HVA LURER JEG PÅ? 

Gratulerer med dagen, kjære lesere! 🇳🇴

Jeg lurer på:
Hvorfor oppfordrer Anne Brith leserne sine til å kommentere på hennes Facebook slik at hun kan se hvem de er, når hun likevel sletter kommentarene hun ikke liker? Jeg kan forstå at stygge og hatefulle kommentarer blir slettet, men ikke konstruktiv kritikk.

Det er nå en gang slik at roper man ut sine meninger så vil det alltid være noen som er uenige. Og sånn skal det være også. For hvem går gjennom livet uten å få litt motstand eller kritikk? Ingen. Så hvorfor velger Anne Brith å fjerne konstruktiv kritikk?

Jeg lurer på: Var Pierre utro mot Isabel Raad da de var sammen? Isabel har hele tiden benektet for dette, men også sagt at hun ukentlig ble kontaktet av fremmede som ville fortelle henne hvilken drittsekk Pierre var. Hun har tidligere postet en slik samtale hun hadde med en jente, uten at det kom frem beviser. Dette svarte hun en leser i en spørsmålsrunde hun nettopp hadde:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Men jeg lurer litt på om dette egentlig stemmer. Selv har jeg hørt noen rykter av noen som deltok på fest hvor Pierre var, da Isabel var i Istanbul og opererte rumpen sin for andre gang.

Jeg har også blitt tipset om en samtale mellom Isabel og en jente, der jenta hevdet at Pierre er utro med hennes venninne. Et lite søk og vipps, der var samtalen. Jeg viser bare deler av denne samtalen:

Jeg lurer på: Hva er greia med Sophie Elise og den norske rapperen Cezinando? Jeg har blitt spurt om dette og har hørt noen rykter. På “Gullruten” ble Sophie Elise intervjuet av Morten Hegseth i VGTV, hvor han spurte henne direkte — “Er det noen her du kunne hatt et privat nachspiel med?Cezinando ble da nevnt HER, og det ser ut som om Sophie Elise ble litt satt ut.

Bbye❤️ xoxo