MER INFO OM BLOGGEN MIN

Jeg har nå fått tilbud om å fortsette bloggen hos blogg.no mot at jeg sletter noen bilder og innlegg. Dette måtte gjøres innen en viss frist.

Jeg har ikke bestemt meg, fortsettelse følger.

Bbye❤️ xoxo

18 thoughts on “MER INFO OM BLOGGEN MIN

 1. Så blogg.no har tatt på seg rollen som “gestapo”. De skal bestemme hva du skal skrive. Og sletter deg hvis du ikke følger deres regel. Det er ytringsfrihet i Norge. Det er helt uhørt at de i de hele tatt har sletta bloggen din i utgangspunktet! De har tunga langt opp i ræ*a, nei, mente hånda langt oppi lommeboka til toppbloggerne! Dette er så drøyt at du burde ha kontaktet VG (eller media selv).

 2. Om du flytter tilbake til blogg.no så vet vi jo at du har visse begrensninger på hva du skriver og da faller jo all grunn til å lese bloggen din bort. Hvilke innlegg er det de vil du skal ta bort?

  veldig gøy å lese bloggen din!

 3. Syns ikke blogg.no fortjener deg egentlig…. du fortjener bedre respekt enn dette. Behold bloggen din her, slik at du være kreativ og gjøre slik du vil innen rimelige grenser selvfølgelig 🙂
  ❤❤❤

 4. Det synes jeg ikke du skal gjøre. Det er en form for utpressing, og jeg lurer på om du ikke blir lurt.
  De vil med dette kunne presse deg i andre saker også, det er en måte å få kontroll på deg på.
  Gjør du det så vil jeg ikke lese bloggen din noe mer, rett og slett fordi jeg ikke vil støtte en blogg som gjør knefall på denne måten. De bloggerne som blogg.no vil skjerme er bloggere som har godt av å bli tittet i kortene. Bloggnorge har i mange år fått herje fritt, så det var gull å finne en blogg som faktisk kunne irettesette dem.
  At du i det hele tatt vurderer det etter den behandlingen du fikk er merkelig. Er det pengene som lokker?

  1. Hei. Først vil jeg si at jeg ikke tjener penger på bloggen. Jeg er ikke en type blogg som vil bli tatt under vingene til Nettavisen, og har heller ingen ønsker om det.
   Jeg tror nok jeg blir her. Men jeg skal ha detaljerte svar fra blogg.no
   Digger at dere engasjerer dere<3

 5. Da synes jeg du heller anal fortsette her hvor du man skrive fritt (forhåpentligvis). Kjedelig hvis du ikke kan skrive om enkelte ting fordi blogg.no ikke vil at du skal det.

 6. Åh herregud, mente SKAL i den forrige kommentaren min, ikke anal! Hadde på engelsk tastatur så det ble autocorrectet 🙂 Haha!

 7. Syns du skal holde deg her jeg! At blogg.no skal drive og holde deg under lupen, samt typ tvinge deg til å slette eldre innlegg blir bare for latterlig. Som Tina skrev lengre oppe, de har henda sine altfor dypt i toppbloggernes lommebok ass. Smh

 8. Fy fader! Blogger hvor barn utleveres så det synger etter, for ikke å snakke om eks’er og andre tredjepersoner, og folk som aldri klarer å reklamemerke, det vil Nettavisen ha! Men en som våger å påpeke alt det idiotiske disse toppbloggerne driver med, nei det vil de ha seg frabedt… ikke bli med i stallen deres igjen…

 9. De vil bare kneble deg og ha deg under kontroll. Vel, sånn jeg kjenner Frk Adina så lar hun seg ikke kontrollere 💪🏼 Det er derfor denne bloggen er unik og det er derfor vi digger deg! 😁 Hvis de skal ha siste ord i dine innlegg så mister bloggen sin power.. Smart som du er så lagde du en backup! Suck on that bitcheees 😜

Leave a Reply