HVA LURER JEG PÅ? 

Gratulerer med dagen, kjære lesere! 🇳🇴

Jeg lurer på:
Hvorfor oppfordrer Anne Brith leserne sine til å kommentere på hennes Facebook side slik at hun kan se hvem de er, når hun allikevel sletter kommentarene hun ikke liker? Jeg kan forstå at stygge og hatefulle kommentarer blir slettet, men ikke de med konstruktiv kritikk eller rettelser.
Prøver hun skape en slags fantasiverden for seg selv, der alle liker henne og er enige i alt hun sier og gjør?

Det er nå en gang slik at roper man ut sine meninger så vil det alltid være noen som er uenige. Og sånn skal det være. For hvem går gjennom livet uten å få litt motstand eller kritikk? Ingen. Så hvorfor skjuler Anne Brith kritikken?

Jeg lurer på: Var Pierre utro mot Isabel Sraad da de var sammen? Isabel har hele tiden benektet for dette, men også sagt at hun ukentlig ble kontaktet av fremmede som ville fortelle henne hvilken drittsekk Pierre var. Hun har tidligere postet en slik samtale hun hadde med en jente, uten at det kom frem beviser. Dette svarte hun en leser i en spørsmålsrunde hun nettopp hadde:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Men jeg lurer litt på om dette egentlig stemmer. Selv har jeg hørt noen rykter av noen som deltok på fest hvor Pierre var da Isabel var i Istanbul og opererte rumpen sin for andre gang. Jeg har også blitt tipset om en samtale mellom Isabel og en jente, der jenta hevdet at Pierre er utro, og det med hennes venninne. Et lite søk og vipps, der var samtalen. Jeg viser bare deler av denne samtalen:

Jeg lurer på: Hva er greia med Sophie Elise og den norske rapperen Cezinando? Jeg har blitt spurt om dette, hørt noen rykter og blitt tipset. På “Gullruten” ble Sophie Elise intervjuet av Morten Hegseth i VGTV, og han spurte henne direkte — Er det noen her du kunne hatt et privat nachspiel med? Cezinando ble da nevnt HER, og det ser ut som Sophie Elise ble litt satt ut.

Bbye❤️ xoxo

20 thoughts on “HVA LURER JEG PÅ? 

 1. Jeg tror de bildene av den samtalen er om typen til krissy??? Syns ikke det er veldig Isabel måte å “snakke” på!?
  Men ja..

  Jeg lurer på hvem sophie skal møte i Barcelona ? Er det
  On again med han eksen som jeg alltid glemmer navnet til. Haha..

  Og jeg tror neeeesten du.. iiiiigjeeeeen må ta opp kroppspresset sophie setter ut.. bare fokus på den opererte rumpa og puppene.. jeg mener feks at Kim kardashian er et ekstremt usunt forbilde.. er jo hun som har satt fyr i denne trenden med bleierumpe.. så mange unge jenter som Isabel og sophie.. legger seg under kniven… og IGJEN setter fyr på trenden her i Norge..
  Til alle disse unge jentene! At
  I det hele tatt noen vil sponse dem syns jeg er helt sykt!!! Det er så usunt og falskt… en operert kropp !!! Nei huff!!!
  Elsker bloggen din forresten! ALDRI GI DEG! Hehe <3

  1. Nei, det er Isabel. Jeg postet ikke alt, men ingen tvil om hvem det er. Tror du det er en eks hun skal møte? Hmm, jeg tror ikke det altså. Men hvem vet, vi får nok høre:) Kroppspress, kan ikke snakke nok om det. Merker jeg selv blir påvirket. Tenk da de på 13-14 år. Tuuuusen takk for ros<3

 2. Hva skjeeeer med bildene til SE i 17.main innlegget? Har hun et sååå stort behov for å være deilig og vise det til hele Norge ? Jeg fatter det ikke

 3. Hei!

  Jeg må starte med og si at jeg savner et par innlegg om gutte bloggere også, synes bloggen din er god, med mye bra innhold. Jeg synes bare at det blir litt mye fokus på jente bloggere, savner bare en slags blanding av begge kjønn i innleggene dine. Jeg synes vi jenter burde holde sammen, å støtte hverandre. Når det er sagt, så håper jeg ikke at du tar dette som kritikk😊Hilsen ei som håper på litt “sladder” om gutte bloggere og.

  1. Hei😊 Ja, kan være enig i at det blir mye fokus på jentene, men det er enkelt og greit fordi det finnes færre gutter med blogg. Og de guttene som blogger ligger sjeldent høyt oppe på lista. Tror dette bedrer seg når Espen Hilton blir med i “Bloggerne.” 😊 Skal absolutt se litt mere på hva gutta holder på med. Tusen takk<3

 4. Assa, ting JEG lurer på. Jeg lurer på om du ikke kan ta med hun der Kristine Ullebø en dag, for der virker det ikke som om det er noen hjemme. Sakser denne fra bloggen hennes. Jeg døøøøør:

  “Uansett, det jeg egentlig skulle si; jeg synes ikke det er fint å gå med BH under topper, for synlige bh-stropper er så sykt 7. klasse, MEN det er dødsirriterende når brystvortene ikke er stive. Noen som har noen tips for at de ikke skal bli bløte? (Æsj, bløt er det EKLESTE ordet noensinne) Jeg er liksom lite keen på å stå å klemme på dem midt på gata.”

  Jaha, Kristine Ullebø har et stort dilemma her, hun vil helst ha stive brystvorter hele tiden, BLØTE er jo så stygt. Jeg har dessverre ikke noe bra tips å komme med, men foreslår brystvorteklemmer, hun liker jo å se litt sånn “80- talls nakenmodell ut” der hun poserer avkledd i kun bikerjakke.

  1. Hehe. Ja, fikk med meg det der. Tenker at stive brystvorter er så sykt 90-tallet, da bla. Victoria Beckham gikk rundt med fake stive brystvorter. Haha. Kanskje noe å tipse Kristine om Hehe

 5. Mye 90-talls ute å går hos Ullebø. Jeg ser at synlig g-streng over buksekanten (hun drar den så langt opp at det ser ubehagelig ut) har gjort comeback. Classy!

 6. Synes dette begynner og bli veldig kjedelig. Du rotet i ting vi alle ser på bloggene demmers selv, før kom du med bra ting som var rykter og avslørte ting via innsiden. Synd du har tapt deg for det var gøy en periode.

  1. Hei. Synd at du ikke liker innholdet. Som jeg har skrevet i infoen om denne bloggen så står det hva den skal inneholde. Jeg studerer innholdet og bilder som deles, jeg kommer med Gossip når jeg har osv. Jeg leverer begge deler, synes nå jeg da. Samtidig har jeg et lovverk å forholde meg til. Håper du finner en blogg som passer deg bedre. God helg😊

 7. Jeg har sett flere nevner det samme, så om du ønsker oss Lykke til i en annen blogg så sider det seg hvor lesertallet går. Du burde heller ta konstrutive kritikken til deg, vi sier i fra slik at du kan bli bedre 😌

  1. Jeg tar absolutt til meg konstruktiv kritikk. Les svaret mitt fra tidligere enda en gang. At du ønsker mere sladder en en ærlig sak, jeg leverer det når jeg kan. Du sier du kjeder deg, jeg sa det var synd. Hvis du mener jeg ikke leverer det du ønsker må jeg jo bare ønske deg lykke til med å lese en annen blogg som passer deg bedre. Jeg hører på hva du sier, men kan ikke gjøre så mye mere enn jeg gjør, hvis du skjønner.

   1. Du Tone nå får du faen meg gi deg!
    Aldri kritiser en person for skriving osv. Jeg selv har dysleksi og det er ikke noe folk kan noe for! Så den kan du holde deg for god til å skrive !

Leave a Reply