HVA LURER JEG PÅ? 

Jeg lurer på: Er Isabel og Pierre forelsket? Senest i dag ble de observert sammen og det virket ikke som om de prøvde å skjule det så veldig. De postet begge bilder av mat og drikke, og det var ikke så vanskelig å skjønne at disse bildene var knipset fra samme bord. De kunne like gjerne postet en selfie sammen.

Er det noe jeg har lært om Isabel så er det at når det er drama rundt henne da deler hun villig i vei på bloggen. Men når livet er bra, da ønsker hun å være litt mere privat og hemmelighetsfull. Slik som i dag, først date med Pierre før hun så forteller hun at hun ønsker å bli mere privat på bloggen.

Jeg lurer på: Hva skjer egentlig med mammaen? Jan sier hun har det vanskelig, så vanskelig at hun nå er sykemeldt av Jan selv (som plutselig ble doktor). Han sier rett ut: «Ingen får røre henne!” Med det mener han nok at folk som familie, lesere og annonsører må gi henne litt tid slik at hun kan få slappe av og være i fred. Jeg forstår at det kan være tøft å stå i stormen, men hvem var det som bygget opp til denne stormen? Jo, det var hun selv.

Jeg ønsker henne god bedring og håper hun kommer seg raskt.

Jeg lurer på: Er Piotfrua gravid igjen? Det er mange som spekulerer i dette om dagen. Tegnene skal være at hun har vist frem en blomsterbukett og at hun nå reklamerer for Bio-Oil, som visstnok skal forebygge strekkmerker under graviditet.

Jeg lurer på: Hvorfor bruker de fleste bloggerne ordet «genuin» i de fleste innlegg? Kan virke som om det er meget smittsomt om dagen.

Jeg lurer på: Hvorfor synes mange bloggere at det er greit å eksponere barna sine på bloggen? Jeg har aldri forstått dette og mener det er helt feil. Mammaen har oppkalt bloggen etter datteren, Ranvei Heitmann lar barna reklamere for leker og Anne Brith deler ivrig i vei barnas hverdager. Hvordan vil dette påvirke barna senere i livet? Vi har nylig hørt at Mammaen har uttalt at de nå må tenke på forskjellige sikkerhetstiltak rundt datteren, som snart skal begynne på skole.

Jeg forstår virkelig ikke at dette kan være lovlig. Mer om dette senere.

Bbye❤️ xoxo

29 thoughts on “HVA LURER JEG PÅ? 

 1. se på livet til mammaen.. hun har 3 barn med 3 forskjellige i ung alder, (ikke noe galt i det altså) men livet hennes er ganske kjedelig.. og hvordan en så kjedelig blogg og kjedelig person med kjedelig liv har vært på toppen er egentlig veldig merkelig, for jeg mener at sophie elise feks har utrolig spennende liv og hun gjør i det minste noe med sin makt som å engasjere seg, skape debatt og får til endringer som palmeolje debat feks. Sophie elise er en spennende “karakter” i seg selv, alltid noe nytt med henne som gjør leserne interessert i å følge bloggen og hun trenger absolutt IKKE clickbaits overskrifter. mammaen? Hva gjør hun? Oppskriften for å holde en så tørr og “sterilt” blogg på toppen er sjokkoverskrifter som ikke har en dritt med innlegg å gjøre “EN POSITIV GRAVIDITETSTEGN!!” Også var det reklame for liberoklubbem, lure leserne til å komme inn og nermest tvinge de på en annonse alt for å tjene penger, utlevere barna, sexliv, og utlevere fedrene til de stakkars barna, utlevere den stakkars familien, faren som ikke har mulighet til å forsvare seg offentlig, hun utleverer på en måte slik “bror” skrev på Kvinneguiden for å få folk til å anta noe, hun villeder folk feks til å tro hum er misbrukt av faren, men sannheten kan være noe heelt annet. Jeg tør også å påstå (HAHA) at alt dette styret i det siste handler om bokutgivelsen.. vi mennesker er nysgjerrige og vi elsker å lese om andres drama, sorg og tragedie.. en slags guilty pleasure. Jeg skal ikke kjøpe den boka hvertfall, det mener jeg GENUINT!’ hah

 2. De har alltid et pr stunt på gang alle de damene der. Det med å eksponere barna sine slik vil garantert føre til mobbing når de begynner på skolen.

 3. Jeg tenker mye på det presset som allerede er på unge i dag i sosiale media, det er vanskelig nok å være ung fra før, om ikke hele barndommen din skal ligge tilgjengelig for hele verden i tillegg. Jeg lurer på hva “bloggbarna” selv sier når de blir tenåringer?

  1. Ja, du sier noe viktig der. Og siden de allerede er offentlige personer, kommer det sikkert en serie kalt “Bloggebarna.” Andre kjendiser verner barna for pressen, noen av disse bloggerne bygger sin karriere på barna sine og bruker dem for å tjene penger på reklame på bloggene sine. Trist

 4. Ordene “Jeg skal/kan ærlig innrømme at ….” skrives i nesten alle innleggene jeg leser! Blir gal. Ofte snakk om helt normale ting, som man IKKE trenger “å ærlig innrømme”!

 5. Det som irriterer meg mest med mange bloggere er all den drittreklamen de lurer mange med. Likedan ” klikk her ” så får dere 20% rabatt ved å bruke den og den koden. Samme rabatt får de om de går inn på nettstedet direkte.

 6. Synes det er utrolig at hverken Isabelle eller SE kan lage mat. De virker helt hjelpesløse. Så SE på 4* middag. Utrolig at hun i det hele tatt sa ja til å være med. Bestilte mat på døren. Kunne ikke skrelle en avocado engang.

 7. Au, trodde jeg hadde lest alt på bloggen din, men denne hadde jeg ikke lest. Takk for link. Godt skrevet som vanlig 🙂

 8. Personlig synes jeg ikke barn under 13 har noe på nett å gjøre. Synes det er utrolig trist at barn skal eksponeres på den måten. Lurer på hvordan Michelle synes det er når hun begynner på ungdomsskolen og hele klassen kan lese om når hun sluttet med bleie feks. Synes det er viktig å tenke på at de ikke har valgt det selv. Derfor tar jeg selv avstand fra bloggere som blogger om barna. Synes det er forkastelig at de skal tjene penger på å utlevere informasjon om sine egne barn..
  Veldig bra skrevet som alltid!

 9. Hahaha, gleder meg til den gangen jeg faktisk kan blir borte fra bloggen og folk klikker seg inn mer enn noen gang. Jeg mener, tjene på å faktisk ikke gjøre noe.. Blogger jeg ikke på to dager nå, så har jeg 7 lesere liksom ;p

 10. Det er liksom akkurat det, det er ingenting som sjokkerer meg lenger, voldtekter, anoreksi, drap (ok, kanskje ikke drap helt enda), utroskap og selvskading, ingenting er så veldig interessant lenger, for vi ser jo innlegg om det hver dag.. å det i seg selv, at det ikke “sjokkerer” lenger er jo egentlig bare trist, for det viser jo hvor vanlig det er.

 11. Jeg lurer på hva som har skjedd med Isabel og Raja. Isabel har skrevet inlegg om venner som bruker henne, å hun har sluttet å følge henne på insta. Var egentlig obvious da Isabel klaga på veninner som snapa seg selv på hennes telefon

  1. Klaga på venner som snappa seg selv fra hennes telefon? Serr? Hun ble sur fordi venner snappa seg selv fra hennes telefon? Omg. Hvornår? Herreguuud skjønner ikke at folk frivillig omgir seg med så mye drama.

 12. Er så enig med de andre ang barna! Trist….
  Innleggene dine er bare så utrolig bra, treffer spikeren på ethvert innlegg jeg har lest så langt.

 13. Det er så utrolig bra at denne bloggen finnes! Jeg lurer på minst like mye som deg, og jeg stusser på så mye med disse bloggerne. Det et så deilig at du kommenterer innholdet. Fantastisk at det finnes “et sted å gå” når jeg lurer på ting og tang. Fint å se at flere enn meg lurer <3

Leave a Reply