EN «SPANSK EN»

Hei<3

Som sikkert de fleste har fått med seg så er klokkemerket “Daniel Wellington” det heteste merket bloggerne reklamerer for akkurat nå. Sophie Elise, Anne Brith, Ranvei Heitmann og Marthe Borge er noen av dem som reklamerer.

Jeg sier ikke at disse folkeklokkene er dårlige eller at man blir lurt. Jeg ønsker kun å vise hvor kreative og løgnaktige(?) enkelte bloggere kan være for å få solgt disse klokkene.

Ranvei Heitmann tar på seg en gjennomsiktig singlet for å vise frem pupper med stive brystvorter når hun skal selge klokker. Hun burde vel heller fokusert på klokka, for det var vel den som skulle selges?

Mor Anne Brith skryter av dette merket, som hun elsker så høyt og som hun har brukt siden hun var flyvertinne og bodde i Nederland.

Anne Brith undervurderer sine lesere nok en gang. Hun blir tatt i løgn og må ta “en spansk en” for å “ro seg i land”

Hva er det hun egentlig må sjekke opp i? Om det virkelig var DW klokkene hun elsket? Eller om det virkelig virkelig virkelig var DW klokkene hun elsket? Vel, etter at hun fikk “sjekket det ut”, skjønte hun nok at hun var tatt i løgn og dermed forandret hun på teksten:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Bbye❤️xoxo

8 thoughts on “EN «SPANSK EN»

Leave a Reply