“BROR” FORTELLER

Hei dere<3

I går kveld kom “broren” til mammaen – Anna Rasmussen, med en oppklaring av hendelser innad i familien Rasmussen. Dette valgte han poste på Kvinneguiden. Innlegget ble senere slettet av moderator, men jeg tok selvfølgelig screenshot av det hele.

Dette innlegget virker troverdig da det omtaler detaljer som (kanskje) bare familie ville visst om, men man kan ikke vite helt sikkert om det faktisk er broren som har skrevet dette. Jeg har fått noen henvendelser fra folk som sier at dette er skrevet av broren, Chris. Personlig synes jeg det er meget merkelig at broren ønsket gå ut med sin historie nettopp på Kvinneguiden, der han må ha visst at han ville bli moderert rimelig kjapt. Men samtidig visste han sikkert at han ville nå ut til mange på kort tid, og det var nok hensikten.

Jeg må si jeg reagerer på hvordan “bror” omtaler voldtekten Anna opplevde for noen år tilbake, og sier at hun ikke gadd å anmelde engang. Gadd?

Vel, jeg vet ikke om “bror” er bror, men sannheten ligger sikkert et sted midt mellom hennes og hans forklaring.

Vær så god:(Faksimile bror hos kvinneguiden)

Med dette sørget han også for flere klikk til Annas blogg, da vi lesere venter på en reaksjon fra henne.

Bbye❤️ xoxo

23 thoughts on ““BROR” FORTELLER

 1. Du vet jeg elsker bloggen din men dette synes jeg du burde slette raskt. Slike sensitive ting som vi ikke vet noe om og som omhandler slikt burde ikke spekuleres i. De skyldige vil alltid så tvil og være enormt ødeleggende….

  1. Takk for konstruktiv kritikk, og ros<3 Noen vil si det motsatte av det du sier, siden Anna har postet sensitiv info i årevis på sin blogg. Jeg synes dette, som er spredd over hele nettet nå, skal postes. Det vil ikke si at jeg tar noens side. Anna har i dag åpnet sitt kommentarfelt for spørsmål, tilfeldig? Tror ikke det!

 2. Hvorfor skal hun slette? Folk er så sårbare for tiden. Ingenting er jo lov??
  Det er HAN selv som har skrevet dette, så derfor har hun all rett til å skrive om det også!
  Stå på❤

 3. Wow sterk lesing egentlig.. I grunnen veldig trist. Han har bekreftet flere rykter, bror eller ikke. Jeg fanget opp Rogalands dialekt der i hvert fall.
  Bra levert igjen Adina 👍🏼☺️

 4. Anna ligger som nr 1 på blogg.no og har hengt ut familiemedlemmer (på det groveste) gjennom sine “utblåsninger” i lang tid. Hun har en stor stemme som hun virkelig har brukt. Jeg sier verken det ene eller det andre. Men en sak har alltid to sider. Og jeg forstår faktisk at andre familiemedlemmer føler på frustrasjon og at det kan renne over for de og.

 5. Jeg kan bekrefte at det var Chris som skrev det innlegget. Og alt er sant. ingen vil kjøpe huset hennes i Stavanger, nettopp fordi alle vet hva hun har gjort mot familien sin. Foreldrene til Anna er verdens snilleste mennesker og vil fortsatt det beste for henne! Men Chris er drittlei at hun skal svartmale familien.

 6. Hei! Jeg er såå nysgjerrig her, men nysgjerrigheten blir ikke tilfredsstilt, da bildene ikke synes 😩

  1. Hei. Beklager at ikke alt er som det skal på dette innlegget. Det mangler noe tekst, jeg aner ikke hvorfor og jeg prøver å finne resterende i arkiv. Går det ikke må jeg fjerne hele innlegget, dessverre!

   1. Supert, har lest gjennom alle innleggene dine nå, super blogg! Bra at det kommer frem litt bak fasadene, på en humoristisk og godt skrevet måte. Tommel opp!

 7. Ja, ser at i de eldre innleggene så mangler det endel skjermdumper fra blogger. Men det går fint, bare dette innlegget fra “broren” jeg ble veeeeldig nysgjerring på 🙂

Leave a Reply