HVA LURER JEG PÅ? 

Jeg lurer på: Hvorfor har mammaen slettet innlegget hun kom med i går? Etter at “bror” delte “sannheten” om Anna på Kvinneguiden, kom hun med et innlegg der hun sa at hun ville åpne kommentarfeltet sitt og at alle kunne stille henne spørsmål. Kommentarfeltet ble stengt igjen etter at spørsmål nr. 94 var kommet inn.

I dag forventet jeg at det skulle komme svar fra henne, men i stedet var alt slettet.

Jeg lurer på: Er det noe hemmelig på gang mellom Isabel Raad og Pierre? Jeg har fulgt litt med på snappene deres der de begge snapper at de fester og de begge snapper at de spiser junkfood. Begge snapper også at de ikke får sove. Vi vet jo at de har møttes i smug. Kanskje de bare prøver å overgå hverandre på snap.

Jeg lurer på: Kommer Joanna, tidligere venninne av Ariel, til å skrive noe om det havarerte vennskapet deres? Da hun startet bloggen sin sa hun klart ifra at hun ville fortelle hva som egentlig skjedde mellom dem da de var i London. Veldig mange lesere har lurt nettopp på dette.

Juicy! Så da ventet vi i spenning, uten at det skjedde noe. Noen lesere begynte å bli utålmodige, og de spurte henne om når hun ville si noe. Da skrev hun dette:

(Skjermdump jujurocks.blogg.no)

Leser man bloggen til Joanna vil man se at hun har nevnt en hel det mellom linjene.


Jeg lurer på: Har Kristine Ullebø silikonpupper? Veldig mange lurer. Så da lurer jeg også.

Bbye❤️ xoxo

16 thoughts on “HVA LURER JEG PÅ? 

 1. Jeg har ikke ord for hvor høyt jeg elsker denne bloggen her. Hvordan du skriver, at du tenker over og irriterer deg over de samme tingene som jeg og tydeligvis veldig mange andre også gjør, og at du tar for deg disse sakene på en helt fantastisk måte.
  Jeg er så pinlig nysgjerrig, og den første til å innrømme det. Og du kjære deg, du fòrer meg med akkurat det jeg trenger for å bli tilfreds. Så tusen takk. Du gjør en skikkelig bra jobb.

 2. Jeg lurer på hvor lenge SE skal juge rompa si. På bloggen hennes er det et nytt bilde hvor det er skikkelig åpenbart. Ser mest ut som hun har på seg bleie under shortsen.

 3. Gøyal og velskrevet blogg!👍🏻😊
  -og nå begynner jeg jammen å lure på om SE har vært og fikset på hoftene og, ref. nyere bilder på bloggen.

 4. Jeg sendte inn spørsmål til henne angående hva som ble publisert på kvinneguiden. Også linket jeg til ditt innlegg “bror forteller”.
  Jeg trenger nødvendigvis ikke å ha rett. Mistenker at hun ble informert om dette ved spørsmålsrunden. Og hun valgte å blåse av hele greia 🙄 Rare er at hun har slettet flere innlegg.
  Leste igjennom alle spørsmålene, og var ingen som inneholdt dette med hva broren hadde kommentert på KG. Synes dette er veldig merkelig! Og tenker at det som ble sagt, må nesten være sant. Ellers hadde hun nok forsvart seg selv!

Leave a Reply