OPPDATERING PÅ FORRIGE INNLEGG 

En liten oppdatering på forrige innlegg “Barn av bloggere.” Anne Brith har nå fjernet bilde av sin sønn som reklamerer for et vortemiddel. Dette er gjort fordi produsenten påla henne det da barn ikke skal utsettes for slikt. Jeg fatter fremdeles ikke at mor selv syntes dette var greit.

Godt at noen tar ansvar når mor kun ser penger.

Bbye❤️ xoxo

8 thoughts on “OPPDATERING PÅ FORRIGE INNLEGG 

  1. Hei, elsker bloggen din å har lest den siden jeg fant den på en annen blogg 😀
    Vet ikke om du kjenner til det, men gladehjem driver/har drevet på å kopiere innlegg og kjøpe/ta bilde av akkurat samme ting som villapaprika. Når man skriver til henne, gir konstruktiv kritikk så slettes kommentaren eller ikke blir publisert, kunne dette vært noe du er interessert i å skrive om? 🙂

    1. Tusen takk for verdens hyggeligste ord<3 Det du beskriver her har jeg fått tips om før. Jeg skal absolutt undersøke litt, så takk😊 Det med konstruktiv kritikk og sletting av kommentarer kan høres ut som mange andre også😊

Leave a Reply