INFO FRA BLOGG.NO

Hei<3

I dag kom blogg.no med ny info/påminnelse om opphavsretten iht. åndsverksloven. Det kom ikke som en overraskelse og jeg føler dette kom som et resultat av at jeg har mailet litt frem og tilbake med dem.

Jeg ønsker selvfølgelig å følge retningslinjene som er satt. Jeg har postet bilder som jeg ikke hadde fått tillatelse for, og det beklager jeg. Jeg gjorde dette i god tro da jeg så at flere andre bloggere gjorde det samme. Jeg har nå ryddet opp i dette og mener selv at bilder og tekst som brukes kan forsvares iht. åndsverksloven.

Dette var en av grunnene til at bloggen min ble slettet hos blogg.no. Den andre grunnen var at jeg hadde skrevet noen innlegg som de ikke likte. Eller la meg tippe, det var noen av toppbloggerne som ikke likte set. Da jeg etterspurte hvilke innlegg dette dreide seg om, fikk jeg ikke noe svar.

Jeg må si at blogg.no har en stor jobb å gjøre. Daglig ser jeg videoer og bilder hentet fra forskjellige steder på nettet, som enkelte av toppbloggerne bruker fritt. Gjelder ikke åndsverksloven for toppbloggerne hos blogg.no? Jeg har nå tenkt å gå bloggemiljøet nøyere etter i sømmene og vurdere å rapportere det jeg ser.

Les hele infoen fra blogg.no HER Jeg kan ikke se at blogg.no har tatt med § 23 og § 23a i sine retningslinjer.


(Skjermdump lovdata.no)

Jeg kommer ikke til å slette noen av tekstene mine og sier med dette: Takk for meg blogg.no, vi sees aldri!

Bbye❤️ xoxo