42-ÅRSKRISEN

Hei <3

Dere som leste mitt forrige innlegg fikk nok med dere at blogger og mamma Anne Brith hadde et stort behov for å vise frem sitt såkalte «thigh gap.» Hun viet et helt innlegg til saken for å skryte av at hun alltid har hatt dette, og at det ikke var noe hun tenker spesielt over. Neivel da. 

Nå har det i ettertid vist seg at hun ikke fikk den responsen hun hadde ønsket. Folk har heller ment at bildet absolutt ikke viste noe «thigh gap»og at det hele var krampaktig og flaut av en dame på 42 år. Noen sa også at de syntes synd på hennes barn som måtte se dette.

For meg blir det rart at hun i ettertid av innlegget «Livet MED «thigh gap» føler at hun nok en gang må overbevise oss lesere om at hun faktisk har dette. Hun har nå lagt ut et bilde på snap som «bevis» med en klar melding til haterne. Hatere er altså alle dem som mente at hun ikke hadde «thigh gap», og som ikke syntes dette var noe å legge ut for en dame på over 42 år. 

På bildet bruker hun et gammelt triks som mange ungjenter har tydd til på bilder: 
(Faksimile annebrith Snapchat) 

Så hvem er det som egentlig bryr seg? Kan det være kun henne selv? Bare nevner det. 

I desember 2015 hadde Sophie Elise et innlegg «Sannheten bak de perfekte bildene.» Her viste hun frem mange triks som kunne gjøre at man så bedre ut på bilder. Jeg lurer på om Anne Brith har sett dette:


(Faksimile sophieelise.blogg.no)

Noe annet jeg har også har lagt merke til er at mor sjøl ofte kan være fryktelig ungdommelig i sitt språk. Hun bruker ofte forkortelser som «LMD.» Hun sier at gutta i huset har sagt at dette betyr «Lev Med Det.» Kan det være at gutta i huset prøver lure mor og ler bak hennes rygg? For forkortelsen har en helt annen betydning originalt. Jeg mener, alle kan vel finne på en og annen forkortelse som skal bety noe på norsk, men til syvende og sist er det orginalen folk vil forholde seg til. 

Og det jeg vet er at alle forkortelser vi bruker er importert fra engelsk språk. «LMD» betyr opprinnelig, hold dere fast: «Lick My Dick.»

Så da blir det til at jeg stiller meg det samme spørsmålet hver gang jeg ser at hun bruker denne forkortelsen — vet hun hva dette egentlig betyr? Og mor sjøl burde forstå hvorfor det er gutta i huset som sier dette og ikke jentene. Neida. Takk for meg. 

Bbye❤️ xoxo

Advertisements

31 kommentarer om “42-ÅRSKRISEN

 1. Haha!! Flaut i fht denne LMD forkortelsen 😛 Lo godt nå. Man ser på disse bildene at sophie elise ikke har noe i nærheten av de hoftene hun har nå. Hun har noen bilder i shorts fra ganske nylig, hvor det ser ut som hun har stappet puter oppi, haha.

 2. Hahahahaha jeg dævver !!! Elsker bloggen din! Har lagt merke til at anne brith skriver LMD til anonyme kommentarer hun ikke liker😂Lick my dick hilsen 42 år gammel alenemor til 4

 3. Hahaha 😂😂 nå døde jeg 😂😂 fantastisk! I love you! 😂😁 Hysterisk morsomt. Det kvinnemennesket må være den mest irriterende på hele blogglista!
  Høy klasse over de siste innleggene dine altså. Helt rått 👌🏼

 4. LMD er en forkortelse for «Lev med det» fra YouTuberne Prebz og Dennis. Alle vi med barn mellom 8-14 vet dette. Og hennes barn er i målgruppen. Absolutt ingen AB fan, men det der blir for dumt å «ta» henne på.

  1. Jeg «tar» henne ikke på noe, jeg sier bare hva forkortelsen egentlig betyr. Selv om feks. Sophie Elise bestemte seg for at OMG skulle bety «onsdag med gjengen», så er ikke dette orginalen. Prebz og Dennis kan ikke bare forandre noe som allerede er der, hvis du skjønner? Ellers skal det nevnes at jeg selvfølgelig forstår at AB ikke hinter til orginalen, men det hadde vært gøy?!

 5. Haha. Nå måtte jeg le:-) Dette var et virkelig morsomt innlegg. Veldig sjelden man ler når man leser blogg. Forstår ikke viktigheten av å ha såkalte «thigh gap». Har hatt det selv hele livet men det er bare fordi beina mine er syltynne ( oversatt for tynne ). Ikke noe jeg er stolt over akkurat.

 6. Syns bloggen din er super! Men det er trist at du fokuserer på om hu er thigh gap eller ikke. Det er virkelig ikke det man burde lage ett innlegg om. Hvis hun mener hun har det så la hun tro det 🙄

  1. Takk for det:) Jeg får hakeslepp av hva enkelte bloggerne får seg til å skrive/gjøre innimellom. Da ønsker jeg bruke min blogg til å påpeke hva jeg reagerer på. Jeg kunne selvfølgelig skrevet det i kommentarfeltet til vedkommende, men vi vet vel alle at det neppe hadde blitt godtatt. Enkelte bloggere elsker å provosere, og jeg er typen som blir provosert, dessverre!

   1. Jeg er HELT enig med deg BOTB!! <3
    Jeg er på samme alder som AB og har thigh gap, men det er fordi jeg alltid har vært tynn og rett som en gutt. Etter to fødsler har jeg fått mer kvinnelig figur, som venninner har påpekt. At jeg ser finere ut etter fødslene. Men jeg er fortsatt tynn og har dette mellomrommet mellom lårene fra knærne og opp, men jeg snapper ikke til venner og familie om akkurat dét. Skjønner ikke hvorfor AB må bevise det, skrive et blogginnlegg om det og ikke minst skrive #til alle haterne 🙄
    Haters is NOT gonna make her famous…. Nå "troner" hun på 40.plass på blogglista. Hva skal hun NÅ finne på for å klatre opp i toppen igjen?
    Jeg gruer meg til neste innlegg hun dikter opp…
    STÅ PÅ, BOTB!! Digger bloggen din! <3

 7. Kjempe bra med en blogg som kommer med konstruktiv kritikk til andre bloggere! Liker også veldig godt at du ikke overdriver det! Slik jeg føler «styleconnection» for eksempel har gjort. Hun gikk langt over streken med begge videoene sine!

 8. Hahaha 😀

  Er dette virkelig hverdagen til Anne B. :O Hva med en skikkelig hobby, noe konstruktivt kanskje! Hun er jo bare komisk, nesten til det hjelpeløse, just saying….
  Kanskje starte å svive inn snøret, det er langt ned til bunnen.

 9. Fullstendig klar over at jeg kommenterer et gammel innlegg nå, men jeg sitter her med pøpkønn og leser hele bloggen. Jeg ELSKER den! Nå trenger jeg ikke lenger å være flau over meg selv fordi jeg ikke klarer å la være å lese alle putebloggene. Nå kan jeg endelig droppe dem, trenger bare gå inn her så blir jeg oppdatert. Jeg gikk så klart rett i speilet nå og jagguf**n har jeg også thigh gap når jeg bruker trikset til SE. Jeg og Anne Brith altså..,vi kan bare ikke noe for at vi har det <3 *snap* Stå på ! Hilsen ny fast leser!

Legg inn en kommentar