UKAS BLOGGER OG UKAS INNLEGG FOR UKE 19 

UKAS BLOGGER: 

Mai Eckhoff Morseth skrev et innlegg kalt «Kroppen til Sonja», som var ment som kritikk til VG for en artikkel avisen skrev for å ære vår Dronning. 

Men først, hvem er Mai:

IMG_3866

I anledning 80-årsjubileet til Kongen og Dronningen greide altså VG trykke en sak kalt «En kropp en 40-åring kan misunne.» Jan Thomas var også invitert for å si noen fine ord om Dronning Sonjas kropp, klær og utseende. Er det mulig?!

Som Mai sier:

IMG_3867

IMG_3868

Når jeg leser artikkelen i VG skjønner jeg at vi faktisk ikke er så likestilte som jeg trodde og dette er meget flaut av VG. Som om vår Dronning ikke kan beskrives som noe annet enn sin kropp og sitt utseende. Hva med at hun er kunstsamler og friluftsmenneske. Eller at hun har vært visepresident i Røde Kors, for å nevne noe.

Jeg er fullstendig enig i hva Mai sier til sist:

IMG_3869

(Faksimile maieckhoffmorseth.com)

Med dette toppet hun blogglisten. Vel fortjent.

UKAS INNLEGG:

Sophie Elise skrev innlegget «Ikon», som handlet om hvor opphengt Sophie Elise var i Paris Hilton tidligere, og hvor mye hun beundret henne. Som hun skrev – «jeg fikk meg Chihuahua og extensions fordi Paris Hilton hadde dette, og stilen hennes er ikonisk.»IMG_3860.PNG

For å svare henne (etter først ha irritert meg grønn på at hun skriver «noen sinne» og «fantes»), så er svaret mitt —JA!

Hun sier videre:

IMG_3861

Jeg venter i spenning og heier: «Gjør det, gjør det, gjennomfør det. Slik blir da et av antrekkene Sophie Elise kommer til å sprade rundt i:

IMG_3862(Faksimile sophieelise.blogg.no)

Men vent nå litt, ser man nøye etter så har selveste Paris Hilton har «hip dips!» OMG! Hva tenker Sophie Elise om dette? Vil hun dele sine treningstips, de man får runde hofter av etter bare et par ganger med trening? 

 

Bbye❤️ xoxo

Advertisements

16 kommentarer om “UKAS BLOGGER OG UKAS INNLEGG FOR UKE 19 

  1. Kan du ikke lage et innlegg om bloggere som nå reklamerer for de nye hårtablettene? HairCare har jo vært de mest trendye hårtablettene blant bloggerne de siste 3 årene. Men nå har både Kristina Andersen og Andrea Badendyck tydeligvis kuttet samarbeidet med HairCare og begynt et nytt samarbeid med Goodforme og bruker «Hair Luxious» pillene istedenfor. I tillegg bruker goodforme Andrea Badendyck som modell for disse nye hårpillene. Når hun var i utlandet for å shoote til denne nye kampanjen hadde hun jo nettopp satt på hairtalk extentions… troverdigheten til disse bloggerne er utrolig skuffende!! Man kan i bunn og grunn bare ta en multivitamin eller b-vitamin kompleks for å få dekket behovet for vitaminer som styrker håret. Det blir spennende å se om goodforme klarer å få ennå flere toppbloggere til å svitsje over fra HairCare til hair luxouis.. og at dette blir den nye bloggpillen!

  2. Hei! Ser at du ofte henviser til din tidligere innlegg skrevet om pillene, men jeg tror man med fordel kan ha flere innlegg om akkurat det tema! Har selv nå lagt merke til at Sofie Elise og Sofie Kvelland har helt identiske innlegg om tancare på instagram.. troverdig much….

  3. Hva med Helene Drage?:) Hennes historie om vekttap, rakke ned på overvektige for å så spise seg opp til dobbel størrelse og hylle overvektige som om at de er mer fantastiske enn noen andre. Viktigheten av å elske seg selv, til tross for ekstrem overvekt.. Og hennes konstante motsigelser 😂

      1. KG har også info om henne, sett fra bloggleseres perspektiv gjennom de siste åra;)

  4. Hun blogget også tidligere under «Gledespiken» om sitt liv som prostituert. Det finnes mengder av bevis for dette. Eller fantes i alle fall, screenshotene hos waybackmachine webarkivet ble på mystisk vis slettet. Stilte også opp halvveis anonymisert i et stort intervju i bladet Woman. Behovet for oppmerksomhet og bekreftelse har vært det samme i alle år.

Legg inn en kommentar