ET DUKKEHJEM

Hei alle sammen 🌸

Det har vært litt stille fra meg de siste dagene. Det skyldes i hovedsak at jeg har vært travelt opptatt med å fly på visninger etter at Fotballfrue (ja, jeg kaller henne fortsatt det) la ut et innlegg hvor hennes heteste sparetips er å legge pengene i en leilighet som man kan leie ut og deretter selge etter noen år. Dette sparetipset slukte jeg rått. Lite visste jeg om at man må ha en del egenkapital og ta opp en shitload med lån først! Nå som jeg har lært dette lurer jeg på hvor stor andel av Fotballfrues lesere som faktisk har mulighet til å følge dette sparetipset. Jeg har fått inntrykk av at det er vanskelig nok for folk i Oslo bare å få kjøpt en leilighet de selv kan bo i, men her skal man altså kjøpe en ekstra leilighet som man kan tjene penger på. Legg merke til at kan står i kursiv. For boligmarkedet kan også kræsje. Viktig tilleggsopplysning.

I innlegget før det med sparetips reklamerer Fotballfrue for Miss Mini Me som er en dukke som finnes i så mange versjoner at alle jenter skal kunne finne en som ligner helt på seg selv.

En ting er at Fotballfrue bruker datteren til å reklamere for dukken, den debatten ser jeg at blant annet Aftenposten allerede har hevet seg på. Det JEG reagerer på er at en sånn dukke koster hårreisende 998 kr. Dersom man ønsker å kjøpe for eksempel en kjole til dukken koster det 299 kr. Jeg vet ikke engang om jeg selv eier noen kjole til den prisen 🤔 Mitt heteste sparetips er å la vær å bruke så unødvendig mye penger på en dukke.

Flere gode eksempler på billigere dukker finnes, og Google er din venn. Nå som mor Fotballfrue har en ny baby i hus kan det sikkert være morsomt for eldstedatteren å late som hun også har en baby å trille på. For hvordan leker man egentlig med en sånn Miss Mini Me?

Dersom du ønsker ordentlige sparetips fra noen som ikke har levd på spons det siste tiåret åpner jeg nå for spørsmål om økonomi i kommentarfeltet. Fyr løs 🤗

❤ Vicky

24 thoughts on “ET DUKKEHJEM

 1. Tips: det skal visst være slutt mellom kristin og Dennis, og sistnevnte er godt i gang med å være singel. Helgens bytte var selveste paradise-Isabelle.

  1. NÆHÆI?! WHAT?! :O Dette må noen finne ut av.. blir faktisk lei meg om det er sant. I alle fall om de ikke var enige om det.

 2. Altså. De aller fleste som følger liiiitt med vet at man må ha egenkapital og mest sannsynlig lån om man ønsker en leilighet. Og de som ikke er der i livet at de har egenkapital eller mulighet til å ta opp lån, de trenger ikke å ta imot det tipset. Man kan vel ikke forvente at hun skal utdype hva egenkapital og lån er? Virker nesten som du leter hardt for å finne noe å “ta” fotballfrue på, men synes dette var litt smålige ting å dra frem. Denne dukkeanonsen har hun sikkert fått masse penger for, men synes folk det er for dyrt er det bare å la være å kjøpe…tror ikke lesere føler seg presset til å kjøpe en duke liksom. Hehe.. men ellers stå på 🙂

  1. Ja, selvfølgelig vet de fleste, inkludert meg, at man må ha egenkapital og lån for å kjøpe leilighet. Prøver absolutt ikke å finne noe å ta Fotballfrue på. Dukken kan man selvsagt la være å kjøpe, jeg syns bare det var litt ironisk at hun reklamerer for en overpriset dukke før hun i neste innlegg kommer med sparetips. Takk for god kommentar og ha en fin dag ❤

 3. Haha you rock. Du skriver bare knallbra, og poengene dine er verdt å få med seg. I so agree: sparing krever mer brain enn paring

 4. Hihihi, jeg liker at du skriver med snert og en god dose humor. Jeg lo godt av denne.

  PS Husk på redaktøransvaret dere har for kommentarfeltet. Dumt om noen bruker det for å spre rykter, men dere er ansvarlige for alle ytringer som dere gir plass til på bloggen.

  1. Tusen takk for fin kommentar ❤ Og takk for at du minner oss på redaktøransvaret, skal ha dette i bakhodet 😊

 5. Har forresten ett tips om fruen. Hun lar seg jo aaaaldri fotografere fra den ene siden av ansiktet. Og nesten aldri rett forfra. Veldig irriterende når du først legger merke til det. Haha. Fot noen pr siden hadde hun et nyttårsforsett der hun ville gjøre noe med dette, men det skjedde aldri. :p

Leave a Reply