“BROR” FORTELLER

Hei dere<3

I går kveld kom “broren” til mammaen – Anna Rasmussen, med en oppklaring av hendelser innad i familien Rasmussen. Dette valgte han poste på Kvinneguiden. Innlegget ble senere slettet av moderator, men jeg tok selvfølgelig screenshot av det hele.

Dette innlegget virker troverdig da det omtaler detaljer som (kanskje) bare familie ville visst om, men man kan ikke vite helt sikkert om det faktisk er broren som har skrevet dette. Jeg har fått noen henvendelser fra folk som sier at dette er skrevet av broren, Chris. Personlig synes jeg det er meget merkelig at broren ønsket gå ut med sin historie nettopp på Kvinneguiden, der han må ha visst at han ville bli moderert rimelig kjapt. Men samtidig visste han sikkert at han ville nå ut til mange på kort tid, og det var nok hensikten.

Jeg må si jeg reagerer på hvordan “bror” omtaler voldtekten Anna opplevde for noen år tilbake, og sier at hun ikke gadd å anmelde engang. Gadd?

Vel, jeg vet ikke om “bror” er bror, men sannheten ligger sikkert et sted midt mellom hennes og hans forklaring.

Vær så god:(Faksimile bror hos kvinneguiden)

Med dette sørget han også for flere klikk til Annas blogg, da vi lesere venter på en reaksjon fra henne.

Bbye❤️ xoxo