HVA LURER JEG PÅ? 

Jeg lurer på: Er Isabel og Pierre forelsket? Senest i dag ble de observert sammen, og det virket ikke som om de prøvde å skjule det så veldig. De postet begge bilder av mat og drikke, så det var ikke så vanskelig å skjønne at disse bildene var knipset fra samme bord. De kunne like gjerne postet en selfie sammen.

Er det noe jeg har lært om Isabel, så er det at når det er drama rundt henne, da deler hun villig i vei. Men når livet er bra, da ønsker hun å være privat og hemmelighetsfull. Slik som i dag. Først date med Pierre, for så å si at hun vil bli mere privat på bloggen. Hun har det bra.

Jeg lurer på: Hva skjer med mammaen? Jan sier at hun har det vanskelig, så vanskelig at hun nå er sykemeldt, av Jan selv, som plutselig ble doktor(!) Han sier i et innlegg: “Ingen får røre henne!” Med det mener han at folk som familie, lesere og annonsører må gi henne litt tid, slik at hun får slappe av og være i fred. Jeg forstår at det kan være tøft å stå i stormen, men hvem var det som bygget opp til denne stormen? Jo, det var hun selv.

Jeg ønsker henne god bedring og håper hun kommer seg raskt.

Jeg lurer på: Er Piotfrua gravid? Det er mange som spekulerer i dette om dagen. Tegnene skal være at hun har vist frem en blomsterbukett og at hun nå reklamerer for Bio-Oil, som visstnok skal forebygge strekkmerker under graviditet.

Jeg lurer på: Hvorfor bruker de fleste bloggerne ordet «genuin» i de fleste innlegg? Kan virke som om det er meget smittsomt om dagen.

Jeg lurer på: Hvorfor synes mange bloggere at det er greit å eksponere barna sine på bloggen? Jeg har aldri forstått dette, og mener det er helt feil. Mammaen har oppkalt bloggen etter datteren, Ranvei Heitmann lar barna reklamere for leker og Anne Brith deler ivrig i vei barnas hverdager. Hvordan vil dette påvirke barna senere i livet? Vi har nylig hørt at Mammaen har uttalt at de nå må tenke på forskjellige sikkerhetstiltak rundt datteren, som snart skal begynne på skole.

Mer om dette senere.

Bbye❤️ xoxo