HVA SKJEDDE MELLOM X OG Y

En historie fra virkeligheten

To bestevenner ønsker å “starte på nytt” i utlandet. La oss kalle dem X og Y. X er nettopp blitt singel og etter et besøk i London, bestemmer de seg for å flytte dit. Y betaler flybillett, hotell og alt for X. Det blir mye festing på dem. X er ekstremt opptatt av å være midtpunkt. Er hun ikke midtpunktet blir hun sur, for alt skal dreie seg om henne. Dette er noe hennes tidligere venner kan bekrefte. De fleste vennskap med henne ender dårlig. Det skjer alltid drama og hun skylder alltid på de andre. Ingen selvinnsikt der, altså.

X er en blogger og hun tjener bittelitt penger på den. Hun er også kjent for aldri bli lenge i en jobb da hun synes jobben blir for kjedelig. X er alltid blakk som en kirkerotte og låner penger av alle. Hun betaler sjelden tilbake. Hun er alltid med på det meste som skjer, selv om hun er blakk. Andre betaler. Det er også velkjent at hun tar Molly.

I London var det en mann Y var veldig forelsket i og som hun hadde en greie med. La oss kalle han Z. En kveld etter en fest (mulig det var første kvelden), ender det opp med at Y sovner. X benytter da anledningen til å forføre Z og ligge med ham. Og det i samme rom som Y sover.

Y blir selvfølgelig såret og forbanna for dette, og tenker over hvor utnyttet hun har blitt av X. Hun velger dermed å reise hjem til Norge.

X fortsetter livet i London og har nå møtt på en type vi kaller Æ. Etter noen dager flytter hun inn hos Æ da hun verken har penger eller noe sted å bo. De blir sammen selv om X vet at han er en player. Flere prøver å si dette til X, men hun lukker bare ørene. Hun trenger et sted å bo.

X får besøk av ei venninne fra Norge, Ø. X er selvfølgelig blakk når Ø kommer, så Ø må betale alt. Det blir selvfølgelig fest og morro. Ø sovner etter en fest. Hun våkner av at Æ, kjæresten til X, står over henne og prøver å putte penisen sin i hennes munn. (Han burde vært anmeldt for overgrep)! X vet om at dette skjedde. Vennskapet med Ø er over. X fortsetter å bo med Æ. X har nå bare et par venninner igjen i Norge.

Mange har fortalt meg at X sin blogg er falsk, at hun prøver fremstå som noe annet enn hva hun egentlig er. Mye av det som står der er oppdiktet, noe hennes eks. venninner vet. Hun lyver for venner og hun lyver for sine lesere.

Håper dere som har lurt forstår noe av dette. Vet det er mange av dere.

Bbye❤️ xoxo