HVA LURER JEG PÅ? 

Jeg lurer på: Hvorfor har mammaen slettet innlegget hun kom med i går? Etter at “bror” delte “sannheten” om Anna, på Kvinneguiden, kom hun med et innlegg der hun sa at hun ville åpne kommentarfeltet sitt og at alle kunne stille henne spørsmål. Kommentarfeltet ble stengt etter at spørsmål nr. 94 var kommet inn.

I dag forventet jeg at det skulle komme svar fra henne, men i stedet var alt slettet.

Jeg lurer på: Er det noe hemmelig på gang mellom Isabel Raad og Pierre? Jeg har fulgt litt med på snappene deres. Der filmes det at begge fester, og begge snapper at de spiser (junkfood). Begge snapper også at de ikke får sove. Jeg vet at de har møttes i smug.

Jeg lurer på: Kommer Joanna, tidligere venninne av Ariel, til å skrive noe om det havarerte vennskapet deres? Da hun startet bloggen sin sa hun at hun ville fortelle hva som egentlig skjedde mellom dem, da de flyttet i lag til London. Veldig mange lesere har lurt på nettopp dette.

Juicy! Jeg ventet i spenning, uten at det skjedde noe. Noen lesere begynte å bli utålmodige, og de spurte henne om når hun ville si noe:

(Skjermdump jujurocks.blogg.no)

Leser man bloggen til Joanna vil man se at hun har nevnt en hel det mellom linjene.

Bbye❤️ xoxo