HVA LURER JEG PÅ?

Jeg lurer på: Har Sophie Elise tatt fillers i leppene igjen? Hun nekter for det og sier at leppene bare har blitt sånn, altså større enn det de var i forrige mnd. Hun sier også at det er over ett år siden hun fylte på.

Jeg vet at Restylane noen ganger kan sitte lenge i, lenger enn det som er normalt (ca. 3 mnd.) Men jeg har aldri hørt at leppene også blir større i samme slengen. Hun sier også at tannreguleringen hun nettopp har fått har gjort at leppene ser større ut.

Enten er hun veldig flink til å sminke leppene større, flink til å ta bilder eller så lyver hun. Sist hun sendte live var det ikke til å unngå å se at overleppa var større.

Jeg lurer på: Hvorfor synes Anne Brith at det er ok. at datteren Annika (11/12 år) har begynt å blogge? Hun har selv klaget over hvor mye hat hun får på bloggen og at folk er så ufine. Så hvordan kan hun tro at datteren vil slippe unna.

Personlig er jeg helt imot å eksponere barn på SoMe men ser dessverre at mange bloggere også bruker sine barn i reklamer.

Jeg lurer på: Hvorfor redigerer Anne Brith sine bilder og bruker filter? Er ikke det å sende feil signaler til sine barn? Hun viser med dette at hun ikke er fornøyd med sitt eget utseende.

IMG_3943(Faksimile Dagbladet.no)

IMG_3942(Faksimile annebrith.blogg.no)

Jeg lurer på: Nå som det virker som Pierre Louis er hjemme igjen etter innspilling av Paradise Hotel Sverige, vil vi få høre hans versjon av dramaet med Isabel S Raad? Er det mulighet for at de finner tilbake til hverandre?

Jeg lurer på: Hvorfor noen mener at dette er en mobbeblogg? Jeg mener selv at jeg ikke mobber eller hetser. Jeg tar opp ting som jeg vet mange lesere lurer på, og jeg forsøker ha en humoristisk vri på det hele. Det må da være lov å spøke med personer i offentligheten uten at noen må dra mobbekortet? 

Jeg lurer på: Hva har Ariel Søyland gjort mot sin tidligere venninne Joanna? De to var bestevenninner og flyttet sammen til London. Men der skjedde det noe som gjorde at Joanna dro hjem igjen og vennskapet tok slutt. Joanna har lovet å fortelle hvor fryktelig Ariel har vært mot henne og andre. Jeg venter i spenning!

Bbye❤xoxo

Advertisements

2 kommentarer om “HVA LURER JEG PÅ?

  1. Omg. Dette er uproffesjonelt av deg. Annebrith sitt bilde… det første er tatt forfra, det andre er tatt selfie… se på føflekken på halsen, motsatt… den andre stygge skjules av håret og så er det litt lys og filter. Ikke noe redigering. .

    1. Mulig at dette kan være et dårlig eksempel. Men jeg har sett andre bilder. Bare å Google. Filter er brukt, ingen tvil. For meg er filter og redigering en og samme sak, nesten. Retusjering er noe helt annet.

Legg inn en kommentar