UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 17

Søndag betyr spalten «Ukas sett og hørt», håper dere liker<3

UKAS KRISE:  

Anne Brith har hatt litt å stri med denne uka. Det har vært meget stille fra den kanten i noen dager nå, så et innlegg fra henne var etterlengtet. Og innlegget kom, Anne Brith hadde en krise i heimen. Et av hennes barn hadde opplevd noe kjipt.

Jeg har lest på Kvinneguiden at barna hennes blir omtalt som «makronene.» Dette synes jeg er både artig og helt innafor. Det må være fint å bli omtalt som en makron, makroner er så søte små, og alle liker dem. Ahhh…

Ja, det hender jeg er innom kvinneguiden. Jeg har til og med fått en egen tråd der, så jeg er meget stolt. Kvinneguiden er ikke så ille som folk skal ha det til og det kommer mye klokt derifra, bare så det er sagt.

Vel, over til krisen igjen. Som en god mor ville gjort, iflg. Anne Brith selv, er det viktig å få fjernet de andre makronene fra hjemmet for en dag eller to, slik at mor kan ta seg ordentlig av makronen som har det vondt. Hun ønsket at de skal snakke og finne ut av ting, og bake litt ( tro om det er makroner på gang?)

Nå vet ikke jeg hva som har utløst denne krisen for den ene makronen, men jeg tenker at dette kanskje burde vært holdt privat. For om dette gjelder noe makronen har oppleved på skolen eller i idretten, så bidrar innlegget til Anne Brith å identifisere barnet. Jeg synes ikke det er greit at Anne Brith utleverer barna som hun gjør, det kan faktisk bli mobbing av slikt. Vi lever i i Norge, der janteloven herjer.

Når det er sagt håper jeg selvfølgelig at mamma kan hjelpe makronen slik at alt ender godt. <3

(Faksimile adlibris.com)


UKAS HERMEGÅS: 

I noen av de siste innleggene som Sophie Elise har postet, har hun avsluttet med xoxo. Noe så frekt, xoxo er mitt!

Til de som ikke vet ha xoxo forbindes med, så kommer det fra en serie som heter «Gossip Girl.» I serien hørte vi om en sladreblogg som ble skrevet av en anonym person i vennegjengen, og alle lurte selvfølgelig på hvem som sto bak bloggen. Den hemmelige bloggeren visste alt om alle, og avsluttet alltid innleggene med xoxo.

Jeg har nå begynt å bruke xoxo etter at flere har påpekt at min blogg minner om nettopp «Gossip Girl.» Og det kan jeg like, for jeg elsket «Gossip Girl.» Så xoxo er mitt. 

Så hvorfor har Sophie Elise plutselig begynt å bruke dette på sin blogg? Har hun sett dette på min blogg og hermet etter meg?Hun kan gjerne få bruke xo, men ikke xoxo, mitt!

xoxo betyr: kyss-klem-kyss-klem


UKAS HEMMELIGHET: 

Etter å ha spilt på Tryvann (Russetreff) i går, er Sophie Elise nå reist til Stockholm. Hun teaser oss med at prosjektet hun holder på med er veldig hemmelig, men sier at vi skal få vite noe snart. Altså, jeg hater når bloggere sier sånt, for jeg vil vite nå! Hun kunne vel bare latt være å si noe som helst. Men alt for klikk, si…

Dette er andre gang hun er i Sthlm. Jeg hadde en teori for litt siden, om at det var musikk fra henne på gang, eller at hun deltok i en musikkvideo. Som vi har hørt tidligere, så var også Ylva Olaisen (kjent for 2. plass i The Stream) der. Det må være ny musikk fra Sophie Elise, det må det! Er det noe annet blir jeg veldig overrasket.


UKAS PARTY-GIRL GIR GODE RÅD: 

Er det virkelig mulig å feste så mye som Isabel S Raad gjør for tiden? Siden det ble slutt mellom henne og Pierre har frøkna festet flere ganger i uka, hver uke. Torsdager er fast på «Heidi’s» og ellers er det på «Nox» på Solli det drikkes. Har hun havna i den berømte perioden, der det handler om å vise eksen hvor gøy hun har det og hvor mange venner hun har? Bare for å gjøre eksen sjalu.

Husker jeg ikke feil var det nettopp slike ting hun skrev om tidligere, at det var sykt at folk gjorde slik, for det var så lett å gjennomskue. Hun skrev også om hvor teit det var å ta masse lettkledde bilder av seg selv og poste, kun for å gjøre eksen sjalu (noe som var et stikk til Ariel Søyland den gangen). Nå gjør hun alt dette selv. Sikkert ikke så greit å være i denne perioden, for det skinner så godt gjennom at man ønsker eksen tilbake.

I et nylig innlegg kom hun med råd om hvordan man kunne komme over eksen kjapt, siden hun selv hadde klart dette(?):


Gode råd, der altså. Men jeg vet at hun og Pierre har kontakt på snap, noe hun heller ikke prøver å skjule på sin egen snap. Etter en liten sjekk på hennes Instagram fant jeg fort mange bilder av Pierre der. Også lesere har påpekt dette:

(Faksimile sraad.blogg.no)

Første bud er vel å selv følge rådene før man gir dem til andre

UKAS CLICKBAIT: 

Hvem tror dere? Trommevirvel, mammaen, tada! (Alt dette med «trommevirvel» og «tada» har jeg hermet etter Sophie Elise, som straff for at hun bruker mitt xoxo).

Mammaen skrev innlegget «En positiv graviditetstest.» Jeg tenkte at denne gangen, denne gangen skal du ikke få lure meg. Det ante meg at dette måtte være en clickbait, men det var bare helt til jeg så bildet av hennes lillestore mage. What! Hun er virkelig gravid med barn nr. fire, hun. De skal bli foreldre igjen. 

Siden hun har lurt meg/oss før så tenkte jeg selvfølgelig tanker om at hun hadde blåst opp magen eller hadde luft i magen. Om det  faktisk var luft så burde mammaen vite at det skal bare en liten fis eller tre til for å bli kvitt oppblåst mage. (Jeg snakker av erfaring). Neida, Joda!

Hele saken var altså spons/reklame for Liberoklubben, som igjen skal ha folk til å kjøpe deres bleier. I innlegget fortalte hun om hvor overrasket og hvor skummelt det føltes å stå der med en positiv graviditetstest som 14 åring. No shit Sherlock! 

Takk for meg.

 

Bbye❤️ xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Advertisements

13 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 17

  1. Herlig. Du er god på skriving. Fin start på dagen dette etter en god frokost. Gleder meg allerede til neste innlegg

  2. Mine foreldre har skrevet xoxo på tekstmelding siden jeg var småttis, så det er ikke noe nytt som har oppstått etter Gossip Girl.

Legg inn en kommentar