise er RÅ

  1. Fettsugd rumpa har hun aldri gjort, det ville vært veldig overraskende for å si det sånn 🙂 Håper også hun fortsetter. Ps. Du høres rimelig snerpete og sur ut selv, just saying… Bye

 11. Nå er jeg nesten sikker på at hun heller dro til Istanbul isteden for Barcelona. Hun bare delte ett par bilder av seg selv med ett par oppdiktet historie. Stakkars jente.

 12. På “aktuell” der det ofte kommer saker opp på Snapchat, har Triana Iglesias besvart spekulasjonene (Dette var et VG intervju) om hvorfor rumpen plutselig er blitt så stor, som Sophie så sa hun at rumpen kom av “beinhard trening” noe som jeg personlig tror er en løgn. Det handler kanskje om at hun er redd for å bli for “gammel”, at hun “konkurrerer med yngre jenter”. Ikke vet jeg… hun har hvertfall besvart det spørsmålet.

 13. Utrolig å se hvordan Sophie Elise og Isabelle R fokuserer på rumpen. Såå mange rumpebilder. Skulle tro de var litt “skrudd ” i hodet. Hvem er interessert liksom

Leave a Reply