DEPPA = DEPRESJON

Hei dere <3

Jeg vil først starte med å si at jeg setter utrolig stor pris på hver og en av dere som faktisk tar dere tid til å stikke innom bloggen min. Mange legger igjen så fine kommentarer at jeg rørt. Jeg setter også pris på konstruktiv kritikk, det gjør meg ikke like rørt, men får meg til å tenke mer over ting. Ville bare takke dere alle sammen<3

Sophie Elise igjen. Jeg føler at hun er den av toppbloggerne jeg skriver mest om, så kanskje jeg burde vurdere å kalle denne bloggen for Bloggomtoppbloggersophieelise. Neida. Det blir fort sånn når hun ofte kommer med uttalelser kun for oppmerksomhet og klikk. Hun burde egentlig være svært fornøyd med at jeg vier henne såpass mye oppmerksomhet som sikkert kommer henne til gode. (Håper hun vier meg oppmerksomhet også).

Sophie Elise har skrevet mye om depresjoner på bloggen sin og har også satt en hel del andre diagnoser på seg selv opp gjennom tiden. Hun har tydeligvis vært deprimert fra ung alder.

Leser vi det hun skrev i innlegget: “Du er ikke deprimert om du er litt trist en dag” (som hun forøvrig kopierte fra Ida Wulff), så kan det virke som om det kun var hun selv som var ordentlig deprimert i hennes klasse. De andre faket bare, og forvekslet trist med å være deppa. Men hvordan kunne hun vite dette?

Men i samme innlegg skriver hun at hun ikke kan snakke for andre. Godt hun vet det da. Hun skriver at hun nå er kvitt sin egen depresjon.

Noen dager senere kommer innlegget: “Flaks for meg at jeg er deppa. Da er jeg veldig fashion. Her skriver hun altså at hun fremdeles er deppa, selv om hun for noen dager siden fortalte at hun var frisk av depresjonen sin. Jeg blir så forvirra. Jeg har googlet og googlet ordet “deppa” for å finne ut om det også kan bety å bare være litt trist? Men nei, Deppa = Depresjon.

Så da har hun altså blitt deprimert igjen da. Men hun sier at hun greier å ta seg sammen på jobb og at hun blir glad av å møte leserne sine. Hun farter mye rundt, reiser og er med venner.

Dette sier hun selv om hva som kjennetegner en depresjon:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Siden hun nettopp har skrevet et innlegget om depresjon og at folk flest misbruker ordet, burde hun vel selv vite forskjell på deppa og trist?

Til sist vil jeg si at jeg synes Sophie Elise skriver om mange interessante temaer. Men det er synd er at hun er litt klossete og glemmer fort hva som er sagt eller skrevet tidligere. Det blir litt halvhjertet. Det går fint an å gjøre feil eller forandre en mening, men da bør man bare si det. Problem solved!

Bbye❤xoxo

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Leave a Reply