FARLIG ANBEFALING

Hei kjære lesere, da er vi i gang igjen, hurra!

Jeg skriver dette til de av dere som biter på når sommerbrune bloggere reklamerer for piller. Disse pillene skal gjøre deg brun og lekker og overhodet ikke solbrent og rød. For rød og brent var noe alle disse bloggerne ble da de solte seg før de oppdaget pillene. Nå får alle sammen en dyp brunfarge, alle som en.

For det første, de av bloggerne som reklamerer for Betakaroten og Tan Care har tatt spraytan, solarium eller vært på reise utenlands. For det andre, bloggerne er ikke leger og bør derfor ikke anbefale vitaminpiller til sine lesere, det kan være direkte farlig for deg og meg.

Sophie Elise har reklamert for mange forskjellige piller og nå sist var det Tan Care.

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Jeg har tidligere skrevet innlegget «Knasker du blogge-piller?» HER  Les innlegget og få masse nyttig info om blogge-pillene samt firmaene bak.
Noen leger ble nylig intervjuet av en journalist for KK. De hadde dette å si om pillene:

(Skjermdump kk.no)

Hvem stoler du på, bloggerne eller legene?

Adina xoxo