UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 23 

UKAS «HEMMELIGE» KONTO:  

Sophie Elise har en «hemmelig» Instagram konto. Endelig er denne funnet, ved hjelp av en leserer. 

De fleste kjendiser har som regel en offentlig konto og en privat. (Kjenner mange «ikke- kjendiser» som også har det slik). Den private ønsker de skjule for offentligheten og består kun av de nærmeste vennene. De kaller den gjerne noe merkelig som feks. «yolokvinnen.» 

Men må nevne at om man virkelig ønsker å være privat, da er det kanskje ikke så smart å ha bilde av seg selv som profilbilde. Bare en tanke. 

Skulle gjerne fulgt denne kontoen, vært «venn» liksom. Jeg tar sats og sender herved en forespørsel. Wish me luck. 

 

UKAS BABY: 

Ariel Søyland og hennes kjæreste har fått seg baby. Babyen heter Blue, er 10 uker og er en nydelig Sibirsk Husky. Ahh smelt.

(Faksimile arielsoylandos.blogg.no)

Jeg stusser dog over valget av rase (tok du den?). Jeg forstår at de falt for denne skjønne skapningen av en hund, men har de lest seg godt nok opp på denne rasen før de kjøpte tro? For da ville de ha lest at dene rasen trenger mye mer mosjon enn en hund vanligvis gjør, da denne har enormt mye energi. Dette er en polarhund som ofte brukes som trekkhund. Den er en fabelaktig familiehund for friluftsmennesker, men ikke noe for partymennesker med et heftig natteliv, som vi vet disse to har (kanskje Ariel hun trodde det var omvendt). 

Ariel avslørte også at hun nesten(?) var sluttet i den nye jobben sin. Dette er en gjenganger på bloggen hennes, ny jobb – sluttet. Bloggen i seg selv gir knapt noen penger da lesertallene ikke er spesielt høye. Ikke blogger hun ofte, det er laaaange pauser mellom hvert innlegg og ofte er det pauser på flere uker. Hun burde kanskje kontakte Jan, eksperten på SoMe. 

Timingen for å slutte i jobben er meget perfekt med en valp i hus. Da har hun all verdens tid til sin lille voffs, som trenger matmor eller matfar ekstra mye den første tiden. Så nå må Ariel kaste partyklærne innerst i klesskapet og plukke frem turbuksen og allværsjakken sin. Ut på tur, si. Blir vi å se Ariel kjøre hundespann tro?


UKAS GJENTATTE LØGN: 

Isabel Raad hadde nettopp et innlegg der hun svarte på noen av lesernes spørsmål. Hun ble spurt om hun noen gang har reklamert for produkter som hun egentlig ikke likte eller mente var dårlige.

(Faksimile sraad.blogg.no)

Dette svaret er copy and paste, alle bloggerne svarer likt. Man er naiv om man forventer et annet svar. Dere som har lest mine tidligere innlegg vet at jeg har skrevet en del om disse «fantastiske» produktene som reklameres for, som viser seg å være juks, løgn, dritt og ikke minst farlig. 


UKAS SPONSEDE FREKKE FLEKK: 

Med noen tårevåte dager uten Fabian og kraftig fylleangst, fant Kristine ut at hun trengte en hastetime hos sin personlige coach, som selvfølgelig var sponset. Andre bloggere, uten kjærlighetssorg og fylleangst, har også fått sponset coach. Hva skjer egentlig i bloggenorge, holder de på å bryte sammen hele gjengen?  

At dette var spons hadde Kristine «glemt» å skrive øverst i innlegget, som faktisk er lovpålagt. Vi lesere skal vite at det vi leser er reklame eller spons FØR vi leser innlegget. Kristine merket nederst. Fy. 

Vel, coachen gjorde jobben sin, han. Nå er Kristine tilbake med å elske livet og alt det har å by på. 

Apropos by på:

Jeg klarer ikke se forbi den flekken. Er det øl eller vin? Urin? Mens? Kroppsvæsker? 

Bror Håkon derimot, han ser lett forbi flekken og har oppdaget noe helt annet. Han roper ut:

(Faksimile Kristine Ullebø Instagram) 

Nysgjerrig som jeg er tok jeg turen inn på Fabian Raw sin konto. Der fant jeg et stilig bilde av hans grandma. Om dette virkelig er hans grandma (eller Linni Meisters) vites ikke, men jeg kunne ikke unngå å se likheten med et visst annet bilde (minus flekken og røyken). Vel, noen er inspirert, for å si det sånn.

(Faksimile Venjar Instagram) 


UKAS CLICKBAIT: 

Selv om mammaen er tilbake så er det ikke dermed sagt at hun greier å toppe både blogglisten og være nr. en på clickbaits i Norge. Hun får hard konkurranse av frøken Isabel Raad. Ikke om førsteplassen på blogglisten, vel og merke. Det kan virke som om Raad er en dalende stjerne for tiden. Mulig folk er gått lei av å se bilder av henne, henne, henne, shopping på Nelly, henne henne og henne. Frøkna kjører hardt på med clickbaits. 

Men nå har frøkna endelig fått flytta da. Etter at det ble slutt mellom henne og Pierre har hun ofte nevnt at hun vurderer å flytte ut av leiligheten og heller kjøpe seg noe. Der var det visst alt for mange minner, samtidig som leiligheten var for dyr. Hun betalte 18000kr. i leie. Skal hun nå leie eller kjøpe? Jeg måtte selvfølgelig lese videre for å få svar.

Svaret det kom. Hun hadde (bare) flyttet til et annet hotell. Hun er fortsatt på Rhodos, der hun fester og hoier med svenske PH-deltagere. Og nå har hun altså «flytte» til et annet hotell for å bo med en venninne. 

Det jeg nå lurer på, etter å ha gått på nok en clickbait fra henne, er om Dr. Jan har jobbet med henne før han traff mammaen. Kan nesten virke slik.

Det var alt for denne gang

Adina xoxo

Advertisements

18 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 23 

 1. Hahaha. Jeg elsker denne bloggen, tilfredsstillende underholdning i gossip er nå én ting – men synes du har en utrolig lun og lettbeint humor, Adina! Ler godt av de sykt treffende formuleringene dine. Keep up! <3 stor klem fra stor fan som er her inne minst tre ganger om dagen!

 2. Hahaha er så godt å titte innom bloggen og lese morsomme men likevel reale blogginnlegg om bloggerne altså 😃

 3. Haha bloggen din er FOR bra! Keep up the good work <3
  Det som irriterer meg med Sraad er at hun tar med spørsmål i spørsmålsrunder hun IKKE svarer på. som "holder du på med noen?" "det er hemmelig hihihi", "hvem sov du i seng med i natt?" "det er og forblir hemmelig ihihi". Jeg spurte hun om dette, hvorfor hun tar med spørsmål hun ikke svarer på uansett, skaper jo bare drama og enda mer spørsmål/spekulasjoner (noe hun kanskje vil ha tho), men kommentaren kom ikke gjennom gitt :):):). Sånt bare irriterer meg, la det være hvis du ikke skal svare på det uansett dåsemor Raad

 4. Bra innlegg, som vanlig 😀
  På det nyeste bildet SE la ut på insta ser man noen arr/merker etter en operasjon eller lignende (kan være det er noe annet)

  1. Never mind, hun har visst slettet det i løpet av natten! Uansett, det var fra den samme bildeserien som hun la ut i et innlegg nå, men nå er merkene redigert bort. Skulle tatt screenshot av det på instagram, argh

 5. Hvis du trenger skjermbilde av det bildet SE slettet fra insta til innlegget så har jeg 🙂 Men det har sikkert du også. Bare sier ifra sånn i tilfelle.

Legg inn en kommentar