UKAS BLOGGER FOR UKE 13

UKAS BLOGGER:

Klagefrøken Isabel S Raad får tittelen denne uken fordi hun har klagd over sykdom i hele 9-10 dager, i nesten hvert eneste innlegg hun har postet. Sengeliggende som hun var hadde hun nok lite å holde på med, stakkar. Hun hadde det så ille at hun kom til å dø, mente hun, og det kom overskrifter som dette: «Det verste som kunne skje, har skjedd!»

Ikke en gang etter operasjonene sine i Istanbul klagde hun som dette. Hun var virkelig blitt syk, tenkte jeg. Godt hun holdt senga mens det stod på.

Men frøkna greide å spise middag ute med venner, feste på byen, livestreame med leserne på Facebook, harry-tur til Sverige, shopping av ny Mac, shopping på Nelly, fikse neglene sine, knipse bilder av dagens antrekk samt snappe. Alt dette mens hun holdt på å dø. 

Nå er frøkna endelig blitt frisk. Endelig kan vi forvente at de vanlige innleggene hennes kommer på bloggen. De om middag ute med venner, om festing med venner, om shopping på Nelly, frisørbesøk, fikse negler, fikse bryn, knipse bilder av dagens antrekk og snappe. Endelig. 

Glad hun overlevde og er tilbake, selv om hun egentlig var tilstede hele tiden.

Bbye❤

Tips: bloggombloggere@outlook.com

Advertisements

Legg inn en kommentar