HVEM ER JAN

Hvem er egentlig denne Jan Runar Lossius, som snart skal bli ektemannen til mammaen? Jo, han er som sagt forloveden til mammaen, far til det yngste barnet, en blid Sørlandsgutt og en samboer som skriver gjesteinnlegg på bloggen til mammaen (samt rettskriver innlegg for mammaen). Nå er han også blitt fastlegen hennes.

Men han må da være noe mer? Må ærlig innrømme at jeg til tider har trodd at Jan var en sånn “tøffel” som tuslet rundt Anna, passet på alle barna og gjorde det hun befalte. (Stygt tenkt, jeg vet). Men etter litt gransking her og der har jeg nå endret syn.

Jan sies å være en ekspert på SoMe og har tidligere tatt kontakt med mange bloggere for å tilby dem hjelp for å gjøre bloggen deres større. Han har jobbet med mange av de største bloggerne, og ryktene sier at han også prøvde seg på noen av dem, uten napp vel og merke. Men han fikk napp til slutt, si.

Jan har tidligere vært ærlig på at han i yngre dager slet med spillavhengighet. Han hadde en stor drøm om å bli rik og derfor begynte han med gambling. I løpet av to år spilte han bort en halv million kroner. Han fikk heldigvis hjelp og er nå frisk.

Jan står oppført med et enkeltmannsforetak. Her er hva han bedriver tiden sin med når ungene er i barnehage og Anna er plassert på kontoret:
(Skjermdump proff.no)

Han har også blitt en ettertraktet foredragsholder på Sørlandet, skal vi tro hans bror som har gjort et intervju med han. Som ekspert på sosiale medier (mulig tittelen er en han har satt på seg selv), har han spesialisert seg på å skape engasjerende statuser. Det har vi hvertfall sett mye av på mammaens blogg, si. Men de fleste velger å kalle det for hva det er, nemlig clickbaits.

Jan banan har også laget sider på SoMe for Netthandelen, BliVakker og tidligere Dr. Lykke (som nå heter InGarden). Han sluttet sine studier for å begynne i jobben som salgs- og auksjonsansvarlig hos Netthandelen. Han har også vært administrasjonsansvarlig for Dr.Lykke.

Til sist vil jeg ta med hans tips til alle som har en bloggedrøm. Ønsker du å ligge på topp på blogglista og tjene masse penger? Les her:
(Skjermdumper stammen.no)

Jeg har selvfølgelig også lest meg opp, så forvent noen clicbait fremover. Neida. Joda

Neida

Adina xoxo