ET DUKKEHJEM

Hei alle sammen 🌸

Det har vært litt stille fra meg de siste dagene. Det skyldes i hovedsak at jeg har vært travelt opptatt med å fly på visninger etter at Fotballfrue (ja, jeg kaller henne fortsatt det) la ut et innlegg hvor hennes heteste sparetips er å legge pengene i en leilighet som man kan leie ut og deretter selge etter noen år. Dette sparetipset slukte jeg rått. Lite visste jeg om at man må ha en del egenkapital og ta opp en shitload med lån først! Nå som jeg har lært dette lurer jeg på hvor stor andel av Fotballfrues lesere som faktisk har mulighet til å følge dette sparetipset. Jeg har fått inntrykk av at det er vanskelig nok for folk i Oslo bare å få kjøpt en leilighet de selv kan bo i, men her skal man altså kjøpe en ekstra leilighet som man kan tjene penger på. Legg merke til at kan står i kursiv. For boligmarkedet kan også kræsje. Viktig tilleggsopplysning.

I innlegget før det med sparetips reklamerer Fotballfrue for Miss Mini Me som er en dukke som finnes i så mange versjoner at alle jenter skal kunne finne en som ligner helt på seg selv.

En ting er at Fotballfrue bruker datteren til å reklamere for dukken, den debatten ser jeg at blant annet Aftenposten allerede har hevet seg på. Det JEG reagerer på er at en sånn dukke koster hårreisende 998 kr. Dersom man ønsker å kjøpe for eksempel en kjole til dukken koster det 299 kr. Jeg vet ikke engang om jeg selv eier noen kjole til den prisen 🤔 Mitt heteste sparetips er å la vær å bruke så unødvendig mye penger på en dukke.

Flere gode eksempler på billigere dukker finnes, og Google er din venn. Nå som mor Fotballfrue har en ny baby i hus kan det sikkert være morsomt for eldstedatteren å late som hun også har en baby å trille på. For hvordan leker man egentlig med en sånn Miss Mini Me?

Dersom du ønsker ordentlige sparetips fra noen som ikke har levd på spons det siste tiåret åpner jeg nå for spørsmål om økonomi i kommentarfeltet. Fyr løs 🤗

❤ Vicky