TENKEPAUSE

Kjære lesere<3

Jeg tar nå en tenkepause for å finne ut om jeg skal fortsette med denne bloggen. Dette har ingenting å gjøre med at jeg har fått noe kritikk, for kritikk er bra og gjør at jeg lærer.

Jeg bruker en del tid på bloggen. Jeg vet at noen tenker at det bare er å rable ned noe for så å poste, men slik er det altså ikke. Det vet alle som har en blogg og spesielt dem som lever av den. Jeg har også en jobb utenom så derfor strekker ikke tiden til bestandig.

Så kjære lesere, jeg gjør som mammaen og er herved «sykemeldt» fra bloggen, av min samboer. Så ikke rør meg!

Jeg får fryktelig dårlig samvittighet for alle dere som følger meg, dere som skriver de fineste kommentarer og virkelig viser at dere liker bloggen. Jeg er så takknemlig for hver og en av dere, aldri tvil på det.

Blogges snart igjen <3

Bbye❤️ xoxo

48 thoughts on “TENKEPAUSE

 1. Åå, håper du kommer til å fortsette ❤ er innom bloggen din daglig, å elsker innleggene dine! 😍

 2. Neeei 🙁 likte bloggen din! Har du vurdert å samarbeide med noen som likesinnede som deg eventuelt?

 3. Neeei ikke slutt å blogge, bloggverdenen trenger en som deg!! Hva skal vi gjøre med all gossipen hvis du forsvinner da :/

  Please ikke gå snella❤️

 4. Håper du fortsetter❤ Utrolig bra å sette fokus på løgnene vi som lesere blir servert. Jeg har helt sluttet å lese de største bloggene, det er jo bare løgn og penger det står på.

 5. Håper virkelig du fortsetter! Elsker innleggene og humoren din. Kanskje det er noen som har lyst til å bidra til bloggen? For vi trenger virkelig en blogg som denne 🙂

 6. Håper virkelig du fortsetter, du er en deilig motvekt til alt vrøvlet resten av blogg-Norge kommer med ❤️

 7. Hei på deg 🙂
  Om du tar en pause, tar ikke toppbloggerne pause, de klarer nok å lire av seg noe svada(fornuftig) 😀 til du er tilbake igjen!
  Jeg koser meg her hos deg, kan du ikke skrive noe om deg selv og det å være seriøs toppblogger da <3
  Jeg håper du fortsetter, så du kan glede meg, å gi meg smilehull flere dager,mndr, ja gjerne år for min del 😀 Ikke en kjedelig dag når innleggene dine publiseres 🙂

  Ha en knakende god søndag, stay strong in the blogg (Y)
  Blogge klem fra Reidun 🙂

 8. Neei, er innom daglig for å sjekke bloggen din 😬 Men skjønner hvis det blir for mye for deg! God bedring, og håper du kommer tilbake 👌🏻 Toppbloggeren har så godt av bloggen din!

 9. Nooo, elsker innlegga dine! Du har faktisk åpnet øynene mine (mer enn de var før) for hvor falske enkelte bloggere er! Håper du fortsetter, så du kan åpne andres øyne og få en slutt på dette tullet en gang for alle!

 10. Å nei. Ikke slutt å blogge. Dette er den beste bloggen som finnes. Endelig noen som gir beskjed. Håper virkelig du fortsetter. Har kommentert før at det må være en vanskelig blogg du har. Du har fakta. De andre bloggerene skriver jo egentlig ikke noe. Kan vi lesere gjøre noe som gjør at du kan fortsette?
  Tips oss.

 11. Håper virkelig du ikke slutter å blogge. Du er et friskt pust. Og du sier sannheten, og det trenger vi. Ta deg en pause, og så kommer du sterkt tilbake. Vi <3 deg!

 12. Jeg og har lest bloggen din hver dag. Blir kjedelig hvis du ikke fortsetter, men jeg skjønner deg. Takk for god underholdning så langt. 🤗

 13. Trenger en som deg i denne bloggverden altså… Håper du fortsetter! Du trenger jo ikke å føle deg presset til å blogge til “faste tider” (altså så og så mange innlegg i uken), men heller når det dukker opp noe faktisk interresant? 🙂 Jeg synes faktisk at noen av innleggene i det siste har vært litt kjedelige, da er det bedre med bra innlegg sjeldnere! Ha en fin tenkepause, håper du finner ut av det 🙂

 14. Ja, det er slitsomt å henge ut bloggere som prøver å så godt de kan! Ta deg en tenkepause og tenk på hva du faktisk skriver og driver med på denne bloggen!

  1. Stakkars bloggere ja, som tjener seg søkkrike på å fronte usunne idealer og å servere løgn på løgn til leserne sine – som faktisk er årsaken til at de tjener så mye som de gjør på å egentlig ikke gjøre noe samfunnsnyttig. Hjelpes.

   Håper denne bloggen består 🙂

 15. Åhhh nei 😭 Men vet du hva jeg skjønner deg .
  Uansett jeg kommer til å savne innleggene dine , ❤️❤️❤️ Vurderer å legge ned bloggen på blogg.no iogmed jeg ikke gidder å blogge for å blogge . Fotosiden min her på WP har tatt helt av og det er så gøy for jeg elsker å ta bilder og når man får så bra tilbakemeldinger så fortsetter man . Masse lykke til videre ❤️❤️❤️Klemmer

  1. Tusen takk, Lena <3 Du tar fantastiske fine bilder, det skal du ha. Jeg har ikke bestemt noe ang bloggen, driver nå å prater med noen som ønsker bidra😊 Det tror jeg kan bli fantastisk. Men ingen vits å blogge bare for å blogge, sånne er det nok av. Klem<3

 16. Jeg håper du fortsetter!! Som flere sier: vi trenger en blogg som kan ta bloggerne i løgn. Er så frustrerende når de tror de kan skrive og gjøre hva de vil, uansett om det ikke stemmer. Håper du finner noen som kan dele bloggen sammen med deg. Et annet tips er å spørre leserne oftere om hjelp. Mange har nok tid her og der til å lete litt selv etter gossip, og det vil jo lette mye arbeid for deg …:)

  1. Enig! På samme måte media skal være en fjerde, kritiske, overvåkende og opplysende statsmakt i samfunnet, trengs en i bloggverdenen også – du! Som s sier, noen må ta bloggerne i løgn, lurerier og uetisk adferd, særlig da de fleste i de yngre generasjonene er blogglesere, og i verste fall kan bli ødelagt. Jobben du gjør er ekstremt viktig! Et forslag: det trenger vel ikke være alt eller ingenting? La bloggen ligge når du ikke har noe å skrive (og ikke stress med det) og skriv et innlegg i ny og ne, når du har kommet over noe selv eller blitt tipset. Om ikke, så har jeg forståelse for at du prioriterer deg selv, det må man i en kald, kynisk verden! Stor klem

 17. Ett tips om du fortsetter, Sophie Elise reklamerer for tancare, disse inneholder gelantin, er ikke hun persctarianer…?

  1. Takk fir tips, snille<3 Hun er visst ikke så nøye på det, kan det virke som. Men når sant skal sier så tror vi vel egentlig ikke at hun knasker disse selv, gjør vi vel? 😊

Leave a Reply