HVEM ER JAN

Hvem er egentlig denne Jan Runar Lossius, som snart skal bli ektemannen til mammaen? Jo, han er, som sagt, forloveden til mammaen, far til det yngste barnet, en blid Sørlandsgutt og en samboer som skriver gjesteinnlegg på bloggen til mammaen. Så er han fastlegen til Anna.

Men han må da være noe mer? Må ærlig innrømme at jeg til tider har trodd at Jan var en «tøffel», som tuslet rundt Anna, passet på alle barna og gjorde det hun befalte. Men etter litt gransking her og der har jeg nå endret syn.

Jan er blitt en ekspert på SoMe og har tidligere tatt kontakt med mange bloggere for å tilby dem hjelp til å gjøre bloggen deres større. Han har jobbet med mange av de største bloggerne, og ryktene sier at han også prøvde seg på noen av dem, uten napp vel og merke. Han fikk napp til slutt, si.

Jan har tidligere vært ærlig på at han i yngre dager slet med spillavhengighet. Han hadde en stor drøm om å bli rik og derfor begynte han med gambling. I løpet av to år spilte han bort en halv million kroner. Han fikk heldigvis hjelp og er nå frisk.

Jan står oppført med et enkeltmannsforetak. Her er hva han bedriver tiden sin med når ungene er i barnehage og Anna er plassert på kontoret sitt:

Han har også blitt en ettertraktet foredragsholder på Sørlandet. Som ekspert på sosiale medier (mulig dette er en tittel han selv har satt på seg selv) har han spesialisert seg på å skape engasjerende statuser, sies det. Jeg velger heller å kalle en spade for en spade og påstå at han har spesialisert seg på clicbaits. Så der har vi altså hvorfor Anna plutselig ble så god(?) på clicbaits og nå bruker dette fast.

Jan banan har også laget sider på SoMe for bla. Netthandelen, BliVakker og tidligere Dr. Lykke (som nå heter InGarden). Han sluttet sine studier for å begynne i jobben som salgs- og auksjonsansvarlig hos Netthandelen. Han har også vært administrasjonsansvarlig for Dr.Lykke.

Til sist vil jeg ta med hans tips til alle som har en bloggedrøm. Ønsker du å ligge på topp på blogglista og tjene masse penger? Les her:
Jeg har selvfølgelig også lest meg opp, så forvent noen clicbait fremover. Neida! Joda!
Neida!

Adina xoxo

Advertisements

17 kommentarer om “HVEM ER JAN

  1. Kjedelig innlegg! Bryr meg ikke om hvem han er eller hva han driver med.. Han er jo ikke engang interessant. Er ikke dette en blogg om toppbloggerne?

  2. Synes det var et veldig bra innlegg. Tipsene hans reflekterer jo bloggen til mammaen, man ser lett at hun er påvirket! Har jo nesten ingen personlige innlegg lengre, synes egentlig den bloggen er litt overflatisk 🙂

  3. Isabelle går god for ALLE produktene hun reklamerer for. Haha. Det var den ærligheten. Fortsett som før. Dere gjør en super jobb

  4. Han skriver at det er viktig å svare leserne sine… Dette er jo umulig når hvertfall Anna har stengt kommentarfeltet. Det som ikke blir likt på Facebook og Instagram blir sletta, og man blir blokkert! Her har han ikke lært Anna godt nok opp. Men nå er jo bloggen lagt ned så……….

    ……….så lenge det varer 🙄

Legg inn en kommentar