HVEM ER DENNE KAREN

Fabian Raw eller Fabian Venjar Raae som han egentlig heter, er kjæresten til Kristine Ullebø. I det siste har Kristine og Fabian gjort det til en artig greie å filme uvitende mennesker i forskjellige settinger, le rått av dem for så å legge alt ut på snap.

Etter massiv kritikk valgte Kristine å komme med et innlegg der hun la seg flat og beklaget oppførselen sin. Hun sa at dette aldri skulle skje igjen. Flott gjort. Fabian derimot, han fortsatte med sin store hobby. Da Kristine kom med en unnskylding valgte Fabian å holde seg taus. I siste innlegget hans skrev han dette:

(Skjermdump fabianraw.blogg.no)

Jeg måtte selvfølgelig legge til denne Fabian på min egen snap for å finne ut hva han syntes var så interessant og gøy med å filme uvitende mennesker. Jeg ble ikke veldig imponert, for å si det sånn. Makan til oppførsel og vas. Han er nå borte fra min snap.

I kommentarfeltet på hans egen blogg er leserne forbanna og provosert av det de leser og ser. De mener han er pompøs og pretensiøs. Men det virker ikke som han bryr seg særlig om kritikken.

De fleste mener Kristine er for god for denne typen, at han kommer til å såre henne. Folk sier også at Kristine har forandret seg mye etter at hun traff Fabian – blitt mere intellektuell uten at jeg personlig ser noe galt i akkurat det.

Bbye❤ xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com