UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 16

UKAS CLICKBAIT: 

Isabel S Raad skrev innlegget: «Jeg elsker han fortsatt.» Med dette fortalte hun meg og alle andre at hun ikke var kommet over Pierre enda. Ikke så rart, tenkte jeg, bruddet var jo ganske så ferskt. Pierre er nå tilbake i Oslo. Jeg leste videre, og hadde allerede hentet papir for å tørke tårene som jeg visste ville komme, dette blir trist.

Jeg forventet meg et langt, ærlig og trist innlegg om svunnen kjærlighet. Det jeg derimot fikk, var en historie om at hun hadde drømt at hun var med i «Gossip Girl» og var kjæreste med en av karakterene, Chuck Bass. Hun digget serien da den gikk på TV, og var «forelsket» i Chuck.

Fy flate, jeg snøt meg kraftig i papiret og klasket PCen hardt igjen.

UKAS TRENINGSFRØKEN: 

Denne uka har frøken Sraad trent, og på snap var vi vitne til trappeløping og push-up. Nå skal det sies at frøkna ikke er helt utrent, hun får rimelig grei trening slik som hun løper som en galning mellom vippetime, frisør, fillerstime, solarium, laser og negltime. 

Nå viser det seg at hun visstnok kun har et mål med treningen, nemlig å bli fit og føle seg vel til hun skal hoppe i bikinien om noen uker. Hvis ikke frøkna nå føler seg vel i bikini, så vet ikke jeg. Her har hun brukt massevis av tid og penger på operasjoner, så skal hun plutselig ikke føle seg vel? 

(Faksimile sraad.blogg.no)


UKAS (IRRITERENDE) COMEBACK: 

Mammaen er tilbake. Hvem hadde trodd det? Alle sammen, tipper jeg.

Hun har brukt tiden godt. Vært på ferie i Danmark, skrevet en hel del på boken og laget ferdig mange innlegg som ligger klare til å postes på bloggen. 

Må si jeg finner det merkelig at hun nå kommer tilbake, fit for fight, og later som om ingenting har hendt. Hun forlot bloggen fordi hun var langt nede av forskjellige hendelser. Vi hørte om krangler og trusler, og vi hørte om overfall. Hva skjedde egentlig? 

UKAS REBELL: 
Martine Halvorsen aka Martinehalvs hadde et innlegg kalt: «Mat som tar knekken på magefettet.» Hun sa rett ut at slike artikler gjorde at hun ville spy hver gang de dukket opp. Hun sier: — Det er helt i orden å spise variert, trene og jobbe for en bra fysisk helse, men disse artiklene har ingenting med noen av de faktorene å gjøre. Lek, nyt, opplev, beveg deg, dans og spis det som er det beste for kroppen din. Gi nå litt blanke i det magefettet vi blir påmint om konstant.

Jeg personlig tror hun har glemt noe viktig her. Magefettet er noe av det farligste vi kan ha på kroppen, spesielt om det er mye. Det øker risikoen for overvekt, diabetes, hjerte – og karsykdommer, kreft og depresjon. Så artikler som hun vil spy av, burde hun kanskje ta seg tid til å lese. 

Martine viser her hva hun mener om magefett: kos deg og spis potetgull!

(Faksimile martinehalvs.blogg.no)

Til sist vil jeg komme med en liten teaser på hva neste uke vil bringe. Jeg har fått kloa i litt gossip, noe som mange har lurt på om en viss blogger. Følg med!

Bbye❤️ xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Advertisements

35 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 16

 1. Var veldig beleilig at mora var tom og ikke hadde noe å gi rett før de skulle på ferie 😏 Slik holde interessen oppe, få klikk og samtidig ikke jobbe på en uke. Hrmf

   1. Det rimer ikke mye med det hun sa før de skulle på ferie.. Hun hadde ingenting å gi, hun var tom.. Bra taktikk for å holde på klikk der altså!

 2. Jeg tror SE har blittt obs på denne bloggen. Hun har skrevet mye i det siste om hvor fantastiske leserne sine er og delt mye hun selv beskriver som veldig personlig, kanskje for å få mer tillit. Samtidig som hun poster fire-fem bilder hvor puppene hennes tyter ut av treningsbh’n, såklart. 😂

   1. Jeg VET jo det ikke, men synes de «dere lesere er sååå fantastiske» og «nå er jeg skikkelig ærlig og personlig med dere»- innleggene kom på løpende bånd like før blogg.no fjernet bloggen din. Det virker bare litt påtatt.

 3. Veldig bra som alltid. Tror jeg må åpne min gamle blogg igjen så det blir enklere å følge. Har lyst til å kjøre dobbelt blogg, men får se litt på det.

 4. Tilbaketråkk: Nettstedstittel
 5. Jeg tenker at når bloggere må lokke til seg lesere hver enda dag med fristende clickbaits, så er det jo for at de vet at bloggen deres i utgangspunktet er gørrkejedelig??!

 6. Igjen, elsker bloggen din! Ønsker deg virkelig alt godt. Du gjør en veldig god jobb og jeg gleder meg allerede til neste innlegg ☺💛

 7. Skriver du aldri noe om fotballfrua? Redd for søksmål? Topp blogg! Men savner stoff om Verdens Mest Travle Fotballfrue som bruker 45 min på å finne en genser/bruker en hel arbeidsdag på å shoppe Missonihåndklær og cupcakes til vesle Narnia.

 8. Åh, så bra å finne deg igjen her. Jeg fikk litt hetta når siden på blogg.no ikke kunne vises! Så bra at du er vel informert og har lest deg opp på lovverket <3 stå på. Heier på deg!!

 9. I kommentarfeltet på Ranvei sitt siste innlegg, ligger det en kommentar som tipser om denne bloggen. Sier at bildene osv til Ranvei blir misbrukt her. Ville bare tipse deg om det Adina. Ikke la deg knekke, fortsett å blogge. Dette er den beste bloggen!

 10. Er pilotfrue hjemmeværende? Jobber hun? Hva jobber hun med i tilfelle? Eller er det bloggen som er jobben hennes? Og. Ikke minst. Er hun gravid?

 11. Ville tipse deg om den lille annonsesmellen SE gikk på. Hun la ut et innleg 23/4 om tancare og sa fargen hun hadde på bildet var etter en tur i solarium, for tre dager siden la hun ut bilde på ig der det sto «lukten av spraytan og bensin»
  Hva synes du om at hun «lurer» leserne sine på den måten? Personlig synes jeg det burde bli satt mer lys på når de skriver annonseinnlegg om kosttilskudd o.l som ikke har noen effekt. Dessverre er det vell en god del som har bestilt tancare allerede…

Legg inn en kommentar