VI HAR MAKTEN

29.2.2016 skrev Sophie Elise et langt innlegg om plastisk kirurgi blant bloggerne. Innlegget “Du som leser har makten!” var myntet på Isabel Raad, ingen tvil. For hvem andre enn frøkna har kommet seg opp og frem ved hjelp av publisering av sine egne plastiske operasjoner.

Sophie Elise har også vært åpen om sine operasjoner så mange vil nok si at hun er dobbeltmoralsk som peker finger på andre. Men som hun sier, hun har lært av dette og tar nå fullstendig avstand fra dette kroppspresset.

Det står mye bra og fornuftig i dette innlegget, bare synd hun ikke klarer å høre på seg selv. For vi vet jo at hun har gjort noen korrigeringer av sitt eget utseende i ettertid.

(Skjermdumper Sophieelise.blogg.no)

Og det er helt sant det Sophie Elise sier, vi lesere har faktisk makta. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, tenk deg om før du klikker deg inn på enkelte blogger. Tenk over om du ønsker være med på å finansiere livsstilen til den bloggeren, som kanskje består av operasjoner, botox, filler, laser, shopping osv. DU kan nemlig bestemme.

Så har vi en blogger som ikke mener at vi lesere har makt, nemlig Pilotfrue. Hun har vært litt småfrekk mot sine lesere et par ganger og har fått litt pes for det, og dermed havner hun selvfølgelig høyt på blogglisten. Man kan jo lure på om det er en bevisst strategi.

(Skjermdump pilotfrue.blogg.no)

Hun og andre bloggere som har kontrakter med Nettavisen får lønnen sin derfra hver måned. All reklamen de får pakket på seg, som en del av kontrakten, gir også penger. Men å si at det ikke er leserne som lønner henne, det blir feil. Hadde hun ikke hatt oss lesere så hadde hun heller ikke hatt kontrakt med Nettavisen Side 2, og dermed ingen lønn. Selv om klikk ikke gir allverdens med penger så betyr de klikkene hun får alt for bloggen hennes. Dermed synes jeg hun kan være litt ydmyk og svært takknemlig for alle sine lesere.


DERE, HUSK AT DET ER VI SOM HAR MAKTEN! 


Bbye❤️ xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com

.

27 thoughts on “VI HAR MAKTEN

 1. Så sant 😘 Du er en veldig flink blogger ❤️ Liker og lese bloggen din, men savner deg på blogg.no var så mye lettere når du kom opp på fremsiden min Hehe 😉 men får jo Mail hver gang du skriver nå da 🙂

   1. Har deg på insta❤️ Skal se på face 🙂 var så glad når jeg våkna i dag, kommet et stykke opp på topplisten i det siste 💕 Håper du vil ta en titt , hadde et veldig personlig innlegg her om dagen ❤️ Ha en flott kveld fine du 😘

 2. Supert innlegg igjen 💓🌞💞❤️ Helt ærlig liker jeg worldpress bedre . Ikke blogget på en stund av den enkle grunn at det ble trusler og så mye hat etter siste innlegg, har skylt nesten alle innlegg . Orker ikke mer kjeft og hat 😳 men når det er sagt så kommer det ett innlegg i løpet av uka.

 3. Nå har jeg blokkert blogg.no fra telefonen min (og med dét bloggen til både sophie elise, isabel og ariel, som er de bloggene jeg innimellom leser). Ikke faen om de skal betale flere plastiske operasjoner med mine klikk, så mye interessant skriver de ikke uansett, og helt ærlig synes jeg ikke de skriver så bra som man først kan tro. Kommer til å lese blogg kun gjennom din blogg! 🙂

   1. Din blogg er ikke akkurat så mye bedre enn alle andres! Blir skikkelig irritert når jeg leser all klagingen over bloggerene som gjør ditt og datt! Vi må huske på alt det positive også! De sprer hverdagsglede, hjelper folk med psykiske problemer, tipser folk om småting i hverdagen, inspirerer og av og til redder liv!

  1. Hvordan blokkerer man blogg.no fra mobildn? Jeg vilgjøre det samme. Føler man bruker så mye unødvendig tid også på de bloggene som man bare irritere seg over. Neii ikke pga sjalusi, men alt handler om reklame for produkter som ikke fungere..

   1. Fra iphone: innstillinger – generelt – restriksjoner – så må du lage en restriksjonskode – nettsteder – begrens innhold for voksne – og der lagrer du inn hver enkelt nettside du vil blokkere. Jeg tok blogg.no for å slippe én og én blogg 🙂

 4. Flott innlegg! Er så altfor mange som glemmer dette, eller så synes de kanskje det er verdt et klikk å legge igjen en spyig kommentar ;p og jo, hadde ikke folk klikket seg inn så ville det heller ikke vært noen kontrakter, ergo: null inntekt. Så litt ydmykhet ovenfor leserene burde dem ha 😉

  Du skriver veldig fengende 😀

 5. Følger både Pierre og Isabelle på snap, de har nettopp lagt ut en snap hver om at de sitter på restaurante og spiser pizza. I bakgrunnen til Pierres bilde, ser du pizzaen som Isabelle la ut på sin story. Ser også at det er samme bord på begge snappen. De er altså ute på en aldri så liten date, virker det som.. 😉 Digger bloggen din!

 6. Har du sett siste innlegg på bloggen til mammaen? Det skriver jan blant annet at familien nå har tråkket over en gang for mye. Jeg tipper det stemmer at det er broren som hengte ut anna på kvinneguiden. Tenk å henge ut søstera si slik. Kjenner jeg synes litt synd på henne. Som du sier er det alltid 3 sider og tviler sterkt på at alt hun har sakt er løgn..

 7. Du skulle egentlig hatt en aldri så liten provisjon fra de bloggerene du kommenterer. De får jo klikk. Hehe.
  Fantastisk blogg du har. Stå på videre.

 8. Synes det er dumt at Jan skriver på bloggen hennes og ber om at mammaen må få fred.
  Mammaen har hele tiden bedt om oppmerksomhet, men nå vil hun hun ha fred… Forstår godt at Jan mener det beste, men mammaen har selv valgt å blogge, og klarer hun ikke “presset” ved å blogge, må hun slutte med det.

Leave a Reply