NY BLOGGER

Hei alle sammen! 🌸

Som Adina skrev her om dagen skal ėn bli til tre her på Bloggomtoppbloggere, så jeg tenkte det var greit å starte med en kort presentasjon av meg selv. 

Jeg heter Victoria og har virkelig digget denne fantastisk forfriskende bloggen helt siden jeg oppdaget den tidligere i år. Da jeg leste at Adina var i en tenkepause på om hun skulle fortsette bloggen tok jeg umiddelbart kontakt med henne for å høre om hun ikke kunne vurdere å fortsette med flere på laget. Heldigvis gikk det i orden, og jeg er veldig glad for at Adina ville ha meg med på teamet sammen med Linnéa ❤

Når jeg ikke er opptatt med å lese blogger hender det at jeg jobber litt, studerer litt og trener litt. Vel, skal jeg være helt ærlig har jeg ikke trent på et par måneder. Jeg var en stund veldig ivrig på trening fordi det hadde fungert så bra på rumpa til Sophie Elise. Adina åpnet til slutt øynene mine og fikk meg til å se (bokstavelig talt) at den rumpa antageligvis kommer av noe helt annet enn trening. Da mistet jeg litt treningsgnisten, men heeey, i dag er det 1. juni, og dere vet hva man sier? Ny måned, nye muligheter 😉

Det er mye rart som rører seg der ute i bloggverden og jeg gleder meg allerede til å komme ordentlig i gang med skrivingen! 

❤ Vicky