UKAS BLOGGER OG UKAS INNLEGG FOR UKE 21

UKAS (BLØFFE) BLOGGER: 

Sophie Elise skal få tittelen denne uka da hun er en stor provokatør. Hun går bevisst inn for å skrive/gjøre ting som får oss til å reagere. Vi blir irriterte, forbanna og ender med å se på henne som en vits. Er det dette hun ønsker? All PR er god PR, det er nok tankegangen her.

Her om dagen kom hun med innlegget «Min verste fobi som faktisk er alvorlig.» Der fortalte hun, nok en gang, om sin merkelige fobi for ark(!). Nå sier ikke jeg at hun ikke har denne fobien, jeg sier bare at den er spesiell.

Så what to do? Tja, hva med å prøve en lydbok? 

Men så ønsket hun å anbefale oss en pocketbok(!!)

Jeg var litt i tvil og trodde en stund at denne boken hun viste frem var en hardcover, for det måtte det jo være. Men lesere i mitt kommentarfeltet oppfordret meg til å ta en ekstra titt. Og jammen ser man bretter i kantene, og bulk i boken, noe som tilsier at dette er en pocketbok. 


Faksimile sophieelise. blogg.no

Hvilke tips skal man skrike ut til denne dama? Kanskje PSYKOLOG igjen, siden den forrige ikke tok henne seriøst? Kan det være fordi den forrige psykologen så henne holde og lese i pocketbøker på venterommet? 

Kan også skrike ut tips om å VÆRE ÆRLIG og kanskje INNRØMME bløffen. Og FORTELLE at man lider av oppmerksomhetsbehov. Kanskje man da blir tatt seriøst. 


UKAS INNLEGG: 

Kristine Ullebø er en skikkelig gladjente for tiden. Virker som kjæresten, Fabian, har påvirket henne på godt og vondt. Kristine har nå begynte å bruke ord som hun ikke helt forstår, akkurat som kjæresten. I innlegget «På toppen av Oslo» ønsker hun fortelle oss at hun nyter våren med løpeturer og det som følger med, og at det får henne til å tenke tilbake på tiden i Førde, da hun gjorde akkurat det samme. Dette gjorde henne melankolsk. MELANKOLSK?

Nostalgisk var nok ordet hun skulle brukt. Da leserne gjorde henne klar over feilen, forandret hun ordet til nostalgisk, så klart. Fort gjort å blande disse to, si. 

God hun har våkne lesere: 


Bbye❤️ xoxo

Advertisements

20 kommentarer om “UKAS BLOGGER OG UKAS INNLEGG FOR UKE 21

 1. Å fysøren! Det med SE la jeg ikke merke til selv, men begynner virkelig å lure på hvordan jente hun egentlig er. Hadde så mye respekt for henne før, men dag for dag blir det mindre og mindre.

  Takknemlig for denne bloggen! Keep on doing you!!!! Heier på deg

 2. Husker du Dialekt Challenge-videoen til Sophie Elise? Der hadde de papirlapper…
  For meg høres det ut som om hun har lyst å være spesiell, men bommer totalt.

 3. Morsomt innlegg 🤣 Håper du har noen før bilder av sophie Elise. For siste rumpe bilde hennes på bloggen… huff kan hun ikke bare snart innrømme at den er operert?

 4. Hei,

  Jeg kan forstå intensjonen din med denne bloggen, det kan være fint med motvekt i all virvarr av livsstilsblogger og rosablogger. Og kanskje kan kritiske spørsmål og belysning av livsstils-
  og/eller rosabloggernes virke være lurt. MEN, jeg syns mange av kommentarene dine ligner mer på drittslenging enn satire. Satire er ment å framkalle latter (noen ler sikkert ondskapsfullt med deg), men jeg blir egentlig bare provosert samtidig som det dukker opp ett annet ord i hodet mitt. Mobbing…

  Mulig intensjonen din er langt derifra, men å henge ut folk igjen og igjen, spesielt de samme menneskene, er definert som mobbing. Det er bare å google definisjonen på mobbing. Du har poeng i det du skriver, men om de er gode får være opp til hver enkelt å avgjøre. Spørsmålet jeg stiller er hvorfor du føler at du må påta deg rollen som moralens vokter gjennom en egen blogg? Hvem er DU som kan trone over andre og nedlatende kritisere dem for deres valg av jobbvirke? Jeg leser sjelden eller aldri livsstils- og/eller rosablogger, eller så mange andre blogger for den sak skyld, men det hender jo at jeg av ren nysgjerrighet dumper innom. Man kan kanskje undres og stille kritiske spørsmål rundt enkeltes bidrag til bloggverdenen, men uthenging er dårlig folkeskikk og bare ondskapsfullt.

  Jeg tenker du trenger å jobbe med «satiren» din, humor er vanskelig sånn sett og det er ikke alle som er like gode til å skrive i gang lattermusklene til sine lesere. Dette fordi det er så mange fallgruver i humorverdenen. Siden det er subjektivt hva folk lar seg underholde av så er det lett å tumle ned i disse fallgruvene slik som du, etter min mening, har gjort.

  Lykke til med videre blogging, det hadde vært gøy å dumpe innpå her igjen i framtiden og kjenne at humoren din traff bedre enn den gjorde denne gangen.

  1. Du har helt rett, intensjonen min er langt fra mobbing. Det har tatt litt tid å definere hva denne bloggen skulle være, men jeg mener jeg har funnet min sti, om man kan si det slik. Jeg vil være en motvekt til idioti og usannheter som blir slengt i ansiktet på lesere. Jeg vil stille spørsmål. Jeg er ingen moralens vokter, kun en leser som til tider blir provosert av hva rosabloggere deler med omverdenen. Jeg vil ha et sted hvor jeg kan stille spørsmål, hvor jeg kan avsløre løgn. Samtidig er jeg en person med humor og vil derfor bruke dette. Noen ganger blir det satire, noen ganger blir det satire på kanten. Jeg er klar over at grensen er syltynn, men å kalle dette mobbing, det er å ta det litt for langt. Synes mobbekortet sitter løst, for å si det sånn. At humoren ikke treffer deg er synd, men sånn er det. Man kan ikke tekkes alle. Vil også anbefale deg å ta en titt på komikere på Instagram. Der blir satiren dradd laaangt, uten at noen drar mobbekortet. Det er en grunn til at offentlige personer er de som blir spøkt med, fordi alle vet hvem de er. Vil takke for en lang og fin kommentar med konstruktiv kritikk. Noe tar jeg med videre. Du skriver godt. Ha en fin dag.

 5. Klikket meg inn her for å få med meg noe smart. Endte opp med å se at du mobber en 19-20 åring fordi hun brukte feil begrep, noe ikke engang en sensor på masterstudium hadde brydd seg om, fordi man fatter essensen. Du, kom deg tilbake til Kvinneguiden, for dette blir for dumt.
  Sånn som det er nå så misbruker du både din egen og leserne sin tid.

  Ps: jeg kan alt om at jeg selv har valgt å klikke meg inn her osv… kjent frase. Mye brukt og misbrukt.

  Men, seriøst? Bruk tiden på kvalitet når du først skal blogge om dette. Eller går tilbake til Kvinneguiden der du åpenbart har status som husvarm.

  1. Ja, jeg kan titte innom kvinneguiden for å lese litt, uten at jeg synes det er noe galt i det. Om du lurer, så har jeg ikke profil der, noe som gjør det umulig å kommentere noe der, derfor skriver jeg heller ikke der. Men skulle jeg tippe, så tror jeg det finnes mange personer der som ikke kunne tenkt tanken på å skrive en slik kommentar som du serverer her. At du ikke liker det jeg skriver er helt greit, men å fortelle meg at jeg burde gå tilbake til et forum fordi du ikke liker hva jeg skriver, eller hva folk på et forum skriver, det blir feil i mine ører. I tillegg forteller du meg hva jeg IKKE skal svare deg, fordi det er en kjent frase, og fordi du kan ALT om den. Tydelig at du har fått slengt den frasen etter deg noen ganger da. Kan det være pga. slike kommentarer som denne tro? Hvis du ikke greier å se humor i visse ting, så får du bare sitte der å være sur, da. Bye

   1. Jeg lever av å skrive humor og har i tillegg en mastergrad, så kognitivt sett er både humor og evnen min til å tenke kognitivt og relatere til mobbing her på alle måter.
    Det som er skremmende at du som blogger overhodet ikke enser det jeg kritiserte deg for, nemlig at du i et innlegg på verst mulig måte (altså offentlig) mobber en ung jente bruker et feil ord. Om ikke det er mobbing, så vet ikke jeg.
    Jeg er så enig med deg i at SE lyver og jeg er blodfan av at du er Dokument 2 ang bloggere sånn sett! Det er viktig! Men det er ikke så viktig å oute en som i farten skrev et feil ord.
    Du vet godt at bloggere også er mennesker. Du vet godt at mange av de nye bloggerne er unge. Du vet helt sikkert at noen du kjenner har brukt et feil ord, men korrigert seg selv. Kanskje du selv har gjort det til og med. Har vi ikke alle gjort det?

    Istedet for å ta budskapet mitt til deg, så gikk du til angrep.

    Synes det er bra at du tar deg en pause. For utvklingen er ikke så bra.

   2. Hadde du skrevet en kommentar som denne første gangen, da skulle du også fått et annet svar enn jeg gav deg. Om du leser den kommentaren din enda en gang, så tror jeg kanskje du forstår mitt svar. Denne kommentaren skal jeg absolutt ta til meg, den er konstruktiv. Jeg vet at grensene kan være syltynne noen ganger, men det er overhodet ikke meningen at noen skal føle seg mobbet. Når det er sagt så mener jeg at personer som lever av å skrive bør kunne skrive, så enkelt. Alle skriver vi feil i ny og ned, noen ganger er det autokorrekturen som tar oss, andre ganger uvitenhet. Noen ganger kan det også være et stort ønsket om å framstå som intellektuell. Det blir merkelig når man bruker ord man ikke kan. Heldigvis kan vi lære av våre feil, da mener jeg også meg.

 6. Synes du er kjempefling. De som kritiserer deg har ikke forstått denne bloggen. Stå på videre. Du er bare super

Legg inn en kommentar