FARLIG ANBEFALING

Hei kjære lesere, da er vi i gang igjen, hurra!

Jeg skriver dette til de av dere som biter på når sommerbrune bloggere reklamerer for piller. Disse pillene skal gjøre deg brun og lekker og overhodet ikke solbrent og rød. For rød og brent var noe alle disse bloggerne ble da de solte seg før de oppdaget pillene. Nå får alle sammen en dyp brunfarge, alle som en.

For det første, de av bloggerne som reklamerer for Betakaroten og Tan Care har tatt spraytan, solarium eller vært på reise utenlands. For det andre, bloggerne er ikke leger og bør derfor ikke anbefale vitaminpiller til sine lesere, det kan være direkte farlig for deg og meg.

Sophie Elise har reklamert for mange forskjellige piller og nå sist var det Tan Care.

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Jeg har tidligere skrevet innlegget «Knasker du blogge-piller?» HER  Les innlegget og få masse nyttig info om blogge-pillene samt firmaene bak.
Noen leger ble nylig intervjuet av en journalist for KK. De hadde dette å si om pillene:

(Skjermdump kk.no)

Hvem stoler du på, bloggerne eller legene?

Adina xoxo

22 thoughts on “FARLIG ANBEFALING

 1. I tillegg inneholder de pillene sophie Elise spiser gelantin, snodig at hun spiser de, med tanke på at hun er persctarianer.

 2. Håper folk ikke er så dumme at de ikke ser falskheten og den lille troverdigheten et produkt gir når eks antall bloggere reklamerer produkter samme tid, me de samme ordene i reklamen..

 3. Jeg måtte jo se på innholdet i Tan Care og holdt på å falle av stolen for kobbersulfat er svært giftig i små mengder. Perfekt stoff for å ta live av seg sakte.

 4. Absolutt ingen tro på disse pillene, vet bloggere bare tenker penger! Men; hva som står i KK stoler jeg heller ikke helt på 😅 er jo bare slavredamer og verre sladreblad enn se&hør.
  Men som sagt, har tro på at det kan være farlig og det ikke funker.
  Elsker blogger din!

  1. Enig i at KK ikke trenger være troverdig kilde i seg selv. Men her har journalisten kontaktet sikre kilder, altså leger, for å få korrekt informasjon. Disse legene står oppført med navn og titler, og har lest igjennom innlegget og godkjent det, før det gikk i trykken. Derfor er dette meget troverdig. Liker at du liker bloggen<3

 5. Ingredienser

  Soyaolje, Dunaliella salina, gelatin, stabilisator (glyserol), kobbersulfat, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), fargestoff (jernoksider- og hydroksider).

  Dette er innholdet i Tan Care google hver bestandsdel og spis i vei så blir du et brunt fint lik 😂

 6. Kobber sulfat er et sterkt irriterende . Mennesker viser toksiske reaksjoner på kobber sulfat vanligvis gjennom hud eller øyekontakt og ved innånding av sitt støv . En dose på 11 mg /kg av kobbersulfat er giftig når det inntas

 7. Å ja ekspert og ekspert vet ikke det da men 😉 Jeg har litt matallergi og googler alltid innhold om jeg er usikker. I store nok mengder er det klart farlige stoffer her. Kobbersulfat finnes jo i bunnstoff for båter og det er en sterk forurensningskilde. Men så er det mye rart i mat og andre ting vi spiser eks E407 karragenan som får tarmene til å blø hos forsøksdyr det finnes i mye som det vi alle er så glad i………….IS. Hehe så du tror du koser deg med fløte i isen du, neida kun 18 – 23 % er fløte resten av det som gjør at isen henger sammen det er 😂 E407. Jeg tåler ikke gluten og blir tilsvarende syk også av is. Jeg tenker litt på slagordet til Henning Olsen ” kremen av norsk iskrem ” 😂😂😂 Kos deg med litt is i helga hahaha.

  1. WHAT!! I is?? Ja, der ser man at vi blir lurt hver dag. Er det ikke bloggerne så er det industrien. Penger penger penger! Jeg bruker spise yoghurtis, men nå skal jeg jammen ikke bare lese på antall kalorier, nå blir det full jakt på E407 🙊

 8. Det sier en del om Sofie Elise at hun ser det bildet av rompa si, og tenker “Yess, dette var resultatet jeg vil ha! Dette er slik en naturlig rompe ser ut! Dette må vises fram til resten av verden! Dette skal jeg dele på bloggen min som ei naturlig fin rompe! Når alle andre ser dette kommer de til å skjønne at rompa mi er naturlig.”

  1. Haha så barnslig kommentar 😅 hun er ærlig om at rumpa ikke er ekte og dermed ikke naturlig.. men uansett så er det hennes kropp og om det gjør henne lykkeligere så er det bra for henne! De som lar rumpa til Sofie Elise gå utover seg, må ta en skritt bakover og tenke seg om litt. Man må forstå at mennesker er alle forskjellig fra hverandre og vi må lære å akseptere og respektere hverandre bedre.

   1. Camille: Når dette innlegget ble skrevet løy hun fremdeles i media og for leserne sine at rumpa kom av vektøkning og trening.
    Ellers er jeg enig i hva du sier😊

Leave a Reply