HVA LURER JEG PÅ

Jeg lurer på: Har Sophie Elise tatt fillers i leppene igjen? Hun nekter for det og sier at leppene bare har blitt sånn, altså større enn det de var i forrige mnd. Hun sier også at det er over ett år siden hun fylte på.

Restylane kan noen ganger sitte lenge i, lenger enn det som er normalt (ca. 3 mnd.) Men jeg har aldri hørt at leppene også blir større i samme slengen. Hun sier også at tannreguleringen hun nettopp har fått har gjort at leppene ser større ut.

Enten er hun veldig flink til å sminke leppene større, flink til å ta bilder eller så lyver hun. Sist hun sendte live var det ikke til å unngå å se at overleppa var betydelig større.

Jeg lurer på: Hvorfor synes Anne Brith at det er greit at datteren på 11/12 år har begynt å blogge? Hun har selv klaget over hvor mye hat hun får på bloggen, og at folk er ufine. Så hvordan kan hun tro at datteren vil slippe unna, da? Personlig er jeg helt imot å eksponere barn på SoMe, men ser dessverre at mange bloggere også bruker sine barn i reklamer.

Jeg lurer på: Hvorfor redigerer Anne Brith sine bilder og bruker filter? Er ikke det å sende ut feil signaler til sine barn?

Jeg lurer på: Nå som det kan virke som om Pierre Louis er hjemme igjen fra innspilling av Paradise Hotel Sverige, vil vi få høre hans versjon av dramaet med Isabel S Raad? Er det en mulighet for at de finner tilbake til hverandre?

Jeg lurer på: Hvorfor mener noen at denne bloggen mobber når jeg selv at jeg verken mobber eller hetser. Jeg tar opp ting som jeg vet mange lesere lurer på, og jeg forsøker ha en humoristisk vri på det hele. Det må da være lov å spøke med personer i som har valgt offentligheten uten at noen må dra mobbekortet?

Jeg lurer på: Hva har Ariel Søyland gjort mot sin tidligere venninne Joanna? De to var bestevenninner og flyttet sammen til London. Men der skjedde det noe som gjorde at Joanna dro hjem igjen og vennskapet tok slutt. Joanna har lovet å fortelle hvor fryktelig Ariel har vært mot henne og andre. Jeg venter i spenning!

Bbye❤xoxo