VI HAR MAKTEN

29.2.2016 skrev Sophie Elise et langt innlegg om plastisk kirurgi blant bloggerne. Innlegget “Du som leser har makten!”, var myntet på Isabel Raad. For hvem andre enn Frøkna har kommet seg opp og frem ved hjelp av alle plastiske operasjoner hun har utført.

Sophie Elise har også vært åpen om sine operasjoner, så mange vil nok si at hun er dobbeltmoralsk som peker finger på andre. Men som hun sier, hun har lært av dette og tar nå fullstendig avstand fra dette kroppspresset.

Det står mye bra og fornuftig i dette innlegget, bare synd hun ikke klarer å høre på seg selv. For hun har gjort noen korrigeringer av sitt eget utseende i ettertid.

(Skjermdumper Sophieelise.blogg.no)

Det er helt sant det Sophie Elise sier, vi lesere har faktisk makta. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, tenk deg om før du klikker deg inn på enkelte blogger. Tenk over om du ønsker være med på å finansiere livsstilen til den bloggeren, som kanskje består av operasjoner, botox, filler, laser, shopping osv. DU kan nemlig bestemme.

Så har vi en blogger som ikke mener at vi lesere har makt, nemlig Pilotfrue. Hun har vært litt småfrekk mot sine lesere et par ganger og har fått litt pes for det. Man kan jo lure på om det er en bevisst strategi:

(Skjermdump pilotfrue.blogg.no)

Hun og andre bloggere som har kontrakter med Nettavisen side 2, får lønnen sin derifra hver måned. All reklamen de får pakket på seg, som er en del av kontrakten, gir også penger i kassa. Men å si at det ikke er leserne som lønner henne, det blir feil.

Hadde hun ikke hatt oss lesere, så hadde hun heller ikke hatt en stor blogg og dermed ikke kontrakt med Nettavisen Side 2. Selv om klikk ikke gir allverdens med penger, så betyr de mye for bloggen. Dermed synes jeg hun kan være litt ydmyk og vise takknemlig for sine lesere.


DERE, HUSK AT DET ER VI SOM HAR MAKTEN! 


Bbye❤️ xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com

.