NYE ANNONSESAMARBEID

Hei alle sammen 🌸

For en ukes tid siden reklamerte Villa Paprika plutselig for sexleketøyet Womanizer. Min første tanke var at dette ikke var særlig god reklame for hennes kjære Kim-Ronny, før jeg kom på at det finnes mange menn der ute som fantaserer om å bruke sexleketøy på sin partner. Jeg tenkte også at dette kanskje var et noe upassende produkt å reklamere for på en interiør-/mammablogg, spesielt når man har barn i skolealder hvor både de og deres venner kan lese innlegget. Dette ser det ut til at Villa Paprika har tenkt på selv, da hun starter innlegget med følgende:

Skjermdump villapaprika.blogg.no

Camilla tar altså totalt avstand fra dette produktet og jeg får ikke inntrykk av at hun har prøvd det selv. Fiffig.

Noen dager senere var jeg innom bloggen til Ida Wulff for å se hvordan det går med henne etter at hun fullførte bachelorgraden sin (gratulerer til Ida🍾). På et av innleggene er det et bilde der det ser det ut som hun sitter å gir vibratoren sin en klem, kanskje etter godt utført arbeid? Neida, dette er visst en PoreCleanser som skal rense porer og fjerne hudormer. Det jeg lurer på er om det er mulig å bruke den som sexleketøy i tillegg? 🤔

Så dere, om ikke reklamen til Villa Paprika virket malplassert nok, viser det seg at Styleconnection har vært en tur i LA og reklamert for bruningspiller (takk for tipset Mari 😘) . Adina skrev innlegget Farlig anbefaling om disse pillene her om dagen. Det som forundrer meg er at selveste Styleconnection, som er en av de største motstanderne av dagens kroppspress og skjønnhetsidealer, reklamerer for et produkt som skal hjelpe med å gi en finere brunfarge. Jeg, som har vært solariumsavhengig før, vil påstå at dette snakket om fin brunfarge bare bidrar til økt press og fokus på utseende. Betaler firmaene som selger disse bruningspillene så bra for en annonse at det er ekstra vanskelig å takke nei? Finnes det i det hele tatt noen bloggere på topplisten som ikke har reklamert for disse pillene?

Ja, nei, jeg får vel stikke en tur til nærmeste solstudio da ☉

❤ Vicky

21 thoughts on “NYE ANNONSESAMARBEID

 1. Jeg må si jeg er virkelig imponert over alt dere finne og klarer å skrive om. Leser blogg etter blogg og de er bare såååå kjedelig. Hipp hurra for dere. Stå på. Eneste bloggen som jeg gleder meg til å lese hver gang.

  1. Mener du galehjem? 🤔 Det skal vi absolutt ta en titt på, så får vi se om det blir noe innlegg ut av det. Takk for tips ❤

 2. Et lite tips. Rannveig heitmann startet innsamlingsaksjon på spleis.no til seg selv i andres navn. Når en leser kommenterte det, ble den kommentareb slettet og spleis innsamlingen slettet og avsluttet.

  1. Oi, det høres jo virkelig ikke bra ut 😤 Skal få satt detektiv Adina på saken. Tusen takl for tips ❤

  1. 😂 Uff, hun må jo ha det helt forferdelig mens hun sitter og holder i en pocketbok. Etter hva jeg har hørt skal det være ganske traumatisk å utsette seg selv for det man har fobi mot. Kanskje noen bør tipse henne om at det finnes e-bøker? 🤔

   1. Hahahahha! Dette er det morsomste 😂 Altså, tror hun at folk glemmer hva hun uttaler seg om? Folk legger jo merke til det, spesielt når hun lager en så veldig dramatisk greie ut av det. 😆

   2. Haha, ja, det er ganske komisk 😂 Kanskje det hele er en del av en kampanje og det snart dukker opp reklame for Storytel hos henne også? 🤔

 3. Jeg trodde det skulle bli mye mer oppdatering på bloggen med flere bloggere. Der tok jeg feil gitt..

  1. Hei. Først vil jeg si takk for at du kikker innom 🙂 Så ønsker jeg å beklage at vi ikke har levd opp til forventningene 🙁
   Vi har en blogger syk, en annen blogger med mye jobb akkurat nå og en tredje blogger som bare er lat! Hehe, Neida! Vi jobber med saken og håper du/dere kan ha litt tålmodighet med oss nå i startfasen <3

 4. Ikke kritikk, men enig med Maja. Vi venter…Kan bli en kjempeblogg!! Klikker meg inn stadig vekk…

 5. Kristin trenger vel penger… nettbutikken ble jo ingen suksess. Og hun måtte vel stenge butikken på Løkka også? Synes bloggen hennes har blitt gjeeeesp. Når jeg kjeder meg og tar en tur innom der, er det alltid det samme. Bare bildecollage på bildecollage med pastel fotografier.

  1. Ja, den tanken slo meg også 🤔 Butikken på løkka er fortsatt åpen, men etter hva jeg har forstått med begrensede åpningstider, lokaler så mørke at det ser stengt ut når det er åpent og litt dårlig beliggenhet. Hadde ikke vært på bloggen på evigheter selv før jeg fikk tipset, men liker fargene på bildene hun tar 🤗

 6. Kristin har tydeligvis vært på en båt i hundre år. Og når hun endelig kommer hjem så skal Dennis “være god stund i Stavanger fremover” hvorfor det tro? Han er på no bettson greier nå, men. Håper ikke det skranter mellom dem. Digger dem begge to 😄 Her skal det giftes.. 😉

Leave a Reply