INFO FRA BLOGG.NO

Hei<3

I dag kom blogg.no med ny info/påminnelse om opphavsretten iht. åndsverksloven. Det kom ikke som en overraskelse, og jeg føler dette kom som et resultat av at jeg har mailet litt frem og tilbake med dem. 

Jeg ønsker selvfølgelig å følge retningslinjene som er satt. Jeg har postet bilder av personer som jeg ikke hadde fått tillatelse av, og det beklager jeg. Jeg gjorde dette i god hensikt da jeg så at flere andre bloggere også gjorde det samme. Jeg har nå ryddet opp i dette og mener selv at bilder og tekst som brukes kan forsvares iht. loven. 

Dette var en av grunnene til at bloggen min ble slettet hos blogg.no. Den andre grunnen var at jeg hadde skrevet noen innlegg som de ikke likte, eller la meg tippe, noen av toppbloggerne likte ikke. Da jeg etterspurte hvilke innlegg dette dreide seg om, fikk jeg ikke noe svar. 

Jeg må si at blogg.no har en stor jobb å gjøre. Daglig ser jeg videoer og bilder hentet fra forskjellige steder på nettet, som enkelte toppbloggerne bruker fritt. Gjelder ikke loven for toppbloggerne? Dette gjør meg forbanna!
Jeg har nå tenkt å gå bloggemiljøet nøyere etter i sømmene, og jeg kommer til å rapportere det jeg ser. Likhet for loven! Les hele infoen fra blogg.no HER

Kan heller ikke se at blogg.no har tatt med § 23 og § 23a i sine retningslinjer. Det er denne loven jeg forholder meg til når jeg publiserer bilder og sitater.


(Faksimile lovdata.no)

Det skrives litt om bloggen min på Kvinneguiden og i andre kommentarfelt. Det diskuteres i hvorvidt jeg bruker bilder ulovlig eller ei. Som sagt, jeg har nå ryddet opp i det som var ulovlig, og da håper jeg blogg.no/Nettavisen følger opp og gjør det samme med alle sine bloggere.

Jeg kommer ikke til å slette noen av tekstene mine og sier med dette: Takk for meg blogg.no, vi sees aldri!

Bbye❤️ xoxo

Advertisements

18 kommentarer om “INFO FRA BLOGG.NO

  1. Bilder av personer du ikke har fått tillatelse av? Hvem? Du har vel ikke akkurat fått tillatelse av noen eller..

  2. Stå på! Er helt utrolig hvordan toppbloggerne kan kjøre på hvordan de vil uten konsekvenser.. money talks🙄

  3. Good for you!! 💪🏼💪🏼
    Makan til forskjellsbehandling da, blogg.no 😡 De er i lomma på toppbloggere 😏 Kan tenke meg de har sutra fælt nå..

  4. Haha, blogg.no har vel fått noen klager fra toppbloggerne da, brått så tjener de ikke så mye på de. hvem vet 😛

  5. Hei jeg elsker dere og bloggen! Men det gjør meg trist at dere ikke tjener noe på dette når dere gjør så grundig og flott jobb. Hva om dere skaffer dere ett hemmelig nr som vi lesere kan vippse over til dere som vi vil? 🙂

    1. Takk for at du elsker bloggen vår <3 Fint at du tenker på oss, vi klarer oss heldigvis fint med vanlige jobber 🙂

Legg inn en kommentar