HVA LURER JEG PÅ?

Jeg lurer på: Hva feiler det folk som må løse konflikter med først å stalke folk, for så å utøve vold? Rykter sier at mammaen og Jan var på handletur på Sørlandssenteret onsdag før påske, der de ble angrepet av fem(!) personer inne på en butikk. En var en kjenning av familien i Stavanger og paret. 

Jeg har ikke ord. Samme hva folk sier og mener om mammaen og Jan, dette fortjener de virkelig ikke. 

PS. Det var lesere som tipset meg om saken i kommentarfeltet. Etter litt gransking her og der, forstår jeg det slik at ryktet stemmer. Men ta nå dette med en klype salt.


Jeg lurer på: Hvorfor kan ikke Sophie Elise bare legge kortene på bordet og innrømme at rumpa hennes er kjøpt og betalt? Det kommer stadig bevis etter bevis på nettet, også på hennes egen blogg. Selv påsto hun først at rumpa kom av vektøkning, nå sier hun det er av trening.

Jeg lurer på: Hvorfor synes en del av dere at det er et problem at jeg har valgt å være anonym? Mange bloggere velger nettopp dette. Og alle dere som kommenterer her på bloggen er også anonyme, selv om noen man kaller seg «Marit» eller «Tone.»  Det går begge veier, liksom. Denne bloggen handler ikke om meg derfor ser jeg ikke problemet. Jeg kan stå for det jeg skriver, om noen lurte på det. 

Jeg lurer på: Kommer Pierre Louis – eksen til Isabel S Raad, slå tilbake på alt hun har skrevet om han? For det var ikke akkurat ros hun kom med. Hun har i ettertid sagt at hun har snakket med han og møtt han.

Pierre har bedt folk sende han kopier av hva hun skrev om han, da hun nå har slettet alt. Han har lovet oss en vlogg. Jeg sitter klar med popcorn.

Jeg lurer på: Er det slutt mellom Sophie Elise og Mathias igjen? Hun har ikke nevnt han siden hun var på besøk hos han på Malta, og bilder er blitt fjernet fra hennes Instagram. Hun har også skrevet endel om det å være deppa.

Nå er hun hjemme i Harstad på påskeferie. Regner kanskje med at Mathias også er i Harstad, siden han også kommer derifra. Ikke hørt noe om at de har møttes i påsken.

Til sist vil jeg takke hver og en av dere som har klikket dere inn på bloggen, tusen takk<3

PS. Husk «UKAS SETT OG HØRT I MORGEN.»

God Påskeaften, alle sammen! 🐣☀🌼

Bbye❤ xoxo

Advertisements

Legg inn en kommentar