TENKEPAUSE

Kjære lesere<3

Jeg tar nå en tenkepause for å finne ut om jeg skal fortsette denne bloggen eller ikke. Dette har ingenting å gjøre med at jeg har fått kritikk, for kritikk er bra og gjør at man lærer.

Jeg bruker en del tid på bloggen. Jeg vet at noen tenker at det bare er å rable ned noe for så å poste, men slik er det altså ikke. Det vet alle som har en blogg, og spesielt dem som lever av den. Jeg har også en jobb utenom så derfor strekker ikke tiden til bestandig.

Jeg får fryktelig dårlig samvittighet for alle dere som følger meg, dere som skriver de fineste kommentarer og virkelig viser at dere liker bloggen. Jeg er så takknemlig for hver og en av dere, aldri tvil på det.

Så kjære lesere, jeg gjør som mammaen og er herved «sykemeldt» fra bloggen, av min samboer. Så ikke rør meg!

Blogges snart igjen <3

Bbye❤️ xoxo