HVA ER DET SOM TITTER FREM

Sorry, Triana.

Da Sophie Elise la ut et bilde av seg selv i en badedrakt fra din siste kolleksjon, var det helt andre ting enn Baywatch-badedrakten jeg la merke til. En smart vri på reklame er det kanskje, for her skapes mange reaksjoner og diskusjoner. Personlig mener jeg at både bildet og badedrakten blir en smule usmakelig.

Nei takk til den.

Det viser seg fort at det ikke bare ble usmakelig for meg. En hær av lesere kommenterte, før Instagram selv valgte å slette bildet. Her er noen av kommentarene:(Skjermdump sophieelise/Instagram)

Jeg kan informere om at det ikke var fitta (beklager språkbruk, men jeg ble påvirka) som tittet frem. Det var hennes venusberg, som forøvrig så ut til å bli kvalt i den trange badedrakten.

Jeg må innrømme at det ikke er venusberget (som skriker etter luft) som gjør meg en smule nysgjerrig, det er arrene hun viser frem. Ønsker hun nå å vise oss at hun faktisk har fettsugd? (eliposuction som det heter på fagspråk) . Da regner jeg sterkt med at at fettet ble benyttet til å forme hennes formfulle bak.

Mange mener at Sophie Elise er et dårlig forbilde for alle unge som leser bloggen hennes. Hun har ikke innrømmet sin siste operasjon, men hun viser stadig bevis på dette. Det sitter fremdeles unge jenter der ute som ikke har fattet at rumpa hennes ikke er trent men operert. De puster og peser på et treningssenter kun for å prøve oppnå samme former som Sophie Elise, noe som aldri blir å skje. Og de som har forstått bløffen sparer nå sine konfirmasjonspengene til egen buttlift. Trist.

I dag la Sophie Elise ut omtrent samme bilde igjen, nå i sort hvitt vel og merke. Badedrakten var nå rettet på slik at ting der nesen kunne puste. Arrene var også fjernet fra bildet. Men hvorfor ble ikke arrene og den skvisa huden redigert bort på det første bildet? Var det for å skape spekulasjoner eller ble det rett og slett avglemt?

Adina xoxo