INFO FRA BLOGG.NO

Hei<3

I dag kom blogg.no med ny info/påminnelse om opphavsretten iht. åndsverksloven. Det kom ikke som en overraskelse og jeg føler dette kom som et resultat av at jeg har mailet litt frem og tilbake med dem.

Jeg ønsker selvfølgelig å følge retningslinjene som er satt. Jeg har postet bilder av personer som jeg ikke hadde fått tillatelse av, og det beklager jeg. Jeg gjorde dette i god tro da jeg så at flere andre bloggere også gjorde det samme. Jeg har nå ryddet opp i dette og mener selv at bilder og tekst som brukes kan forsvares iht. åndsverksloven.

Dette var en av grunnene til at bloggen min ble slettet hos blogg.no. Den andre grunnen var at jeg hadde skrevet noen innlegg som de ikke likte. Eller la meg tippe, det var noen av toppbloggerne som ikke likte. Da jeg etterspurte hvilke innlegg dette dreide seg om, fikk jeg ikke noe svar.

Jeg må si at blogg.no har en stor jobb å gjøre selv. Daglig ser jeg videoer og bilder hentet fra forskjellige steder på nettet, som enkelte av toppbloggerne bruker fritt. Gjelder ikke åndsverksloven for toppbloggerne hos blogg.no? Jeg har nå tenkt å gå bloggemiljøet nøyere etter i sømmene og vurdere å rapportere det jeg ser.

Les hele infoen fra blogg.no HER Jeg kan ikke se at blogg.no har tatt med § 23 og § 23a i sine retningslinjer.


(Skjermdump lovdata.no)

Jeg kommer ikke til å slette noen av tekstene mine og sier med dette: Takk for meg blogg.no, vi sees aldri!

Bbye❤️ xoxo

18 thoughts on “INFO FRA BLOGG.NO

  1. Bilder av personer du ikke har fått tillatelse av? Hvem? Du har vel ikke akkurat fått tillatelse av noen eller..

  2. Stå på! Er helt utrolig hvordan toppbloggerne kan kjøre på hvordan de vil uten konsekvenser.. money talks🙄

  3. Good for you!! 💪🏼💪🏼
    Makan til forskjellsbehandling da, blogg.no 😡 De er i lomma på toppbloggere 😏 Kan tenke meg de har sutra fælt nå..

  4. Haha, blogg.no har vel fått noen klager fra toppbloggerne da, brått så tjener de ikke så mye på de. hvem vet 😛

  5. Hei jeg elsker dere og bloggen! Men det gjør meg trist at dere ikke tjener noe på dette når dere gjør så grundig og flott jobb. Hva om dere skaffer dere ett hemmelig nr som vi lesere kan vippse over til dere som vi vil? 🙂

    1. Takk for at du elsker bloggen vår <3 Fint at du tenker på oss, vi klarer oss heldigvis fint med vanlige jobber 🙂

Leave a Reply