HVA LURER JEG PÅ?

Jeg lurer på: Hva feiler det folk som må løse konflikter med først å stalke folk, for så å utøve vold? Rykter sier at mammaen og Jan var på handletur på Sørlandssenteret onsdag før påske, og der de ble angrepet av fem(!) personer inne på en butikk. En av angriperne var en kjenning av familien.

Jeg har ikke ord. Samme hva folk sier og mener om mammaen og Jan, dette fortjener de virkelig ikke.

PS. Det var lesere som tipset meg om saken i kommentarfeltet. Etter litt gransking her og der så forstår jeg det slik at ryktet stemmer. Men ta dette med en klype salt.


Jeg lurer på:
Hvorfor kan ikke Sophie Elise bare legge kortene på bordet og innrømme at rumpa hennes er kjøpt og betalt? Det kommer stadig bevis etter bevis på nettet, også på hennes egen blogg. Selv påsto hun først at rumpa kom av vektøkning, men nå kom den visst av trening.

Jeg lurer på: Hvorfor mener en del av dere at det er et problem med at jeg har valgt å være anonym? Denne bloggen handler ikke om meg så derfor ser jeg ikke det problemet. Og jeg kan stå for det jeg skriver, om noen lurte på det.

Jeg lurer på: Kommer Pierre Louis – eksen til Isabel S Raad, til å slå tilbake på alt hun har skrevet om han? For det var ikke akkurat hjerter og ros hun kom med. Hun har i ettertid sagt at hun har møtt han for å snakke. Pierre har bedt folk sende han kopier av hva hun skrev, da hun har slettet alt. Han har lovt oss en vlogg. Jeg sitter klar med popcorn.

Jeg lurer på: Er det slutt mellom Sophie Elise og Mathias igjen? Hun har ikke nevnt han siden hun var på besøk hos han på Malta, og noen bilder er blitt fjernet fra hennes Instagram. Hun har også skrevet endel om det å være deppa.

Nå er hun hjemme i Harstad på påskeferie. Kanskje Mathias også er der på ferie, da han kommer fra samme by.

God Påskeaften, alle sammen! 🐣☀🌼

Bbye❤ xoxo