HUN SKAPER KROPPSPRESS

Det skal handler om Sophie Elise igjen. Ja, jeg vet, det kan bli litt mye om henne. Men nå er det virkelig ikke min feil at hun elsker å bruke provokasjon som middel for å få oppmerksomhet. Og jeg elsker å bli provosert, tydeligvis.

Nå kan det for noen virke som om jeg hater eller misliker Sophie Elise men det er feil. Jeg liker mye av det hun skriver, og hun har mange av de samme hjertesakene som meg. Nylig skrev hun et innlegg kalt “Dette holder meg våken om natta.”, en nydelig tekst som traff meg midt i hjerterota. Fantastisk fint. Men de siste par årene syns jeg det har blitt vel mye fokus på kropp og vært en del selvmotsigelser.

Sophie Elise har sagt – etter at hun selv fikk større rumpe og endelig ble fornøyd med hvordan hennes egen kropp så ut, at vi alle må være fornøyd med den kroppen vi har. Vi må slutte tenke kropp og at vi må ta avstand fra dette kroppshysteriet som herjer. Hun oppfordret oss også til å trykke unfollow på instagram kontoer som fikk oss til å føle oss mindre pene og som ga oss komplekser. Dette hadde nemlig hun selv gjort.

Vel, nå mener jeg at hun selv har en slik instagram konto som hun her beskriver, en som gir et urealistiske bilde på kropp og gir jenter komplekser. Kontoen hennes er full av halvnakne bilder der spesielt rumpa står i fokus. Og den kommer ikke av trening, som vi

Sophie Elise trener mye forskjellig og i det siste har fokuset vært på hoftene. Jeg leste nettopp at det var rumpa som hadde hovedfokus når hun trente, men nå er det visst hoftene. For hun ønsker å motvirke “Hip dips”, som hun sier.

Har noen av dere hørt om “Hip dips?” Nei? Ikke jeg heller. Jeg måtte brukte min gode venn, Google, og fant fort ut hva dette er. Det er et lite søkk i hoften som gjør at hoften ikke ser like rund og formfull ut som Kim Kardashians sin. Så da vet vi det.

Og takk skal Sophie Elise søren meg ha, som gir meg og sikkert flere nok et kompleks. Et kompleks som jeg virkelig ikke ante jeg hadde.

(Skjermdump femniq.com)

Jeg tenker at hun må virkelig bruke mye tid i speilet og på nettet for å lete etter ting hun kan perfeksjonere ved seg selv. Det er og blir en sykdom.

Vi har mange bevis for at Sophie Elise ofte tar snarveier, kamuflert som trening og vektøkning. Derfor ønsket jeg undersøke om det også fantes snarvei for å unngå “Hip dips.” Og det gjør det. Man kan fjerne fett fra midje og lår for å fylle i rumpa (BBL) og hofter. Man kan også fylle fettet andre steder på kroppen, som feks. i ansiktet.

Bbye❤ xoxo

6 thoughts on “HUN SKAPER KROPPSPRESS

  1. Sett VG helg intervju med Triana? Hun hevder at rumpa er ekte og at hun har en PT som er god på rumpetrening…jaha. Helt ok at folk opererer seg, men tror hun folk er så dumme?

  2. De må gjerne operere seg til de ligner gud vet hva, men hvor dumme tror de vi andre er? Rumpa til SE og Triana er megasvære og helt ute av proporsjoner med de små kroppene de har. Herregud, damene er jo bare halvannen meter høye, men har bakender som gospeldamer fra sørstatene …

Leave a Reply