NYE ANNONSESAMARBEID

Hei alle sammen 🌸

For en ukes tid siden reklamerte Villa Paprika plutselig for sexleketøyet Womanizer. Min første tanke var at dette ikke var særlig god reklame for hennes kjære Kim-Ronny, før jeg kom på at det finnes mange menn der ute som fantaserer om å bruke sexleketøy på sin partner. Jeg tenkte også at dette kanskje var et noe upassende produkt å reklamere for på en interiør-/mammablogg, spesielt når man har barn i skolealder hvor både de og deres venner kan lese innlegget. Dette ser det ut til at Villa Paprika har tenkt på selv, da hun starter innlegget med følgende:

Skjermdump villapaprika.blogg.no

Camilla tar altså totalt avstand fra dette produktet og jeg får ikke inntrykk av at hun har prøvd det selv. Fiffig.

Noen dager senere var jeg innom bloggen til Ida Wulff for å se hvordan det går med henne etter at hun fullførte bachelorgraden sin (gratulerer til Ida🍾). På et av innleggene er det et bilde der det ser det ut som hun sitter å gir vibratoren sin en klem, kanskje etter godt utført arbeid? Neida, dette er visst en PoreCleanser som skal rense porer og fjerne hudormer. Det jeg lurer på er om det er mulig å bruke den som sexleketøy i tillegg? 🤔

Så dere, om ikke reklamen til Villa Paprika virket malplassert nok, viser det seg at Styleconnection har vært en tur i LA og reklamert for bruningspiller (takk for tipset Mari 😘) . Adina skrev innlegget Farlig anbefaling om disse pillene her om dagen. Det som forundrer meg er at selveste Styleconnection, som er en av de største motstanderne av dagens kroppspress og skjønnhetsidealer, reklamerer for et produkt som skal hjelpe med å gi en finere brunfarge. Jeg, som har vært solariumsavhengig før, vil påstå at dette snakket om fin brunfarge bare bidrar til økt press og fokus på utseende. Betaler firmaene som selger disse bruningspillene så bra for en annonse at det er ekstra vanskelig å takke nei? Finnes det i det hele tatt noen bloggere på topplisten som ikke har reklamert for disse pillene?

Ja, nei, jeg får vel stikke en tur til nærmeste solstudio da ☉

❤ Vicky