PARTNERBYTTE

Hei alle sammen! 🌸

Tiden har kommet for å introdusere bloggeren Villa Paprika her på Bloggomtoppbloggere. Camilla Øvestad som tidligere har vært med i Unge mødre står bak bloggen. Etter hva jeg har oppfattet startet dette som en interiørblogg i 2010, men har siden gått over til å bli mer en mammablogg hvor barn og privat drama eksponeres over en lav sko.

Camilla har to barn i skolealder med Håkon som hun var gift med da hun var med i Unge mødre. Etter at disse skilte seg møtte hun en ny mann hun var sammen med i noen år. I perioden hvor Camilla og denne nye mannen var i ferd med å skille lag gjorde han henne gravid med en jentebaby som nå er litt over 9 måneder gammel og heter Lila.

Han Camilla er sammen med nå har barn med dama til han Camilla fikk barn med. Vent, hva skrev jeg nå? Kudos til de som forsto dette med en gang, jeg skal ærlig innrømme at det tok meg litt tid å forstå hvordan alt dette henger sammen. Vel, jeg har tegnet et lite familiekart til dere:

Den nye kjæresten til Camilla heter altså Kim-Ronny. Mye kan sies om det belastede navnet Ronny, men her vil jeg skyte inn at jeg møtte en helt fantastisk Ronny på byen i Oslo for et par år siden, så det finnes unntak! Camilla liker å kalle den biologiske faren for DNA på bloggen sin, og Kim-Ronny fikk raskt tittelen som pappa til Lila. “DNA” har ingen kontakt med sitt eget barn, men har nå blitt stefar til Kim-Ronnys datter. Mye å holde styr på, si!

Nå lurer dere sikkert på hvordan dette gikk til? Camilla og Kim-Ronny hadde kontakt over telefon en god stund før de valgte å møtes fire dager etter at Lila ble født. Litt av noen prioriteringer på disse bloggerne! Fotballfrue tar bilde av seg selv i undertøy for å vise hvor tynn hun er fire dager etter fødsel, mens Villa Paprika møter en ny mann. Disse to ble altså hodestups forelsket. Kort tid senere flyttet Kim-Ronny inn og de gikk til innkjøp av en flott ny familiebil. Tre måneder etter første møte var de plutselig forlovet, og i august skal de gifte seg etter å ha kjent hverandre et år. Ting går altså i et rasende tempo i Villa Paprika sin verden og jeg er spent på å se hvordan dette utvikler seg videre!

❤ Vicky

13 thoughts on “PARTNERBYTTE

 1. En gang på et fly overhørte jeg to karer i marineuniform som snakket sammen, og den ene sa “Heldigvis kan jeg leve på kona mi sitt etternavn, for det har aldri vært noen som har vært kjent som Admiral Ronny”

 2. Elsker at det ikke ble bloggstopp og at for flere kvinns kasta seg på. Grattis til alle (mest mæ sjæl).

  Et tips: Vår allers kjære og nødvendige styleconnection blogger fra LA da hun promoterte for sånne bli brun-piller. Fra Kristin, liksom. Er ikke det en del av skjønnhetstyranniet, som hun aktivt kjemper i mot, så veit ikke jeg, ass. Det er jo lov til å gå på en smell, men syns dette var på størrelse med en Sophie Elise ‘spiser en Entrecote’-smell.

 3. Takk og grattis til deg også 🙂

  Oi, det skal vi sjekke ut, det høres jo veldig lite Styleconnection ut. Tusen takk for tips og ha en fin søndag 🌸

  1. Vi lurer veldig selv :O Stay tuned, kanskje Adina har noe om det i sett og hørt-spalten senere i dag 😀

  1. Tja, hvis du bruker masse penger på en bil lar du den vel ikke så i garasjen? 😉 Men helt enig i at det er altfor mye rumpefokus 🙈

  1. Kvalitet over kvantitet 🙂 Neida, vi håper på å få til flere oppdateringer fremover, det har bare vært litt hektisk i helgen for noen av oss ❤

Leave a Reply