UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 18

UKAS LUKSUSDYR:

Isabel Raad har aldri vært redd for å skryte og vise frem hvor mye penger hun har. I fjor la hun ut en video der hun kastet rundt seg med tusenlapper.

Hun sier hun tjener mellom 100K og 200K pr.mnd, noe som er syke summer. Men frøkna er god på å bruke av disse pengene også. Nylig fikk hun spørsmål om hvor mye hun brukte på shopping hver mnd. 

(Faksimile sraad.blogg.no)

Det er ikke så rart folk lurer. Daglig iler hun avgårde til postkontoret for å hente pakker (fra Nelly eller Shein), for så å løpe hjem igjen for å prøve, ta bilder og poste disse på bloggen. 

Det kan virke som hun har sett litt for mye på Kardashians og Hollywoodfruer, og ønsker leve livet sitt litt som dem (og hvem ønsker ikke det, si). Og hun skal ha for å leve seg inn i rollen. 

UKAS SURPOMP: 

Ariel Søyland la nettopp ut et bilde av Kylie Jenners kropp, som forøvrig var photoshoppet (PS), på sin Instagram. Teksten hennes tilsa at hun faktisk trodde dette bildet var ekte. Alle vet at Kardashians/Jenners er i verdensklasse når det kommer til retusjering av bilder.

Jeg tok meg den frihet å kommentere under bildet, og skrev «PS», altså photoshop. Dette likte tydeligvis ikke Ariel, og kommentaren min ble sletta. Siden jeg ikke gir meg så lett, og samtidig så på dette som en meget viktig oppgave å få rettet opp i, postet jeg «PS» på nytt. Jeg fant også ut at jeg samtidig ville spørre henne om hvorfor hun slettet den forrige kommentaren min? Svaret jeg fikk var enkelt og greit, jeg ble blokka. For en surpomp, altså. 

UKAS SAVNEDE CLICKBAIT: 

Nå som Jan helt plutselig ble lege og sykemeldt mammaen på ubestemt tid, ja da ble det ingen clickbait denne uka.

UKAS STUMP: 

Isabel Raad igjen. I samme innlegg som hun svarte på shoppingutgiftene sine, svarte hun også på hvorfor hun lar rumpa (som er operert x 2) være så mye i fokus på SoMe. Her er svaret:

IMG_3833

Joda, kropp er fint. Men betyr det at man må vise den frem hele tiden, og til alle? Hva med å overlate litt til fantasien, kanskje være bittelitt classy? Men noen må liksom ha hele greia «ute» for å føle seg sexy:

IMG_3835(Faksimile sraad.blogg.no)

Jeg lurer foresten veldig på hva Isabel definerer som tacky?

UKAS THIGH GAP: 

Anne Brith sier hun har fått mange(?) spørsmål om hvordan hun har greid å få «thigh gap.» For de som ikke vet hva dette er så er det altså et mellomrom damer kan ha mellom lårene, fra knær og opp til skrittet, når de står med knærne samlet. Dette har vært en greie unge jenter har strebet etter i den senere tid. Og nå altså mor sjøl. 

IMG_3831

Anne Brith ønsker virkelig å vise at hun har «thigh gap.» Og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne si — ja, det har du virkelig. Men dessverre, bildet viser oss virkeligheten, ingen «thigh gap.» om meningen var å overbevise oss, så burde første bud være å samle knærne.

IMG_3823(Faksimile annebrith.blogg.no)

Så tar hun offerrollen i kjent stil, for tynne folk har ingen rettigheter:

IMG_3832

Hun er også kul å forteller oss hvordan hun ser ut: 

IMG_3827(Faksimile annebrith.blogg.no)

Det Anne Brith og kanskje mange andre  ikke har fått med seg, «thigh gap» er ut og så 2013. Det nye er «MermaidsThighs», eller havfruelår på norsk. Her skal altså lårene være inntil hverandre, hele veien opp når man står rett opp og ned. En sunnere trend, vil jeg si. 

Fortsatt god helg!

Bbye❤️ xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Advertisements

31 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 18

 1. Hva er some?

  Lurer forresten på om du har merket forskjell på klikk og kommentarer på bloggen etter å ha skifta bloggadr?

  Synes du skriver bedre og bedre:)

  1. SoMe = sosialemedier. Jeg ligger på samme antall klikk nå som før og føler jeg får like mange kommentarer som før. Heldige meg:) Tusen takk for at du synes jeg skriver bedre enn før <3

 2. Hei. Hvis man tar skjermbilde av en nettside og legger det ut, så heter det faksimile – ikke sitat. Bare et lite tips 😉

  1. Trodde man kunne bruke «sitat» på tekst? Jeg brukte alltid «faksimile» før, men noen sa at man burde bruke «sitat» på tekst. Jeg får sjekke litt opp i dette. Tusen takk<3

   1. Hvis du skriver noe som andre har skrevet før, da er det et sitat. For eksempel;

    «Jeg synes rompa mi ser amazing ut» -sitat sraad.blogg.no

    Men hvis du tar en skjermdump av det de har skrevet, da er det en faksimile.

    Men det er jo ikke det viktigste i verden da 😉

    Ha en fin kveld! 🙂

   1. Tror nok du er inne på noe der for jeg har også mindre med folk. Tror vel også at tv sendinger med » surrehuer » som jeg kaller programmet Bloggerne hjelper på det negative for jeg kjenner ikke mange som har sett det flere enn 2 ganger 😂👍

 3. Stå på! Elsker disse innleggene☺🙌🏻 kanskje du burde skrevet om de sinnsyke bildene Kristine Ullebø la ut på snap?? Hva skjer med hun?!

 4. Visste du at Isabell Raad egentlig heter Shirog Isabell Raad? Med mindre hun har endret det nå 🙂 hun kommer også fra en liten bygd som heter Undheim, og frem til ungdomsskolen så var hun en skikkelig guttejente som spilte fotball i søla :p Merkelig hvor mye folk kan forandre seg.

  1. Hei. Ja, jeg vet at hun tidligere het Shirog, og nå bruker det som mellomnavn. Hun ønsket å hete Isabel derfor tok hun det navnet. Har hørt om hennes bakgrunn. Ja, snakk om forandring, si… 🙂

 5. Mener Sraad skrev noe om at hu hadde rota bort bunaden sin i år også – tenk å ha et så forvridd forhold til penger og verdier 🙁

 6. Har sraad operert rumpa to ganger ??? Har jeg ikke fått med meg. Hvordan vet du det? Kan du skrive litt om det?

 7. Tror du må blogge hver dag. Klikker inn og det er ingenting… Vet du er i full jobb, men følger bloggen. Veldig bra!

 8. Er det bare jeg som reagerer på at fotballfrue konstant ligger på 1 plass på blogglisten for tiden ? Hun skriver kanskje litt mer om interiør… men ja.. hun har aldri ligget på 1 plass over så lang tid før!? De er jo kjent for å jukse seg til topps før..
  kanskje noe man kan tipse hvem det nå er som «styrer» den skuta der.. syns det er noe muffins altså!!

 9. Mari: Det er vel fordi mammaen er sykemeldt, og SE er bare et eneste stort rotehue som folk begynner å bli lei av. Min mening er at Fotballfrue fortjener 1.plass 100%, de legger mer arbeid i bloggen enn noen andre.

 10. Helt enig Madde 🙂 hun legger virkelig arbeid i bloggen så synes det er fortjent iforhold til mange av de andre som ligger i toppen

Legg inn en kommentar