FRA EN TIL TRE

Hei igjen alle sammen <3

Jeg er tilbake, og det samtidig som Dr. Jan friskmeldte mammaen, Yeeey! Det vil si, jeg kommer ikke alene. Jeg er så heldig at jeg har fått med meg to fantastiske damer, Victoria og Linnéa.

Vi tre (detektivene) skal drive denne bloggen sammen. Det kommer til å bli noen forandringer her og der, men kun til det bedre. Det vil også komme flere innlegg enn tidligere noe jeg vet at mange har ønsket. Vi har alle samme type humor som vi håper blir å skinne gjennom. Dette kommer til å bli gøy og vi gleder oss til å komme i gang.

Ønsk Victoria (Vicky) og Linnéa velkommen!

Bbye❤️ xoxo

32 thoughts on “FRA EN TIL TRE

 1. Du er så søt!❤️Gleder meg masse til å grave frem juicy details og jobbe med deg herlige vesen!!❤️-og ja vi har virkelig humor (vi får leve i håpet i alle fall😜)Dette blir gøy!! Masse klemmer fra din nye partner in crime,Linnéa😘

 2. Jeg ble så deppa når jeg leste forrige innlegg om at du skal ta en pause at jeg hadde ikke energi til å kommentere der fordi jeg så ikke noe håp for livet. Men når jeg så overskrift på nettavisen om at mammaen er tilbake (har enda ikke gått inn på bloggen hennes) så tenkte jeg “fader, akkurat når Frk.Adina ble “sykmeldt av samboern” og ingen får røre deg😂Haha så har faen meg dr.jan friskmeldt Mammaen sin. Nå nettopp så jeg igjen på nettavisen overskrifta fra bloggen til mamma “usikkee på forholdet” (clickbait comeback?) så tenkte jeg å sjekke innom din blogg for å skrive at du må komme tilbake, så ser jeg du er tilbake😂😍😍😍 omg du aner ikke hvor lykkelig jeg er! Denne bloggen kommer til å bli stort! det VET jeg! stå på.

 3. Ååååh,de beste nyhetene!! ❤️ Gleder meg til å følge med videre. Woho. Skal alltid støtte dere og fortsette å følge med ☺️☺️ Og velkommen til de to nye😘

   1. Dere får nok litt av en jobb for nå er det visst det å få våre nye normenn i ett dårlig lys som er populært. Så fint for så eksponerer vi oss også for terrorangrep.

 4. Så kjekt! Velkommen til dere 🙂
  Stå på. Dere en en frisk pust og etterlengtet i en ellers kynisk bloggtopper-verden.
  Synes ikke du har mobbet noen på noen måte. Du har hatt en humoristisk vri på innleggende. Og ikke minst er de opplysende. Og det trengs!

 5. Herreguuuuud nå ble jeg redd!! Hadde blitt skikkelig trist om du hadde gitt deg. Du som skriver så klokt og vittig ❤️ Beste bloggen i manns minne jo! Enda godt at du har fått med deg et par partners in crime. Velkommen til de, og jeg gleder meg til fortsettelsen! 😀

Leave a Reply