FOR EN SNIK, DIREKTE FRA HELVETE!

Fabian Venjar Raae aka Fabian Raw, er kjæresten til blogger, Kristine Ullebø. Jeg har skrevet om han tidligere HER, og det fordi han har en litt spesiell hobby. Hobbyen hans går ut på å snikfilme/snikfotografere “rariteter”, som han kaller dem, for så legge dem ut på Snapchat.

Kristine var også med på denne type “humor” til å begynne med. Da hun fikk reaksjoner fra leserne, valgte hun legge seg flat og be om unnskyldning. Fabian derimot, han kjører på.

Selv om guttungen på 25 år får mye kritikk på sin blogg, virker det som det preller av. Han sammenligner seg heller med humorister fra NRK og Morten Ramm.

(Skjermdump fabianraw.blogg.no)

Han kaller dette harmløs satire. Men når man velger å offentliggjøre uvitende vanlige mennesker uten samtykke, er loven klar:

Så hva med å spørre de involverte om de ønsker å stille opp på hans filming av «harmløs satire», der han latterliggjør dem som “rariteter” i samfunnet?

Til sist, Kristine sa klart ifra hva hun mente om snikfotografering i fjor da hun var russ. Nå har hun altså fått seg slik kar, en som kommer direkte fra helvete!
(Skjermdump krisssy.blogg.no)

Bbye❤️ xoxo