JAKTEN PÅ SOPHIE ELISE 

Sophie Elise har nevnt en rekke ganger at hun skulle ut å reise jorden rundt sammen med NRK og en knippe andre kjente fjes. Hun kunne dessverre ikke fortelle oss noe om hvilket program det gjaldt, ei heller hvem som var med. (Hater når det skjer).

Turen har startet og gjengen er ute i verden et sted, men hvor?

I dag delte hun bilde og hint for å gjøre oss enda mer nysgjerrige.

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Hun røper videre at de dagen før hadde lekt med noen lokale barn og at dette fikk henne til å tenke på at disse menneskene som lever der, er mye mer til stedet i livene sine enn det vi i Norge er. For her går vi rundt som noen zombier og trykker på hver vår smarttelefon. Vi lever ikke livene våre, vi er passive tilskuere til andre sine liv. Meget kloke ord fra Sophie Elise.

Hun har helt rett, og det går sakte opp for meg at dette også gjelder meg, her jeg sitter å leser om hennes liv. Men etter en liten tenkepause kom jeg frem til at jeg faktisk lever livet mitt i mitt eget liv, selv om jeg stikker innom Sophie Elise sitt en del. Det må vel være mulig titte innom andre sine liv uten å bli omtalt som en zombie? Skulle man merke likhetstegn med en zombie, da ville jeg ha kutte helt ut SoMe.

Igjen er jeg altså innom på besøk i Sophie Elises liv, og jeg lurer fryktelig på hva som skjer der. Jeg har hørt noen rykter om at det filmes fra fattige områder og at dette skal vises under en innsamlingsaksjon på NRK. Men hvor er hun? Hvem er hun med?

Plutselig er det som om Leo Ajkic merker min frustrasjon og poster et bilde på sin Instagram med en velkjent bakgrunn, yes! Han er på samme tur som Sophie Elise. Og Leo har tydeligvis ikke fått munnkurv av NRK, for han deler villig i vei hvor de befinner seg. De er nå i Kirgisistan.

Sophie Elise på sin side har nå fått nok av denne “hemmelige” plassen i Sentral-Asia og ønsker bare reise videre. Hun liker ikke maten her:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Jeg beklager virkelig at jeg nok en gang må ta opp dette med at hun kaller seg for en vegetarianer. Hun spiser fisk, fisk er et dyr og vegetarianere spiser ikke dyr! Sophie Elise er en pescetarianer og det kan ikke regnes som å være en vegetarianer. Sånn er det. Det høres kanskje ut som en bagatell, men tro meg, det er irriterende for oss som faktisk er vegetarianere at noen tror at vi spiser tunfisk og blåskjell. Les mitt tidligere innlegg om Sophie Elise og vegetarisme HER

På Facebook spør nå Sophie Elise leserne om de aner hvor hun er. Siden jeg nå visste svaret måtte jeg selvfølgelig svare:

(Skjermdump Facebook)

Jakten på å finne ut hvem andre som er på tur med Sophie Elise og Leo fortsetter… Monsen?

Adina xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com